A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheRock18
nem érdekel...
addig úgysem lesz nyugtunk,amíg egyenlõ bánásmód nem lesz
vissza a halálbüntetést a gyilkosokra!
a fehér,fekete,sárga,zöld,kék stb. ugyanazért a bûnért,ugyanakkor büntit kapjon
nehogy már a fehér önvédelem miatt egy cigónak eltöri az álkapcsát ezért kap 3-5évet
a cigányok elõre kitervelten,csapatostuk törnek be és ölik meg mariska nénit a pénze/ékszere stb. miatt és 2 év felfüggesztett,vagy ha mégis börtön,akkor is 5év,abból leülnek 2õt és jó magaviseletért szabadulnak...
ez a pofátlanság teteje

BMW Über Alles!

autoszimulator
vallásosság nem abból ered, hogy elmegyek templomba, szerintem. ma már a templom és az egyház is elég érdekes fordulatot vett, maradjunk ennyiben. Az istenben való hívés (milyen szó ez), legyen inkább hit, belülrõl kell hogy eredjen, az igéinek követése pedig nem jelenti a mai értelembe vett templomokba való járást.
nem bántanám a papokat, de nem egyrõl hallottam, hogy esküvõ elõtti "kötelezõ" oktatásra, amit valamilyen szinten te kifizetsz, felül a kötelezõ egyházi adón, odamegy a pap, s elmondja, hogy ez egyszerû, sokat látták már, meg amúgy is mondják utánam, amit mondok. S ezen felül, unokatesóm ment férjhez, nemes egyszerûséggel elfelejtette õket megáldoztatni, egy PAP, érted. Persze, formaság, de akkor is, legalább a szülõket meg a párt. Ennyire érdekli a papokat az egész.

.: mobilize.hu :.

Lacee
bakker, direkt nem cigány-fehér példát írtam, mivel a jog általános esetekrõl rendelkezik. 😊
Az a lényeg, hogy objektív szempontból nincs különbség aközött, hogy mondjuk én megölök egy cigány srácot, mert az iwiwen kiírta hogy megy magyarokat gyilkolni, meg aközött, hogy a szomszéd bácsit ölöm meg, mert szerintem az UFOkkal kommunikál hajnal 3 és 4 között: egyik sem alátámasztható egyértelmûen, attól még lehet igaz. De ezért van, hogy az erõszak alkalmazásának joga nem az átlagemberek (állampolgárság) kezében, henm speciális szervezetek (rendõrség, katonaság) van, így az önbíráskodás elkerülhetõ lenne, persze csak elvben.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Scottt
Igen, ez reális probléma, a jövõben szankciókat kell bevetni a távoltartásuk érdekében.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

immovable
Jah, láttam. 😊 Mit kéne ilyenkor mondani. ÍGY AKARTAM! 😄DDDD
Kicsikiraly
kétszer volt a mert megszokta 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
-Idesapám mit jelent a demokrácija?
-Áz áz kisfijam amikor mi hóelejín elmegyünk a fehírekhez segílyért, aztán ha elfogy a segíly, elmegyünk a fehírekhez és elvesszük ami az övík.
-És mondcsak idesapám, nem haragszanak ezért a fehírek?
-Dehogynem kisfiam, az a rasszizmus!

DFTBA ಠ_ಠ

TheRock18
olyan már nincs is 😊 nagyon ritkán látni 1-1et 😄

BMW Über Alles!

immovable
Aki nem csak hívõ, hanem igaz vallásos. A 10 parancsolat szerint él, s nem azért jár templomban, mert megszokta, mert társadalmilag elvárt az õ "szintjén", mert álszent, mert közel a halál s fél, mert konzervatív, mert megszokta, mert erre nevelték, etc... Ilyet sajna még nem láttam. 😞 Remélem érted mit mondok. 😊
OrioN the S
hat hippi nem is lehetnel.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

TheRock18
igen,megölöd véletlenül,vagy úgy megütöd,hogy meghal...te fehér vagy,õ sötétebb...akkor RÁÁÁSZÍSTÁÁ vagy 😄
(gondolom érted,hogy mit akarok ezzel a párhuzammal kifejezni)

BMW Über Alles!

