A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szkítáktól...

0Fritz0
Az eredetet nem lehet csak a hasonlóság alapján vizsgálni, fõleg hogy a tatárjárás idején gyakorlatilag kiirtották a lakosságot és ma már inkább a környezõ országokból betelepülõk leszármazottai vagyunk, mintsem az eredeti magyar vérvonal utódai.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

clio1616v
A majmoktól...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

OrioN the S
A szkítáktól

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Jobb híján a hunokra kattintottam, mivel én se vagyok biztos a válaszban. Egy dologban igen, mégpedig abban hogy a legkevésbé a finnugroktól származunk, ami alig 100 éves, erõltetett teória.

HöfEE
Szerintem is elég vegyes a származásunk mivel mindenképp vándorló és nomád életformát folytattak õseink akármelyik elméletet is vesszük alapul. Mindenesetre én a szkítákra szavaztam mert az a fajta származáselmélet tûnik nekem a legszimpatikusabbnak.

tigeroo
Nem tudnék állást foglalni / Nincs elég információm a döntéshez

fogalmam sincs. de valószínüleg valamilyen nomád ázsiai néptõl
jhetedikj
Egyéb. Afrikából származunk.<#vigyor2>

anno 1987

Dick Riddick
Túlságosan nem foglalkoztat a téma.

\"Heroes never die. They just reload.\"

jackcsabi
Szerintem hasonlítunk rájuk, csak egyáltalán nem... <#wow3>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Ilyen érvelést szoktam kapni:
buda=buddha<#idiota><#vigyor>

sajnos nem,túl nagy a különbség:D

Timbo
a japánoktól

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Molnibalage
Õszintén? Nem érdekel. Nekem aztán tökmindegy...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

QuippeR
Egyéb: a magyarság a honfoglalás elõtt nem egy nép, hanem együtt mozgó harci szövetség volt. emiatt szinte biztos vagyok, hogy szegrõl-végrõl a felsorolt összes néphez van közünk.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

miilann04
szamurájok vagyunk!!4

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

FZoleee
Egyéb (Leírom!)

Nem érdekel.
jackcsabi
Egyéb (Leírom!)

Marhára nem izgat...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

somdav95
egyéb: leszarom XD

somdav95
osztán a buddha? XD

immovable
mé A izsten is magyar nem?<#idiota>
jah igen nem igazán érdekel.amíg nem jönnek magyar jézussal meg magyar buddhával......

REPS0L
Egyéb (Leírom!)
leszarom

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Finnugor gyökerek,késõbb igen erõs török behatás.

Egyéb: nem érdekel.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Carlos
Nem tudnék állást foglalni / Nincs elég információm a döntéshez.
És nem is érdekel annyira, hogy ezzel foglalkozzak.

Þór vígi þessi rúnar

BaliBoy
Én csak az országnevünk angol megfelelõjének elsõ 3 betûjébõl indulok ki. Sztem. nem véletlen. Vagy a latin Hungarus amit a középkorban használtak.
Szóval: A hunoktól

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

zsutyesz
Leírás: _Saját megítélésed_ szerint a Kárpát-medencébe betelepülõ törzsszövetség honnan eredeztethetõ? Feltehetném a kérdést úgy is: Te kiket vallasz õseidnek? Lényeges, hogy nem hagyomány szempontjából, azaz melyik mellett tudnál úgymond _tudományosan_ állást foglalni?

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

CsuTy89
Egyéb, szerintem egyformán szükség van hagyományos illetve az elektronikus formájú tananyagokra. Nameg tantárgyfüggõ is a dolog.
Egy könyv esetén talán jobban megmaradnak a dolgok, míg ha visszagondolok az utóbbi idõkre, kurvára nem tanultam, ha elektronikus formában voltak meg az anyagok. F3, CTRL+C, CTRL+V, aztán meg is volt a puska XD

Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu

Elektronikus tankönyvek legyenek, de az iskolák szerepe maradjon meg.
Legyen ez IS.

