A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ale Alonso! poppe fan club™
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
biztos kipróbálnám aztán majd elválik (de nem azért próbálnám ki, hogy ezt is kipipálhassam, és ne virtuálszûzen haljak meg)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
viccbõl legalább egyszer ki lehetne próbálni
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
.: mobilize.hu :.
az nem szánalmas?
Különvéleményt láttad? megvan a testi kontaktus, legalábbis azt érzed és azt látod
ne mondd már hogy nem döngetnéd meg Marilyn Monroet vagy bármelyik szexbombát
jó, ha házas vagy akkor biztos másként látod a világot
nemtudom elképzelni :D
ez jutott eszembe:
a csaj rángatja a botkormányt otthon,a szomszéd srácot pedig leápolja távsegítséggel <#idiota>#idiota>
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
http://goo.gl/gd6Zi5
(Pusztítóban is van ilyen rész)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
ezt nyomtam mert nem olvastam el a többi választ véletlen :DD
de am tuti nem vennék de kiprobálnám mértne? alapon
(Fogalmazásgátló?)
\"Heroes never die. They just reload.\"
Mindenkinek volt már szexuális tartalmú álma, ami annyira élethû volt hogy felébredt és bár ne ébredt volna fel mert még maradt volna ott egy picit :)
Ha annyira jó lenne a technika, hogy csak becsukod a szemed, felveszel mondjuk egy sapót ami impulzusokkal baszogatja az agyad. Majd egyszer csak úgy érzed mintha álmodnál, de ottlennél, és azzal akivel akarsz. úgy ahogy akarod : ) és olyan élethûen mintha tényleg ottlennél...
én simán kipróbálnám :D
asszem bevezetném a délutáni alvást : D
u dont have to listen anybody else but me
Esetleg ha rosszul sikerül a törés akkor fogazni fog? <#vigyor3>#vigyor3>
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Kb olyan, mintha kaja helyett tápot kéne enni.. :D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Miért ne? Amit csak lehet, ki kell próbálni az életben.
Ekkora marhaságot még nem hallottam. A szex az egyik legjobb testi öröm, és ettõl fosztanánk meg magunkat??!! Na nee...
Egy ARO-akkumlátort kötni a célszemély heréire, és fejjel elõre belelõkni egy monitorba. Ez a pontos véleményem.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Csak akkor érdekelne, ha tényleg nagyon élethû lenne.
(Ellenzem, a szex a fizikai kapcsolatról (is) kell, hogy szóljon. 3 37.5%)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Most ilyen szexes idõket élünk :c
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
mellesleg hadd higgyék azt, hogy kapnak sok pénzt, aztán te meg egy aktus után dobod õket. legjobb taktika.
.: mobilize.hu :.
ergó sose