A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
Igen, ez reális probléma, a jövõben szankciókat kell bevetni a távoltartásuk érdekében.
maradjanak a picsájukon-.-

JohnnyNapalm
Meglennénk nélkülük, de nem zavaró tényezõ.

zsutyesz
fogalmam sincs.

Ale Alonso! poppe fan club™

OrioN the S
Nevelo mutterom es a mostoha ocsem azsiai es szeretem oket szoval nem valaszolnek erre. Az azsiaiak kozt is vannak olyan nepek akiket ruhellek ,de vannak olyanok is akikkel megvagyok. Afrikaiakkal nem dumaltam olyan sokat szoval nem tudom milyen mentalitasuak ,de van par arab ismeros akik jo arcok es kedvesebbek,rendesebbek,korrektebbek ,mint nehany magyar.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Carlos
Igen, ez reális probléma, a jövõben szankciókat kell bevetni a távoltartásuk érdekében.

Kivéve ha japán/thai csajok hozzám akarnak költözni. 😄

Þór vígi þessi rúnar

immovable
Sajnos nincs olyan válasz, hogy leszarom, így nem szavaztam.
0Fritz0
A japán csajok jöhetnek, a többit kitoloncolni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Molnibalage
Nem tudom.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mivel sok azsiai es egy-ket afro illetve latino baratom/haverom/ismerosom van, eltekintenek a valaszadastol...

http://gaborszantai.co.uk/

poppe
én kicít hárágudní

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Nem haragszunk

ez egy akkora szar kérdés, már ne is haragudjatok

stationx
Nem kell gyerek.
Molnibalage
Ez egy elég tág fogalom. A megszületett gyerekek kb. 4%-nak van valami kisebb-nagyobb születési rendellessége. Ezek az egészen enyéhtõl amik csak külsõleg látszanak (pl. 6 ujj, 4 ujj stb.) a súlyosig terjedhetnek. (Az BME NTI egyik munkatársa mondta ezt Csernobil kapcsán.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bardocz
Milyen betegségre gondolsz?
tenkenorman
nekem ez az a vélmeményem hogy nem szabad gyermeket nemzeni ha mi magunk is betegek vagyunk mert az árthat a kicsinek. mélyen elítélem az ilyesmit.

http://www.tenke.hu

autoszimulator
mert az oroszok elég nagy nyomot hagytak, a nyugatiak meg csak óvatosan, sõt, jól elõadva csinálják (EU, IMF hitel, etc)

.: mobilize.hu :.

Oroszok?Az ott a legkisebb baj érdekes az ellen óriási ellenkampány volt a nyugatiak ellenében persze kuss....

autoszimulator
úgy tudom még magyar, az oroszok a részvények 20%-ra tették rá a mancsukat, de a vezetõségbe nem akarnak részt, egyelõre

Molnibalage
Na azért holnap megkérdezem a munkatársaimat. Eddig úgy tudtam, hogy a vezetés magyar kézben van még mindig.

[HUN]FaTaL
Csak egy része.

http://goo.gl/gd6Zi5

Külföldi kézen van a MOL.

autoszimulator
hát, oroszok párszor még üzletelnek, és nem az 😄

Molnibalage
Javaslom járt utána, hogy milyen üzemanyag és egyéb kõolajipari termék forgalmazók vannak itthon és, hoogy honnan szerzik azt amit szerzik. Vagy a MOL nem magyar lenne?

Calver
ja, meg még egy dolog: kávé/kóla/koffeinkapszula <#nezze> sõt, egy jó szál cigitõl is szépen fel lehet ébredni, még ha ennek leírása egyes emberekbõl kövezési szándékot is hoz elõ.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
hát... ha nagyon papírt akarsz róla, legjobb ha elmész egy alváslaborba szvsz.
amúgy leginkább onnan lehet belõni, h legszebb tudomásom szerint normálisan alvó emberek nem szoktak módszeresen olyanokat csinálni, h nemes egyszerûséggel átugranak egy alvási ciklust, majd alszanak jó 12-14 órát... na meg nem hidegebbek délelõtt 10-kor egy fokkal a többieknél (mert ugye testhõmérséklet is változik napszaktól függõen, csak ugye ez is csúszik).

autoszimulator
és honnan tudod hogy ez van? van valami, amivel bizonyítható? mert most már nagyon odamondanám, hogy ez nem lustaság, mert kizárt dolog. Ha hagynak aludni délig, bármit megcsinálok, akkor nem vagyok lusta hozzá. De pl elmegyek elõadásra, 8-kor, 90%ban 9 körül elalszok, nem tudok mit tenni, s egy fél órát ott tuti alszok, ha akarok sem tudok fennmaradni...