Minden maradjon a régiben, ez egy jól bevált rendszer.

eddig jó volt akkor eztán ne legyen már rossz :)
nem kell mindenáron újítani!
A diákok csak ellustulnának és nem figyelnének annyira :D
[HUN]FaTaL
Nekem 8 órám volt egy héten 1-2x évfüggõ volt, és sokszor hét, néha hat. Semmi extra nem volt, most az egyetem alatt még örülnék is ha már fél4kor végeznék minden nap.

http://goo.gl/gd6Zi5

Mike at home
nekem is volt párszor, fõleg fakt miatt, hát én soxor voltam addigra mosott szar

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Molnibalage
1 éve gimisként 4 nap volt 7 órám és egysze hat. Ennyire lekvárok a mai fiatalok? 3. évben volt 2x7, egyszer nyolc és egyszer hat órám.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mike at home
na de nem középsuliban, általánosban!

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

dartonita
Konyvek ftw.

DeerHunter01
Van egy digitális tábla a sulinkba.
Senki nem tanulhat rajta , sõt még nincs is beüzemelve.
Azt mondta az egyik tanár hogy még nincs rajta szoftver.
Kurvaérdemes volt kiadni érte egy csomó pénzt fõleg ha nem is használhatjuk.

\"Errõl van szó!\"

Molnibalage
Hát én igen. Nem is egyszer. Volt olyan félévem egyetmen, hogy reggel 8-tól este 6-8-ig volt órám... Nem minden nap, de akkor is elég vicces volt.

Christiansen
a diákok még lépést tudnának tartani, de a tanárok, és az oktatási rendszer
és az azt szervezõ társaság tuti nem.
úgyhogy káosz lenne..
majd ha Japánban ez beválik, és Ny-EU is elkezdi
akkor tehetünk mi is egy próbát..

Molnibalage
Miért?

Mike at home
ma már nem élnél

Mike at home
mindent lehet úgy csinálni, hogy a diákok szeressék
tanár függvénye az egész

Mike at home
bizonyára értenek
max nem a te begyöpösödött :) értékrendszered szerint élnek
azonban a saját értékeik nem feltétlenül rosszabbak mint a tied
nem csak egy üdvözítõ út van
nem kell másokra rátelepedni, erõszakkal téríteni

Mike at home
benned lehet hogy ezek a dolgok megvannak, és csak a Rend szab korlátot számodra, mivel önmagadnak nem tudsz
de én nem ilyen vagyok

Mike at home
a korbács csak jelképes
mindenre vonatkozik, ai megfélemlítésen parancsuralmon alapszik, amikor muszájból teszel valamit, nem jószántadból

Mike at home
tévedés
azért is dolgozhatsz, mert tetszik amit csinálsz, szereted csinálni, élvezed a munkád
az, hogy ezért pénzt is kapsz, az mellékes

Mike at home
akkor az a te egyéni szoc problémád
a többség azért csinálni valamit, mert sikerélmény éri
azért tanulsz a suliban, mert sikerélmény ér
azért dolgozol jól melóhelyen mert sikerélmény ér
ha ez megvan nem kell korbáccsal ösztökélni
sõt, a korbáccsal mindig csak a minimumra törekszel
sokkal jobb pozitivan motiválni a dolgozót/diákot, mint félelemben tartani

példák: gondolom csak azért nem feleseltél apáddal, mert féltél a nyaklevestõl?
azért nem rabolsz bankot, mert félsz hogy lecsuknak?
milyen erkölcsi rendszered van neked? csak a félelmeid miatt nem teszel meg bármit?

somdav95
leszarom :DDD

[HUN]FaTaL
Igen elõször mi is ilyen fejet vágtunk. :DDDDDd

Készen volt, meg is buktam majdnem tesibõl, nem vittem cuccot, nem fogok fogócskázni 17 évesen loál.

http://goo.gl/gd6Zi5