A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

márpedig egy tökéletes világ kétpólusú, ugyanúgy ott a rossz mint a jó, a szenvedés meg az öröm, nyilván ettõl tökéletes. Nem hiszem, hogy ennél a világnál nagyobb teljességet bármelyikõtök is el tud képzelni. A legbonyolultabb dolgok is leírhatóak a természet kétpólusú mivoltával, akár a legnagyobb programok nullákkal és egyesekkel... ez a bináris tökéletes.
Calver
nem, képes vagyok elfogadni a valóságot, és két térdre rogyás helyett tisztában vagyok vele, hogy a tetteim a sajátjaim, ahogy ezek következményei is. sõt, még azt is, hogy szar dolgok bizony történnek, és nincs szükségem arra, hogy pár cölibátust fogadott pedofil ezzel kapcsolatos mentségeit hallgassam.

de azért édes dolognak tartom a tagadást. <#hawaii>

"The trees move. Do you not see it?"

NEOreg3
szerintem minden egy piros kávédarálóval kezdõdött

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tenkenorman
többség

http://www.tenke.hu

toysoldier
<#gonosz1>

Valami elindította az életet, de a sorsunkat már nem befolyásolja

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Bészf
Hiszek benne, de szerintem nem vallással kapcsolatos.

Korán keltem. Hol az arany?

berlinboy6329
Én hiszek..Zsidók.:Mindenhol ott vannak,beleássák magukat a hatalomba,megvesztegetnek,ott vannak midnenhol a gazdaságban, õk irányitanak..:O

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Falcon87
Látszik, hogy azt a "könyvet" nem forgattad túl sokszor. Eredetileg az ember teljesen tökéletes volt, de aztán a kígyó megzabáltatott Évával egy gyümölcsöt a tudás fájáról, ezért lettünk ilyen fogyatékos népség. Más kérdés, hogy ezt, sõt, az egész bibliát képletesen kell érteni, mondhatnánk, hogy a biblia nem szentírás :D
Ha épp fáradt vagyok, még azt is elképzelhetõnek tartom, hogy mózes elsõ könyve egy idegen fajról szól, aki teremtette az embereket, és különbözõ háborúkról, meg mindenrõl van szó benne, és meglepõen egészen logikus átfedések vannak a biblia, és egyes ufo-sztorik között. áááááá, fáradt vagyok :D

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Molnibalage
Isten a maga képére alkotta az embert egy könyv szerint, már ha létezik. Innentõl fogva meg nincs több kérdésem bíró úr...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Más vélemény, leírom:
Persze, ez a hatalom én vagyok^^

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Falcon87
Igen, mert vallásos vagyok.

Falcon87
Nem istenen múlik, hogy egyesek hogy viselkednek.

milk4
Teljes képtelenségnek tartom.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Pepsi Twist
bûzház, grow up and get a life dude

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

morcosqtya
tedd azt! Te leszel a felsõbb hatalom ami irányítja az életünket.. :-DDD

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Molnibalage
Lecsatlakoz, felcsatlakoz módszerrel addig szavazhaték, amíg olyan IP címet nem kapok, amivel még nem szavazorr senki.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Motoroj
Igen, valamilyen szinten.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

clio1616v
isten az amit mindenért lehet szidni és mindent lehet neki köszönni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

0Fritz0
Szerintem inkább a Marsét, vagy az egy másik film? :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bujcsik555

Egy program részei vagyunk amit azért készítettek hogy modellezze a Föld jövõjét.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

chhaya
Nem a felsõbbrendû hatalom létezését zárom ki, hanem azt, hogy ezt bármilyen vallás tökéletesen le tudná írni.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

0Fritz0
Két mûszakban nyomják.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

angelslie

Hogy lenne már a vallással kapcsolatos? Ez valami olyan dolog amiröl senki se tud semmit, mégis jelen van.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

byzhouse
#58270 <#wow3>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

89
Azért szerintem érdekes, hogy szinte minden õsi kultúrában (az egymástól több ezer kilométerre élõkében is) megtalálható egy bizonyos hitvilág, ami felsõbbrendû hatalom létezésében hisz.