TheRock18
mit takar az "igaz vallásos ember"? 😊

BMW Über Alles!

Lacee
Nem ölheted meg, mert nem arányos a szóbeli fenyegetéssel. Mondani bármit lehet, ez még a ráutaló magatartást sem meríti ki, attól hogy valaki a neten kiírja hogy "magyarokat ölök" még nem vagy valós életveszélyben, így ugyanolyan bûncselekmény megölni, mintha elõre kitervelve tennéd.

Más esetben: ha mondjuk látod, hogy egy öreg nénit egy tagbaszakadt hapsi ver az utcán, és le akarod állítani, aki erre nekedtámad, akkor önvédelembõl simán agyonütheted, mivel itt fennáll a jogos önvédelem esete. Viszont mondjuk nem húzhatod elõ a vadászpuskádat és nem lõheted le, csak mert szemtanúja vagy a támadásnak. Persze utólag lehet arra hivatkozni hogy a néni esetében szó volt életveszélyrõl amit te el akartál hárítani, de akkor sem arányos lelõni a támadót.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

immovable
porch monkey - A person who sits on the porch and watches the neighbors. 😉
milk4
Olaszok a cigányok ellen keményen fellépnek.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

immovable
Azért ne, de sajna én még "valódi" jogvédõvel nem találkoztam, mint ahogy igaz vallásos emberrel sem. Sry. Ez biztos az én hibám. 😊<#nemtudom> Bárcsak ismernék egyet is, de sajna nem. 😞
Lacee
No worries, I'm taking it back 😊

immovable
Bocs, nem mondom többet, helyette mondjam, hogy porch monkey? 😊
Molnibalage
Kíváncsi lennék, hogy egy jogász erre mit mondana. Mert ezt propagálja. Akkor az jogos önvédelem, ha az információ birtokában önévédelembõl megölöm a keménycsávót aki ezt írja? Õ mondta, hogy ölni megy. Az Alkotmányban asszem van egy olyan passzus, hogy minden állampolgár kötelessége egy bûncselekményt megakadályozni, ha képes rá.

Sõt, asszem olyan is van (ez egy fegyverviseléssel kapcsolatos cikkben volt), hogy nincs kötelezõ kitérési kötelezettséged (kivéve felmenõ védelme, de ezt sem értem, hogy miért...) és az Magyar Állam feladata téged megvédeni. Ha erre õ képtelen az adott helyzetben és életed veszély fenyegti (a fenti propagálás még mindig áll!) akkor bármilyen eszközzel megvédeheted magad.

Nincs itt egy jogász sem?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

OrioN the S
jah persze ki is ment a fejembol D: miket beszelek...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Kicsikiraly
"nyelvi, vallasi, tarsadalmi es kulturalis korlatok vannak, de a bolygo az kozos"

hogy ezt most dejól megmondtad, ez tetszik 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Lacee
A jogvédõ egy pejoratív kifejezés lett újabban? Mik vannak.

Le a jogokkal, éljünk elnyomásban 😊

TheRock18
szádra ne merd venni a cigányt...végülis nem otthon vagy! xD
ezaz õ országuk nem,de?
majd mi is ellépünk valamelyik országba és élõködünk...
Németo. nem jó,már sok a török
Finnbe sok a cigány
Franciao. sok a néger
akkor menjünk olaszba..hátha befogadnak és királyok leszünk,kérünk sok pénzt,kiváltságokat,OMBUDSMANUST xD oszt megvídenek minket a rásszístáfásísztá olaszóktól... 😄

BMW Über Alles!

immovable
Ugyan már miket mondasz. Szavaidból cigány-bûnözést szót vélem kivenni.
Pedig mint tudjuk olyan nincs. Sõt van aki szerint válság sincs. 😊

"megyek magyart olni" szovegtol iwiwen,myvipen,utcan

Õk nem rasszisták, õk a jogvédõk házi kedvencei. 😊 Bezzeg ha te cigányoznál, zsidóznál mi lenne belõle, atyaég. 😊
OrioN the S
szokoz stb. kihagyasert elnezest ^^

