A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ez így nem teljesen igaz. Példának azt is fel lehetne hozni, hogy teszemazt van egy 35-40 éves személy, aki egyébként tökéletesen megfelelne egy adott munkára, attól simán el tudja venni a munkát egy fiatalabb, mivel az idõsebb már nem illik bele a vállalat "imidzsébe"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ettõl függetlenül nem tudom a választ a kérdésre, az, hogy MO-ra tömeges lenne a bevándorlásuk, nem vettem észre. Jó van pár kínai, de sok kárt nem okoznak a szennyel, amit árulnak, amúgy meg nagyrészt békések, nem láttam még kínait késelni az utcán, mint ahogy mondjuk négert sem, sõt négert alapból nem látok sokat, azok is általában a sport vagy tanulmányaik miatt vannak itt (+ pákó).
.: mobilize.hu :.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
példának okáért nézz meg egy francia külvárost, amiben arab bevándorlók, és egy angliai kisvárost ahol pakisztániak laknak...
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A muszlimok igenis probléma,lásd külföld,csak itt még nincsenek olyan sokan.....ha nem lennének indiából õk vennék át a helyüket itt....
ázsiaiakkal semmi gondom, nem hangosak, nem zavarnak a buszon a telefonról hallgatott zenéjükkel, dolgoznak, fincsi a kajájuk,
fekák már más kérdés, azok itt is lusták, nem csak otthon... max 1-2 dolgozik angol tanárként, de nagy része menekült és segélybõl él
arabok meg jó arcok 0 (számomra észrevehetõ) problémával...
akikkel mindig csak a baj van, azok már ezer éve jöttek ide indiából, és teljesen beférkõztek közénk...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
így van.
http://goo.gl/gd6Zi5
semmi bajom nincs velük, de attól még reális a probléma...szépen lassan elárasztanak minket a munkanélküliség, éhínség, vízhiány miatt (lásd: Anglia, Franciaország)
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
BMW Über Alles!
1,5éve keresek munkahelyet,és mivel nem találtam addig is suliba jártam,hogy töltsem az idõd és várjam a munkapiac javulását,de nem sokat változott 😞
BMW Über Alles!
Várj amíg egyszer megállítanak a fekák vagy az arabok az utcán és kifosztanak majd eltörik az orrodat.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
-
Orion: nem ismerem a kebab-ot...asszem 😊
-
mellesleg nem jártam még görögben,így nem tom mien az ottani gyros
az olaszok pizzája,viszont sokkal másabb attól,amit itt pizzának neveznek
BMW Über Alles!
nekem nincs bajom velük, sõt normálisabbak mint sok magyar szomszéd
a kínai kaja pedig finom <#finom>#finom>
Igaz csak 33 eves vagyok, de mar az erettsegi elott elkezdtem dolgozni egy epiteszstudioban, gyakorlatilag soha nem voltam voltam munkanelkuli. Nem tartom magam potolhatatlannak, de mivel mindig dolgoztam, kepes voltam tulorazni, hasznalhato otleteim voltak ezert soha nem csereltek le masra. Se magyarra, se kinaira.
Kb. volt 10 munkahelyem, ebbol 1-rol rugtak ki, de ott is en voltam a marha (meg a fonok baratnoje, hogy hagyta magat...).
Most Londonban vagyok, lehet kicsit csorobb, mint otthon voltam, de megtanulhatom a nyelvet, megismerhetek egy halom nagyszeru embert a vilag minden tajarol, van lehetosegem a kulturajukba betekinteni.
Ezt koszonhetem az EU-nak es annak, hogy UK beenged mindenkit. El sem tudod kepzelni, mennyire jo erzes magyar palinkat inni japan kaja melle, mikor a koreiai, svajci, spanyol, torok, japan barataiddal vendegeskedsz a venezuelai osztalytarsadnal.
Tudod milyen dobbenet egy japantol hallani, hogy a magyar a legviccesebb hangzasu nyelv?
A Friends-rol vagy Lord of the Rings-rol sokan nem is hallottak a Felkelo Nap Orszagaban, de "gulash"-t ismerik...
Azt kellene felfogni, hogy:
- nyelvi, vallasi, tarsadalmi es kulturalis korlatok vannak, de a bolygo az kozos
- ha valaki dolgozni akar, es bizonyit, helytall, attol nem fogja se hontarsa, se kulfoldi elvenni a munkajat
http://gaborszantai.co.uk/
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ausztriába is ki van írva,hogy "magyar ne lopj" :S 😞
BMW Über Alles!
fogadjunk a szélsõséges szót is,csak a tv-bõl hallotta :S
1. azt se tudja mit jelent
2. jó ráhúzni mindenre,és mindenkire ezt a dumát
3. szívesen elbeszélgetnék vele
BMW Über Alles!
http://goo.gl/gd6Zi5
------
amúgy engem csak azért zavar,mert így fogy a munkahely,és nekünk,meg külföldre kell menni dolgozni...miért nem marad mindenki a picsáján a saját országában
látszik,hogy európa a nemzetek olvasztótégelye 😞
BMW Über Alles!
()() (^^)