127612
-
Egyiket sem.
általában szépen égnek, télen jól jön, nyáron meg nyűg elapakolni
-
érdekes szisztéma alapján vannak a lehetőségek, az ingatlanügy és vallás szerepel külön (gondolom mindkettőt rengetegen forgatják itt az SG-n), de például zenés vagy tám.tech. kategória nincs :)
egyéb, WAN2 -
semmit
max elolvasom a képregényeket -
clio1616v #72217 csak azt olvasom el, ami érdekel -
DIESEL DOG #72216 Meg a csaj a Blikk elején... :D
Nekünk Kelet-Magyarország előfizetésünk van. Annak a hátulján van ugyanigy Garfield meg egy vicc, és persze a csaj... :D
Én mindig hátulról haladok előre a cimlap felé... -
DIESEL DOG #72215 Meg az elején a csaj... :D
Nekünk Kelet-Magyarország előfizetésünk van. Én mindig a hátuljával kezdek, ott van a csaj, egy vicc és egy Garfield, aztán szépen haladok hátulról a cimlap felé... :D -
Camion Truck & Bus havonta jön.
Néha bele szoktam nézni az Észak Magyarországba. -
miért? hátulján ott van garfield és 1 vicc :C
-
téglatest -
kocka! -
üres szavazást nem engedi ez a szar!
am nem olvasok nyomtatott sajtót, csak neten ami épp érdekel -
-
a blikkes hsz-ed után inkább maradj csöndben :DDdd -
Nem tudok olvasni... -
DIESEL DOG #72206 Férfi lapokat (szám.tech. ,stb...)
te most nagyon hülye vagy... :D -
férfi lapokat? PlayGay? :D -
DIESEL DOG #72204 Na lássuk csak...
- Ingatlanüggyel foglalkozó lapok
- Lakberendezéssel foglalkozó lapok
- Sportújságok (foci, autó, motor, stb...)
- Napi/heti bulvárlapokat
- Férfi lapokat (szám.tech. ,stb...)
- Helyi lapokat (városi újság, stb...)
- Egyebek (mint pl. képregények, stb...) -
HVG, Figyelő. -
A helyi újságot gyorsan átfutom és a napilapot ami jön nagy ritkán megnézem vagy a hétvégi magazinját. Régen nai szinten olvastam újságot. Erről pár éve leszoktam... -
hétköznap reggeli program a metro olvasás. Egyébre nyomtam, mert nincsenek hírújságok opció. -
Freeda Krueger #72200 Egyéb: Pro Modell -
Blum #72199 Sportújságokat,Helyi lapokat. -
semmilyet -
Egyéb: Auchan, Tesco, MM meg ilyen szarokat elolvasok, általában kaja közben, többi kuka.
Hírek csak online. -
csak offline -
Blikket mindennap(nem tudom miért,de sok hülyeséget el kell olvasni :D
Tesco meg társait is ^^ néha napján városi újságot,ahol F*deszt Istenítik :\ -
Helyi lapokat, ha van (kisalföld), női/férfi magazinokat (ezeket az est média ingyen hozza hozzánk hegybe, havonta van mindig cosmo-playboy-ckm-joy-faszom tudja milyen magazin :D) Mondjuk aki ezekért hajlandó fizetni, azokat nem értem, de amikor mocskosul unatkozom, akkor jó, hogy kéznél vannak. -
Cat 02 #72193 Városi újságot mindig elkezdem, aztán a 2. cikknél előjön, hogy szánalmasan jobbra húz, szal mindig abbahagyom
+ egyéb: Tesco újságban az elektronikai cikkeket, meg mostanában az alkoholt is. -
Egyéb: néha Mondo , animestarst általában mindig -
Egyiket sem. Mindegyiket kidobom a kukába. -
ba32107 #72190 :D! -
a népszámlálást is ismételgetik. -
HUmanHunter #72188 vótmá a kérdés -
Azt azért nem mondanám, hogy semmi hangot nem szoktam kiadn, mert például fingani szoktam, de énekelni nem. -
előfordul :D -
Más topikban leírtam, hogy mi a helyzet -e téren. Az értelmesebbje általában hamar elkel. A maradék meg olyan. Áh...
Egyes társkereső oldalak alapján kb. az jön le, hogy a 20-22 éves csajok - szüleikkel élnek és tanulnak - azt várják el, hogy lakás és kocsi legyen, de legalább az egyik. Vicc az egész...
Hol élnek ezek? A Holdon? -
ez egyébként így van, de ha az igazit egy tanárnő, ápolónő vagy hasonlóan túlfizetett egyén személyében találod meg, az már szívás. -
Ott akkor közönséged is van. :D -
Igen, nagy hangerővel, ott élem ki magam igazán. Koleszon mindent lehet
-
Fbn Lx #72181 Nincs más megoldás, keress-kutass... a megfelelő nő után. Lassan esedékes, és ezt egyedül egyébként sem lehet megcsinálni. Kettesben mindent könnyebb bevállalni...