bardocz
Én is így csinálom. Lefekszek éjfélkor, aztán 1-ig minimum forgolódok, de volt már 3 is bõven...
Calver
hát... nehezen. vitamin az gondolom melatonin volt, én spec még nem próbáltam - most már jól elvagyok így - elvileg azzal és talán fényterápiával próbálják DSPS-t kezelni, legjobb tudomásom szerint roppantul kevés sikerrel. legjobb technika igazándiból az ha délutánonként alszol pár órát, mert a délutántól hajnalig alvásnak van pár nemkívánatos mellékhatása. meg aztán hétvégék végigalvása, esetleg "néha" egy-két iskolanap kihagyása. vagy, ha annyira nem ragaszkodik az ember az iskolájához - levelezõ. mindenesetre középiskola kétségtelenül elképesztõen nagy szívatás így.

Hegi90
<#eljen><#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

autoszimulator
ezt hogy bizonyították? és hogy bírtad a középsulit? mert nekem is ez van, több dokinál is voltam, de mindenki vitamint írt fel. Nem vagyok élõ ember státuszban ha huzamosan korán kell kelni, és hiába kelek 8kor, aludni 1-2 elõtt nem tudok... És aztán amint lehet 11-12 óráig húzom...
Én nem hittem el hogy ez normális, de mindenki szerint lusta vagyok szimplán...

Mit moslyogsz ezen? Bizonyos dolgokat nem keresletbõl vesz meg az ember, hanem kényszerbõl, mert más nincs. Ilyen például az üzemanyag, fûtés, villamosáram stb. végülis az élelmiszert is ide sorolhatjuk, mivel a teszkóba jóval olcsóbb a kenyér, mint a sarki péknél. Ezek a vállalatok pedig mind külföldi kézben vannak és csak viszik innen ki a pénzt, Magyarországra pedig csak a karvalytõke jön.

Molnibalage
Én csak szimplán képtelen vagyok 3-4 óránál többet egyhuzamban aludni. <#szomoru1>

Így megy ez már kb. 4-5 éve.

Calver
illetve kb. 5 ébresztõóra segítségével képes vagyok reggel 7-kor is felkelni, csak mosott szar effekt beüt. pl amikor suliba jártam vagy teljesen más életritmust alkalmaztam (délután 5-tõl hajnal 3-ig aludtam), vagy délutánonként ledõltem még pár órára, és akkor úgy-ahogy elvoltam. na meg rengeteget lógtam, ami általában arról szólt h aludtam otthon. <#rolleyes>

Molnibalage
Ezen kicsit azért mosolygok. Tisztában vagy te az elmúlt 60 év történelmével? Vagy esetleg azzal, hogy õk terveznek és urambocsánat olyan termékeket is gyártanak amire van kereslet?

Esetleg az ex. keleti blokk országok közül nézd meg, hogy melyik ország az ami mondjuk a haditechnikai csúcstermékeket képes legalább licenszben gyártani vagy vagy saját k&f ipara és saját erõbõl tud valamit alkotni. Ilyen pl. Lengyelország.

Molnibalage
Hagyd, csak egy újabb kis pöcs...

Calver
röviden és tömören, igen.

bardocz
Ez hogy mûködik? Késõn tudsz csak elaludni, és dél körül kelsz?
Calver
hát nézzük... DSPS-em van (avagy késõ alvásfázis szindróma, de az közel sem hangzik ilyen szexin és misztikusan), ami fene se tudja mekkora eséllyel, de elvileg öröklõdik, tünetileg sem igazán kezelhetõ, viszont csak iskolás korban kellemetlen, utána max bosszantó h az ember a délelõttöket elfelejtheti, na meg pár jó pár munkát - viszont pl remek betörõ lehet belõle. ennek a továbbadásával nem lenne gondom, fõleg h az illetékes akinek továbbadnám velem ellentétben huszonpár éves kora elõtt megtudná hogy az emberek nagy része nem érzi magát úgy mint a mosott szar ha reggel kell felkelnie, és közel sincs ébersége csúcspontján éjfél után.

valamint még mindig jobb mint pl pár száz allergia, esetleg alkoholizmusra, szervi rendellenességre, vagy valami hasonló vicces cuccra való hajlam továbbadása. vagy ha gonosz lennék, esetleg egyes kinézetek továbbadását is említeném, de most nem vagyok az.

