A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször a 2.0 az nem elég, mert nem 100%-os a túlélés és nem mindenkinek lehet gyerek a jövõben. Olyan 2.2 vagy még picit magasabb átlagos gyerekszám egy populáció szinten tartásához.
A korodból kifolyólag meg nem tudom, hogy kellett -e már 100%-ból eltartanod magad, de ha nem akkor kicsit nagy a szájad a téren, hogy ki és hány gyereket vállaljon.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://goo.gl/gd6Zi5
Egy cukorbeteg és egy asztma is tud totálisan teljes életet élni... van nem 1 ilyen ismerõsöm:)
Aki meg azt mondja hogy nem akar gyereket az még nagyon azt hiszi hogy csak buli az egész élet:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
hanem általában eladósodott, munkanélküli emberek..és ez nem csak a cigókra igaz
ilyenekkel szeretnéd ha benépesülne az ország? grat
én két gyereket szeretnék,de csak akkor,ha anyagilag megengedhetem majd magamnak...nem szeretném,ha a gyerekem ne járhatna olyan iskolába,ahova szeretne, és elkallódna...
amúgy meg nõvéremék jó anyagi helyzetben vannak a magyar átlaghoz képest...mégsem mernek második gyereket vállalni...nem véletlen!
jobb az, ha valaki utcára kerül a gyerekekkel, mert nem tudja fizetni a rengeteg költséget???? De legalább van neki 3-4 gyereke...hurrá.
Ale Alonso! poppe fan club™
Kinek van manapság 2-nél több gyermeke a nemcigányok közül? A kettõ is egyre ritkább. És tudod mire elég a két gyerek?
Hogy pótolja aput és anyut, így a népesség gyarapodása pont 0-ban lenne, de mivel nem fogja minden egyes gyerek elérni a felnõttkort, ez népességfogyást eredményez már rövidtávon is.
ÍÉn azt mondom, tisztelem azokat a fehér bõrû magyar embereket, akik legalább károm gyereket nevelnek.
Ismerek azért ilyen családot nem egyet, olyat is, aki négyet. Mindkét szülõ egyszerû dolgozó ember, és nem mondom, hogy jól élnek, de megvannak.
Innentõl kezdve nagyon szar kifogás, hogy jaj nekem kettõhöz sincsen megfelelõ anyagi helyzetem.
Aki igazán akar, az eléri a célját, és megteszi, aki nem akar, az meg kifogásokat keres, hogy mivel védheti be magát.
majd meglátjuk, hol lesz az ország fél évszázad múlva az igazi magyar hozzáállásoddal.
kinek van arra pénze, hogy 2-3 gyereket eltartson...iskolázzon...?
így is eltartjuk a nyugdíjasokat,gyerekeket,meg az ingyenélõ faszokat...
tudtad,h 2012-re nem lesz elég a mostani adónk arra, hogy eltartsuk akiket eddig?
ez többek közt azért is van,mert kevés az aktív dolgozó,meg a sok olyan meggondolatlan mint te
unokatesóm is asztmás volt, mára már úgymond nagyrészt kinõtt belõle, legalábbis én nem tudok róla, hogy már az lenne.
Cukorbetegséget meg szerintem aktív sporttal, testmozgással meg lehet elõzni.
Ha tudni lehetne, hogy fogyatékos, akkor nem akarnám a gyereket én sem. Hiába az enyém, szerintem valamilyen szinten geciség a szülõ részérõl a hozzáállás, hogy tartsuk életben mert én szeretem és az enyém, bármennyire kilóg a sorból és képtelen lesz alkalmazkodni, boldogulni.
Én sem akarnék úgy megszületni és élni, csak ebbõl indulok ki.
Tényleg az a baj, hogy sokan nem csak azért gondolják így, mert még nem nõttek fel, hanem azért, mert ez a divat, vagy mert úgy érzik, gyerekre nincs türelmük, mellette nem tudnak élni, esetleg nem lennének szabadok.
Szépen lassan kihalunk, egyre kevésbé reménykedem ebben az országban már, az ilyen hozzáállások miatt.
Mindenki szarik rá.
Aki egészséges, az igenis bírjon 3 gyereket felnevelni.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nekem 18 évesen,míg apámnak 35évesen jött elõ az allerigája
BMW Über Alles!
de ezek szerint kitartással legyõzhetõ
de a cukorbetegség viszont,tutira nem gyógyítható még
amúgy mi számít örökletes betegségnek?
az amivel együtt születek,vagy az ami kialakul?
pl. apám parlagfûre allergiás...míg én arra nem,de helyette a penicillinre vagyok...ezek szerint a gyerek 50%-ban örökelheti ezt?
vagy,csak a hajlamot?
BMW Über Alles!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
.: mobilize.hu :.
De azzal semmiképp nem értek egyet, hogy azért ne vállaljak gyereket, mert lehet, h örökli a cukorbetegséget és lehet, h 50 éves kora után levágják a lábát és lehet, h megvakul...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
ezeknél sokkal komolyabb betegség kell, h lemondjak a gyerekvállalásról
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
a természeti törvények szerint pedig a nõk a magas férfiakat szeretik
BMW Über Alles!
\"Heroes never die. They just reload.\"
\"Heroes never die. They just reload.\"
hányszor látom, hogy a TV-ben mutogatják az ilyen gyerekeket, kicsiket, nagyobbakat, akik menni, beszélni nem tudnak, 18 évesen egy 5 éves értelmi szintjén vannak. S lehet nem tudták ezt kimutatni születéskor, úgy gondolom, jobb mindenkinek, ha az ilyenekkel még kiskorukban tesznek valamit. Tudom, szülõi szeretet, de ez a fene nagy szeretet hol van olyankor, mikor a gyerek korosztályába tartozó társai élik az életüket, õ meg csak otthon, egyedü, magatehetetlenül? Jó az neki? kizárt, magam is inkább azt szeretném, hogy csináljanak valamit, ha ilyen bajom van, ami amúgy is gyógyíthatatlan.
De ha valaki végtag nélkül, sérült végtaggal születik is ezt gondolom, neki sem könnyû az élet, egészséges emberek is szenvednek bõven.
Az meg elég gáz, hogy sokan gyereket sem akarnak, pedig pár olyan ember is írt, aki a korban benne lenne, s tuti meg van az anyagi háttere is hozzá. Csak sajnos mire ezt ma megteremted, már 30-35 éves vagy, és pár generáción belül elérjük, hogy a gyerekek nem fogják tudni, mi az a nagyszülõ, mert egyszerûen már mikor születnek, nem fognak élni..
.: mobilize.hu :.
Ha asztmáról vagy cukorbetegségrõl lenne szó...talán megkockáztatnám, mert ezek nem olyan súlyos betegségek...de ha ennél komolyabb örökölhetõ betegségem lenne...akkor nem. Inkább örökbe fogadnék akkor.
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3