127612
-
"Nem találok normális anyagú és strapbíró pólót egész Pesten"
Gondoltam ha Pesten keresed, akkor nem egy nagy dolog átmenni budára. -
Hűha, akkor viszont jól bevásároltál. :) -
Nem ott lakom. Hol írtam ilyet? A profilom is mást mond. A BME ajándékbolt meg 100%-iog útba esik, ha arra megyek haza. :) -
Asszem csak hétköznap van nyitva. -
Pesten laksz azt írod, nem egy nagy ügy elmenni a móriczig, felszállni a gyors 40-esre, és elmenni vele a végállomásig. -
Feldob, szeretek új dolgokat vásárolni bár nem csinálok belőle nagy ügyet...??
Hmmm tegnap vettem egy új páraelszívót...bi-bi )) -
Nem tudtam, hogy van ott egy ajándékbolt.... jövő szombaton megnézem. -
A Petőfi híd budai hídfőjénél az étterem alatt. -
Merre van az a bolt ?? -
Ebben az 50ben az a vicc, hogy úgy 50, hogy a januári masszív leértékelések közepette sikerült elkövetnem.. Vót pl springfield naci 3 ezerért, meg hasonló jóságok :] -
Szeretek vásárolni.
Pénzt költeni nem annyira.
Szóval vegyes... -
Mindegyik a világvégén van, egyik sem esik útba. Csak autóval lehet gyakorlailag eljutni oda... Nekem még jogsim sincs. -
szeretek vásárolni - ez az egyetlen feminim vonásom. -
De amúgy ennyi mindent egyszerre sohasem vettem még, közel ennyit sem. -
100-at jah, ha márkásakat veszel... Én amit felsoroltál, ezt max. 50-ből megvenném, mert nincs pénzem 15-20e Ft-os farmerre, meg 20 ezres cipőre... De ha lenne, akkor is sajnálnék annyit érte. -
Ha nagyon kell póló, akkor menj ki a decathlonba. Nekem onnan van szinte az összes pólóm, hosszúujjúak mind onnan vannak, és semmi gond velük. -
Én pólóval vagyok így. Nem találok normális anyagú és strapbíró pólót egész Pesten. Vicc. Egyetlen alkamas hely van, ahol jó anyagú pólót találtam. A BME ajándékboltja... -
ba32107 #64976 Én akkor örülnék, ha egyáltalán találnék magamnak egynél több használható nadrágot. Komolyan mondom múlt héten végigjártam az egész belvárost és nem találtam egy normális (= normális, kötöttes, diszkrét, elegáns) pulcsit. Csak ocsmány színekben pompázó borzalmak vannak :D -
Ha csak egy tisztességes inget, farmert és cipőt veszel ezek kb. kerülnek 30-ba... -
Fbn Lx #64974 ha van pénz rá akkor feldob :D
ha nincs akkor elszomorít. sajnos 99%-ban az utóbbi -
veszel egy tavaszi kabátot, pár nadrágot, pólót, esetleg egy cipőt, és akkor már a százat karcolod úgy, hogy igazából nem is luxuscikkeket vettél. Rohadt árak vannak ilyen kis ruhadarabokért, amik mellesleg tényleg szart sem érnek, én is ezért utálok ruhát venni, és én is ritkán indulok meg, de akkor evidensen többet költök, mert kifogyok(vagy kihízok :D) mindenből :D -
50 rongyot egyszerre ruhára?? :-O -
Engem azárt irritál, mert kurva drága. A minap voltam pesten, simán elvertem 50 rongyot ruhára (mondjuk előtte tavaly áprilisban voltam utoljára ruhát venni Bécsben :DD), és iszonyatosan felbasz, hogy mennyi fasza cuccot vehettem volna 50ért. Mondjuk egy monitort. Vagy majdnem kijön belőle egy xbox. De ennyiért vehettem volna biciklit is. Vagy tudomisén. Ruha az csak ruha. Nem való semmire :( -
bizony kétszer írtam a komolyabb dolgokat bumm. amúgy azért tettem fel a kérdést mert már egy csomó idővel előtte a netet bújom hogy tuti jót vegyek. -
Egyéb.
Hülye kérdés. -
Itt elsősorban komolyabb dolgokra, műszaki cikkekre , és komolyabb dolgokra gondolok.
erről az jut eszembe mint mikor shrekben a szamár mondja h "a sárkány tüzet okád, embereket eszik, és még tüzet is okád!" :D -
DIESEL DOG #64967 Evvel én is dettó így vagyok! ^^ -
nahát, hogy itt mennyi pláza kandúr van.
-
én a ruhával úgy vagyok, ha bemegyek az üzletbe megtetszik valami, azt leveszem, felpróbálom, ha jó rám akkor megyek a kasszához. nem nézek meg még azon kívül 200-at. -
xxxpaulxxx #64964 gratula... én meg pénteken néztem hogy felmentem 115re-_-
Már öngyilkos lennék, ha tényleg úgy néznék ki, mint egy 115 kilósXD -
gabesz012 #64963 Feldob, szeretek új dolgokat vásárolni, viszont már jóval előre megtervezem, hogy biztosan jót válasszak. Ez főleg nagyobb értékű dolgokra vonatkozik, ruhánál ha kell valami, akkor megveszem az első cuccot, ami megtetszik. -
Nagyon várom meg minden,de amikor már megvan annyira nem dob fel^^ -
Sztem sok férfi így van. :) Bár ruhát mostanában szeretek vásárolni, bár nagyon ritkán teszem. Nem vagyok az a nagy ruhatárú. :D -
egyszerűen leszarom xD megveszem amire szükségem van... -
Feldob, szeretek új dolgokat vásárolni bár nem csinálok belőle nagy ügyet.
Most pl veszek egy orbitron méretű monitort, és már előre örülök, hogy mennyire fasza lesz rajta az új battlefieldet nyomni :DD
Ellenben ruhát vásárolni utálok, kb mintha a fogamat húznák.. -
nagyon -
Abszolút közömbös érzéseket kelt bennem a vásárlás. -
Nagyon, alig bírom kivárni és már jóval előre megtervezem, hogy biztosan jót válasszak.
Most éppen étrend kiegészítőt akarok venni, és már 2-3 hete már nézegetem állandóan összetételek, vélemények stb. A választás már megvan jövőhéten veszem meg. Amúgy szeretek új dolgokat vásárolni, de tényleg olyat ami számomra még újdonság. De pl ha beugrok a Tescoba egy karton ásványvízért az már nem olyan nagy szenzáció
-
Pedig jo cuccnak tunik :D
Jo gondolom, hogy nem egy targy fogja feldobni a hetkoznapjaid, de gondolom orultel neki amikor meglett. -
Nagyon, alig bírom kivárni és már jóval előre megtervezem, hogy biztosan jót válasszak.