A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
maradjanak a picsájukon-.-
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Kivéve ha japán/thai csajok hozzám akarnak költözni. 😄
Þór vígi þessi rúnar
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://gaborszantai.co.uk/
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://www.tenke.hu
.: mobilize.hu :.
"The trees move. Do you not see it?"
amúgy leginkább onnan lehet belõni, h legszebb tudomásom szerint normálisan alvó emberek nem szoktak módszeresen olyanokat csinálni, h nemes egyszerûséggel átugranak egy alvási ciklust, majd alszanak jó 12-14 órát... na meg nem hidegebbek délelõtt 10-kor egy fokkal a többieknél (mert ugye testhõmérséklet is változik napszaktól függõen, csak ugye ez is csúszik).
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Én nem hittem el hogy ez normális, de mindenki szerint lusta vagyok szimplán...
Így megy ez már kb. 4-5 éve.
Esetleg az ex. keleti blokk országok közül nézd meg, hogy melyik ország az ami mondjuk a haditechnikai csúcstermékeket képes legalább licenszben gyártani vagy vagy saját k&f ipara és saját erõbõl tud valamit alkotni. Ilyen pl. Lengyelország.
valamint még mindig jobb mint pl pár száz allergia, esetleg alkoholizmusra, szervi rendellenességre, vagy valami hasonló vicces cuccra való hajlam továbbadása. vagy ha gonosz lennék, esetleg egyes kinézetek továbbadását is említeném, de most nem vagyok az.
<#eljen>#eljen>
http://goo.gl/gd6Zi5
ps.: csõlátást az ilyen "akkor hajrá, már elég koros vagy hozzá, csinálj 3 gyereket most" kommentekre értem, akik már jobb indok híjján ezt hozzák fel. El lehet mondani a véleményt, de nem kell kifigurázni, elferdíteni a másik álláspontját, csak mert azt hiszed, hogy te úgyis jobban tudod. Hol van õ még a gyerekvállalásról? Milyen felelõsségrõl beszélünk egyáltalán?
Ezt nem képesek felfogni a világmegváltók,magukból induljanak ki és mutassanak példát,azzal többet érnének el mint ezzel az álszenteskedéssel mert ugye:
-lehet mocskos multikról beszélni(miközben a mekibe és a tescoba jár)
-lehet agyatlan pénzköltökrõl,meg romlott világról szájalni(miközben csúcsgép mellett nyomja az fpst,márkás ruhákra szórja a pénzt)
-lehet hülye ribancozni is a külsõre sokat adó lányokat(miközben arra áll neki is)
-lehet birkázni,meg bármit megtûrõ magyarokról beszélni(miközben õ maga sem csinál mást csak dumál a fórumon)
EZEKET MIND LEHET,csak kéretik figyelembe venni hogy a vak is látja a vizet prédikáló bort ivó ember esetét.....
Amúgy Fbn érdekes változáson ment keresztül fél évvel ezelõtt még a minden ember bünõs és túlnépesedés nézetet osztotta
<#idiota>#idiota>