"itt csõlátásról szó nem volt, csak arról, hogy számára mi vagyunk a hülyék, mert nem szülünk rengeteg gyereket"
<#eljen>

autoszimulator
nono, itt csõlátásról szó nem volt, csak arról, hogy számára mi vagyunk a hülyék, mert nem szülünk rengeteg gyereket, mikor ahhoz nem kell se pénz, se semmi, csak a szeretet, az kisegít mindenbõl. Jobb szekták is ezt hirdetik. S mindezt csak azért, hogy a cigányság ne emelkedjen fölénk létszámban. Hát akkor õk is vegyenek vissza.

Ability
Ebbe nem akarok belefolyni, én csak a személyeskedésre mondtam véleményt. Mert az oké, hogy hülyének néztek valakit az elvei miatt, de amikor már oda juttok, hogy az õ saját életét kéritek tõle számon IRREÁLIS, ELFERDÍTETT formában "csinálj most 3 gyereket 20 évesen" az már más ügy.
bardocz
Most komolyan, az sg-tõl mi mást vársz? Ha valakinek a véleménye nem egyezik, az hülyefasz, meg fiatal, naív, és okoskodó pöcs. Hiába töröd magadat, nem fog itt senki megváltozni.
[HUN]FaTaL
A vita abból robbant, hogy szerinte, aki egészséges annak simán fel kell tudnia nevelni 3-4 gyereket. Ez szerintem nem reális.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ability
Amúgy meg akik Fbn-t támadják -- függetlenül attól, hogy jogos-e -- ugyan olyan csõlátásúak, mint amilyennek õt hiszik, ugyanis szó nem volt arról, hogy õ mikor akar gyerekeket. Egyetemre jár, lehet belõle jólmenõ ember, és nyilván õ is elõször meg akarja szilárdítani az életét. Aztán hogy késõbb hogy megy neki az kérdés, de miért ne vallhatná azt a nézetet, hogy ha nem is egyszerre, de szeretne legalább kettõ gyereket _MAJD VALAMIKOR_? Még akkor is, ha esetleg annyira nem megy jól a szekér, de úgy gondolja, hogy ki tudja gazdálkodni, ha áldozatokkal is, de a gyerek rovására menése nélkül. Sokan meg tudják csinálni. Szerintem itt nem arról van szó, hogy ki mennyire felelõtlen, mert nyilván vannak ilyen emberek. De most ti mit tudtok az õ terveirõl? Annyit mondott, hogy akar több gyereket, hogy mikor, milyen körülmények között arról senki nem tud semmit. És ha netán rosszra fordul a sorsa, akkor úgyis a körülményektõl függõen fog dönteni.

ps.: csõlátást az ilyen "akkor hajrá, már elég koros vagy hozzá, csinálj 3 gyereket most" kommentekre értem, akik már jobb indok híjján ezt hozzák fel. El lehet mondani a véleményt, de nem kell kifigurázni, elferdíteni a másik álláspontját, csak mert azt hiszed, hogy te úgyis jobban tudod. Hol van õ még a gyerekvállalásról? Milyen felelõsségrõl beszélünk egyáltalán?
bardocz
Nehogy már azt hidd, hogy ezzel a történeteddel meg tudod gyõzni azokat, akik egyedül havi 120k-bõl nem tudnak megélni<#nevetes1>
egyébként látom a fejlõdést holnap az én kérdésem😄

hát igen....

Mindig ez van a duma megy csak ugye tett az nincs.Mindenki így úgy birka meg ostoba,közben õ maga sem más milyen.
Ezt nem képesek felfogni a világmegváltók,magukból induljanak ki és mutassanak példát,azzal többet érnének el mint ezzel az álszenteskedéssel mert ugye:
-lehet mocskos multikról beszélni(miközben a mekibe és a tescoba jár)
-lehet agyatlan pénzköltökrõl,meg romlott világról szájalni(miközben csúcsgép mellett nyomja az fpst,márkás ruhákra szórja a pénzt)
-lehet hülye ribancozni is a külsõre sokat adó lányokat(miközben arra áll neki is)
-lehet birkázni,meg bármit megtûrõ magyarokról beszélni(miközben õ maga sem csinál mást csak dumál a fórumon)
EZEKET MIND LEHET,csak kéretik figyelembe venni hogy a vak is látja a vizet prédikáló bort ivó ember esetét.....

Amúgy Fbn érdekes változáson ment keresztül fél évvel ezelõtt még a minden ember bünõs és túlnépesedés nézetet osztotta
<#idiota>

ChuckyHUN
Igen, mert ha beteg is lesz, attól még élhet boldog életet.

37

16.67%

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...