OrioN the S
Igen erre gondoltam csak utana jutott eszembe ,hogy rosszul tettem fel a kerdest 😊 Szoval bennem felmegy a pumpa a "megyek magyart olni" szovegtol iwiwen,myvipen,utcan stb. Es na haragudj ,de en az olyat szo nelkul elpusztitanam. Mert megvan roluk a velemenyem megse zaklatom oket az utcan es nem irok ilyeneket kozossegi oldalakra. Ami a legjobban zavar bennuk ,hogy keptelenek kulturaltan viselkedni(vannak kivetelek) kotekednek es ,ha ra mersz szolni vagy lebuktatod lopas kozben ,akkor meg tegedszurkalnak meg. Ezek utan en nem csodalkozok a "47%-a fasiszta szar" -on.

TheRock18
jajj:S
használsz már itt minden idegen szót
rasszizmus és fasizmus között azért vannak különbségek
mellesleg érdekes dolog,ha én megvernék egy nem magyart,akkor az rasszista inditattású lenne,akkor is,ha anyámat a szájára vette
ha esetleg belémköt egy nem magyar,én nem szarok be tõle visszaszólok,és 5-en hülyére vernek,az nem rasszista indíttatású,csak kiakartak rabolni pl.
akkor ez most,hogy is mûködik?

BMW Über Alles!

panther112
Ha jól értem, azt kérdezed, hogy vannak-e szerintem rasszista romák? (ha nem, akkor javíts ki) Nos igen vannak, nem is kis számban. Sajnos.

OrioN the S
itt most gondolsz feherre ,barnara vegyesen?

panther112
Egy reális probléma van, Mo. 47%-a fasiszta szar... Na õket kéne valahová szépen eltüntetni.

Igen, ez reális probléma, a jövõben szankciókat kell bevetni a távol tartásuk érdekében.
TheRock18
nincs gond😊
amíg valaki nem veszi a szájára a felmenõimet,addig nem haragszok 😊

BMW Über Alles!

Lacee
Budapesten lakom 10 hónapot a 12bõl.
Egyébként elnézést kérek, benéztem a hozzászólásokat és úgy láttam hogy Rundstedt17 kommentjét is te írtad, arra reagáltam (#49489) összevonva a tieddel. A véleményem attól még változatlan 😊

Ja, és egy lakótársamat már raboltak ki éjszaka az utcán, két fehér 20 körüli gyerek volt késekkel...

TheRock18
látom írni tudsz,csak olvasni nem
hol írtam,hogy minden népbõl...azt írtam,van olyan bizonyos népcsoport...
amúgy légyszives pestre menj fel...van egy pár arab,bár velük nincs bajom,a sárgákkal se,sõt a négerekkel se...
-
mind1,nem akarom,hogy megízleld,milyen is az,mikor támadás ér,vagy szerettedet :S
és utána ezt hallod a hírekben is naponta,és még mennyi amirõl nem számolnak be a tv-be(és,ugye,ha nincs a tv-be,akkor nem is létezik felfogás) 😞

BMW Über Alles!

Lacee86
Ha arra gondolok, h jönnek a kínaiak a gagyi szarjaikkal, akkor: igen, probléma. De ezenkívül más bajom nincs velük. A cigányok sokkal nagyobb problémát okoznak (tisztelet a kivételnek). Nem tartom magam rasszistának, de ez sajnos tény.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee
aha, nem vagy rasszista, csak szerinted 100ból 99 bûnözõ... Ugye érzed a mondatban az ellentmondást? 😄
Ismersz egyáltalán 100 fekete embert, vagy 100 arabot? A legtöbb, aki egyáltalán bejut Európába (már ha kap egyáltalán papírokat, ld. a Ceutaban vagy Melillaban levõ menekülttáborokat, ahova gyakorlatilag be vannak zárva az Európába igyekvõk) elég keményen dolgozik, többnyire olyan munkakörökben amit a fehérek már amúgysem vállalnának el - takarítás, gyrosos stb. Az azért nem túl gyakori, hogy egy jól képzett német/angol/francia ember állását veszélyeztetné a külföldrõl betóduló munkaerõ, mindenki megtalálhatja a maga polcát. Akik itt vannak a seggüket a földhoz verik, hogy egyáltalán van munkájuk, megélhetésük, azért is nem balhéznának mert akkor repülnének vissza ahonnan jöttek.
Például itthon te hol szoktál arabokat látni? Én nagyon kevés helyen, azok is többnyire kis boltok, esetleg teázók, vagy gyrososok. Az meg, hogy az életmódjuk eltér a mienktõl, tény, más kérdés hogy ezért miért kéne utálni õket, nincs velük semmi baj: Párizsban az arab negyedben laktam egy ideig, teljesen barátságos emberekkel találkoztam, egyszer sem ért semmilyen atrocitás. Persze bajkeverõk/bûnözõk mindenhol vannak, de az nem bõrszín és állampolgárság kérdése még mindig.

