A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azért édes dolognak tartom a tagadást. <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Valami elindította az életet, de a sorsunkat már nem befolyásolja
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ha épp fáradt vagyok, még azt is elképzelhetõnek tartom, hogy mózes elsõ könyve egy idegen fajról szól, aki teremtette az embereket, és különbözõ háborúkról, meg mindenrõl van szó benne, és meglepõen egészen logikus átfedések vannak a biblia, és egyes ufo-sztorik között. áááááá, fáradt vagyok :D
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Persze, ez a hatalom én vagyok^^
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Egy program részei vagyunk amit azért készítettek hogy modellezze a Föld jövõjét.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Hogy lenne már a vallással kapcsolatos? Ez valami olyan dolog amiröl senki se tud semmit, mégis jelen van.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Én irányítok mindenkit!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Akkor szerintetek van vagy nincs? :D
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Ale Alonso! poppe fan club™
onnét fogva, hogy valaki elhiszi, hogy van "isten" az máris létezik számára
csak az élõlények cselekszenek okkal, és ez az ok az élet...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
off
amikor folyamatosan nyög a csaj és a dolog után nem tud már rendesen járni stb akkor rájön az ember h ez mégsem csak naivitás <#wink>#wink>
Akik erre nyomtak akkor mégis mire gondoltak?<#wow3>#wow3><#szomoru1>#szomoru1><#gonosz1>#gonosz1>
Egyébként azt mondom:Isten elindította az életet de a sorsunkat nem befolyásolja(úgy értem mindenki a maga ura végsõ soron,a felsõre meg max a kálvánisták nyomhattak õk hisznek eleve elrendelésben)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.