A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak azt tudnám ide leírni, amit ZTM. Ez nem fáj az állatnak, mégis hatalmas gazdasági jelentõsége van.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
* persze volt ami jogos volt, most is van, amikor jogos, csak hát te is tudod, hogy nem lehet mindig ugyan olyan kérdés.
Nagymamám még most is tömi a libáit, és kacsáit, egyálltalán nem tartom állatkínzásnak, a liba/kacsa nem érez fájdalmat amikor ez a folyamat végbemegy!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Régen úgy csinálták, hogy ne legyen állatkínzás, manapság nem tudom mi a szokás.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ha lány lennék, bár bizonyosan nedves lenne a puncim a sok vagány fiútól.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ha nem ez lenne,hanem egy akármilyen más...fel se tûnne senkinek xD
-
am nem szeretem a májat..keserû az íze:S
mellesleg vannak komoly dolgok is a libáknák.. :)
BMW Über Alles!
.: mobilize.hu :.
am en mar lattam embert aki libat setaltatott :D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
a liba az olyan állat mint a csikre, vagy a disznó. nagyanyáink is mind így etették meg a libákat, nem esett semmi bajuk.
sok köcsög liba védõ meg jön a hülyeségekkel. kéremszépen ez nem egy kutya, macska, vagy hörcsög amiket nem az evésre tartunk.
:3
mondom simán minden húsfeldolgozó üzemben akkor bemehetnének és szétnézhetnének,hogy a különféle állatkák milyen kínokon mennek át nap mint nap :S
Mondjuk az ipari libatömés azért nem úgy történik, mint ahogy azt mariska néni tolja ott lenn, tény hogy nem kellemes, de nem szoktak belehalni az állatok. Inkább foglalkozzon a sok semmirekellõ állatvédõ a kidobott kutyákkal, macskákkal.
.: mobilize.hu :.
A nagy állatvédõknek meg üzenem, h nézzék meg a South Park ehhez kapcsolódó részét!<#idiota>#idiota>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
-megszûnnek a munkahelyek
-hozhatjuk be külföldrõl több pénzért
lehúzás a köbön bazd, ilyen szánalmas ürüggyel...
vicc ami ebben az országban folyik (és amit megtehetnek a magyarokkal egyesek)
bár...amikor már a magyar keksz is csak külföldi licensz...
nem szeretem a libamájat,mag úgy egyébként a májat sem
de elég barbár cselekedet,a libatömés...
BMW Über Alles!
na ezt akaram írni én is ez volt van és lennie kéne.
ha minden megszüntetnek akkor jó pár év múlva oda jutunk,hogy levegõt venni is csak engedéllyel szabad :S
vagy elmenni a boltba csakis idõpontegyeztetéssel szabad menni :D
egyébként a libatömést ellenzõket nem értem.
Ha ellátogatnának egy egy baromfifeldolgozó-nevelõ üzemben láthatnák hogyan is bánnak a jószágokkal.
Géppel söprik be õket egy szalagra aminek a végén ilyen lövedékszerü nyilás van és lövi õket bele a ketrecekben
nem is figyelnek oda hogy nehogy baja legyen szegény állatnak.
Ha netán sok van a kis fiókókban akkor mit csinálnak? erõvel szépen mgnyomják hogy igazodjanak a csirkék :S van amelyiknek ezért a szárnya el is törik.
ez csak egy példa volt.
A lényege az,hogy simán mindent akkor bekéne szünetni mert állatvédõk vagyunk -.-
csak ürügy a magyar gazdaság rombolására...sikerült nekik
(más haszonállatnak pl. sertés vagy baromfi nem kínzás ha bevannak zárva egy kis ketrecbe? stb...hagyjuk már, undorító kétszínüség amit mûvelnek ezek a nagy állatvédõk...)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.