(a kérdésre: Nem, ez csak a szélsõségesek szlogenje. Meglennénk nélkülük, de nem zavaró tényezõ.)

z99999
négerek, arabok veszettül jófejek, rengeteg haverom van ilyen, ázsiaiak kicsit más tészta, õk inkább bezárkoznak a saját kis világukba, de egyelõre veszélytelenek. ugy érzem magyarhonnak most nem ez a legfõbb problémája amit orvosolni kell, más országoknál ez nyilván másképp mûködik, de maga a kérdés ahhoz túl komplex, hogy kiterjesszük egész európára, így fölöslegesnek tartottam, hogy szavazzak errõl.

Pszt.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

bens
attól függ melyik néprõl beszélünk

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Hegi90
Nem, ez csak a szélsõségesek szlogenje. (Meglennénk nélkülük, de nem zavaró tényezõ.)

Erre szavaztam, de igazából elég zavaró tényezõ. Elég szar dolog, hogy még most is sokszor annyi pénz megy el fegyverekre, mint a 3. világba küldött segélyekre.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

David2

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

TheRock18
az emberek nem azért rasszisták,ha egyáltalán annak nevezhetjük õket,mert utálják a másikat/másik fajt
hanem,mert 100ból 95-99bûnözõ akkor valahogy ennek lehet alapot adni
eredendõen senkit sem utálok,de vannak népcsoportok akik kiérdemelték
igen tudom én "rasszista vagyok"
de valahogy akkor az indaiak,finnek,franciák,németek olaszok stb. mind rasszisták,mert pl.õk mind utálják a cigókat
am ha megnézel egy 1960-as francia válogatott képet,meg a mait mit veszel észre?
azt,hogy '60-ban minden tag fehér,ma pedig minden tag fekete bõrû...és ez a francia válogatott xD olyan,mintha a Magyar válogatottba csak arabok lennének xD

BMW Über Alles!

CopyKing92
lapos segg
lapos mell
szõrös muff
- igénytelenség (: <#alien>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

tenkenorman
Részben igen, de idõvel megszokjuk egymást. Joguk van bejönni, és ott lakni ahhol akarnak. Úgy ahogy nekem is jogom van kimenni. Nincs bajom velük.

http://www.tenke.hu

kicsi mell
szõrös mff

Amúgy szerintem nagyon is reális probléma, mert bejönnek dolgozni és a magyaroknak meg már így sincs munkája

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

bujcsik555
/+fika

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

OrioN the S
en neger vagyok. lehet fikazni.

CopyKing92
a legtöbb ember rasszista. még az is aki azt mondja hogy nem az...

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Molnibalage
Mit érdekel az téged? Engem eléggé irritál, hogy csak kicsit vagy rasszista akármerre is tévedsz. Most is helybõl, burkoltan lebûnözõztél alles zusammen egy népcsoportot pusztán bõrszín alapján. Hát gratulálok hozzá.

Most kezdjük firtatni a te vagyoni helyzetedet is? Esetleg vagyonosodási vizsgálatot ne végezzünk midenkin aki neked nem tetszik?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Benny04
igen, mert így nincs munkahelyük a magyaroknak, külföldre kell menni :|