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Akkor azért vertelek meg tegnap.<#gonosz1>

sajnos vagy nem sajnos,nem vagyok vallásos típus ...
chhaya
Tucatnyi vallás létezik, mi alapján választasz ki egyet, hogy EZ az isten teremtett mindent? A vallások is csak lehetõségek annak a talán létezõ felsõbb hatalomnak a leírására, és ezeket a lehetõségeket is csak az emberek találták ki, akik nyilván hibázhatnak is... ezért ugyanolyan bizonytalan, mintha holnap kigondolnék vagy megálmodnék egy saját felsõbb hatalmat. A vallás emberi találmány, aminek nem feltétlen van köze a valósághoz, sõt..

QuippeR
aki hisz az Újszövetségben írtak egy minimális részében, az már nyugodtan bejelölhette a legfelsõt, mert a Biblia olyan mértékben befolyásolja a mindennapi életünket történelmi okok miatt, hogy azt akár irányításnak is hívhatjuk. itt szerintem nem az eleve elrendeltségre akart rákérdezni senki, csak szerencsétlen a megfogalmazás.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Pepsi Twist
Más a véleményem, leírom.

Én irányítok mindenkit!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

chhaya
Elképzelhetõnek tartom, de ehhez a vallásnak sok köze nincsen.

Lyukasbogrács
-t

Lyukasbogrács
Mindennek van oka, még annak is, aminek látszólag nincs, legfeljebb csak mit nem tudunk róla. Teljesen képtelenségnek tartom.

nem amiatt van mert ez nem mûködhet csak ip alapján hisz akkor minden 1es ip változásnál ujra szavazhatnék mondjuk még nem probáltam :D de sztem ez mást is ment
Molnibalage
A dinamikus IP cím osztás szépsége lehet ez.

PesSim
Beléptém és máris látom az eredmény! Pedig nem szavaztam még :(

Akkor szerintetek van vagy nincs? :D

Lacee86
Ezt az irányítás dolgot sztem nem úgy kell elképzelni, h Isten vezet minket egy pórázon, mint ahogy az sincs elrendelve h kinek mi lesz a sorsa. Ezért van szabad akaratunk, h döntéseket hozzunk. De biztosan az sincsen, h Isten megteremtette a világot, aztán kész, csak van. Biztos h megvan az Õ saját "programja", de ezt persze az égvilágon senki nem tudja rajta kívül.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

89
Hiszem...véletlenek nincsenek

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Magasról leszarom.

kastil

tigerbácsi

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

zsutyesz
Valami elindította az életet, de a sorsunkat már nem befolyásolja.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

tigeroo
clio1616v
vannak fizikai törvények, amik irány(os)ítják az eseményeket semmire nincs befolyása semminek, csak annyira komplex és bonyolult, hogy az összes paraméter ismeretének hiányában nem tudjuk másképpen értelmezni a tetteket, minthogy "valaki" irányítja...

onnét fogva, hogy valaki elhiszi, hogy van "isten" az máris létezik számára

csak az élõlények cselekszenek okkal, és ez az ok az élet...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

kb,bár így jobban belegondolva a felsõ is az õ opciójuk,mert õk is hisznek valamibe amit a szájukba adott néhány kétes weblap semmi bizonyítékkal lásd:hüllõ emberek(new world order),vagy zsidófóbok :D

Üres szavazás

off

amikor folyamatosan nyög a csaj és a dolog után nem tud már rendesen járni stb akkor rájön az ember h ez mégsem csak naivitás <#wink>
Molnibalage
Összeesküvés elmélet hívõk? <#zavart1>

"Hiszek benne, de szerintem nem vallással kapcsolatos."
Akik erre nyomtak akkor mégis mire gondoltak?<#wow3><#szomoru1><#gonosz1>

Egyébként azt mondom:Isten elindította az életet de a sorsunkat nem befolyásolja(úgy értem mindenki a maga ura végsõ soron,a felsõre meg max a kálvánisták nyomhattak õk hisznek eleve elrendelésben)

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

efti
Teljes képtelenségnek tartom

WWFSMD?