A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

angelslie
Láthatatlanság vagy teleportálás :)

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Falcon87
Mondjuk, ez se rossz :D Kombinálni kéne õket:
Azzal szórakoznék, hogy sétálnék az ellen felé, az sorozna ezerrel, aztán a fegyver üresen kattanna, kivenném a kezébõl, és a puskatussal lecsapnám a fejét :C

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
Kár, hogy nincs telekinézis :D
Úgyhogy marad a "Szupererõ - darukat akarok emelgetni!"
Annyira így is okos vagyok, amennyire kell szvsz :D

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Jeti48
Szuper regenerációs készség - mindenbõl felépülök!
Elmennék katonának és olyan lenne mintha a CoD Modern Warfare-t játszanám easy-n :) Vagy csatlakoznék a Nitro circus-hoz

chhaya
Ha csak ezek közül, akkor a szuper kommunikációs készség. Aztán beszélgetek a macskámmal. :D

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

cicai
Szuper gyorsaság - mindenhova egy szempillantás alatt!

erõsnek erõs vagyok így is azért, meg tudok magamra vigyázni, csak jó lenne idõbe beérni suliba xDDD

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Szuper okosság-irány a NASA !

:DDDDDDDDDDDD
ja bazmeg, valahol el kéne kezdeni :|
Vaxi
ez ott volt! <#eljen>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

89
szuper gyorsaság...világot látnék

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

dartonita
Regen ofkorz.

Doddy a düdõ
Szuper kommunikációs készség - beszélni akarok az emberekkel!

piros mogyi
Szuper kommunikációs készség - beszélni akarok a halakkal!

Ne etesd a trollt!

az egy játék volt, és az volt a címe hogy portal :D
szuper regeneráció. Megbasznék mindenkit, és meg se kottyanna az éc meg a szifilisz.
PesSim
Ha csak ezekbõl választhatok, inkább nem kérek szuper erõt.

Szupererõ - darukat akarok emelgetni! : amit kell emelnem azt elbírom
Szuper okosság - irány a NASA! : és nézhetem a csillagokat? azt bután is tudom
Szuper gyorsaság - mindenhova egy szempillantás alatt! : így is mindenhol várnom kell :S
Szuper regenerációs készség - mindenbõl felépülök! : akkor nem tudok szenvedni és sajnáltatni magam :D
Szuper kommunikációs készség - beszélni akarok a halakkal! : tátogni most is tudok és 3 másodperc alatt meg úgy sem tudnék túl értelmeseket mondani neki :D

olyan kéne amugy mint vmeik mesébe v filmbe volt h ilyen fekete lyukakat tudjak csinálni és amit beleteszel az kijön a másik f.lyukon amit létrehozok :D
tigerbácsi
Szuper okosság - irány a NASA!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

byzhouse
Ha csak ezekbõl választhatok, inkább nem kérek szuper erõt.

teleportálni akarok

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

tommygear
szupererõ
bogyoka

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

autoszimulator
gyorsaság, vagyis inkább teleportálás /ha erre gondolt a készítõ/ sok mindenben segítene, fõleg hogy a fél életem az utazással megy el már jó pár éve.

.: mobilize.hu :.

Narxis
Szupererõ, de nem darut emelni hanem bankot rabolni. Persze, hogy nyugodtabb legyen a lelkiismeretem segítenék 1-2 szerencsétlenen is mint Superman tette a képregényekben, filmekben. :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szupigyorsaság:D
clio1616v
egyél meg naponta vagy 1 millió Forintnyi értékben 20ezrest aztán utána jó pénzmosást ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
minek emelnék darut? :D

amit nem tudok, azt nem is akarok tudni.. :'D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

morcosqtya
húszezreseket akarok szarni.
napi kétszer.

:-))))))

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Molnibalage
Tudsz darut emelni? Márimnt nem madarat. <#vigyor2>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

mennék kurvázniXD

Amúgy a teleportálás se lenne rossz... mint a Jumper c. filmben pl...
Asszem reggelente fél 8kor is elég lenne felkelni:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

clio1616v
egyéb:

Teleportálás képessége és halhatatlanság

másra nincs szükségem mert már a többivel rendelkezek...

morcosqtya
ezekbõl nem kell...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

clio1616v
ferihegyen -.-

volt is csak akkor szabad választással

tigeroo
de az nagyon sztornó.. beszélni mostis tudok a halakkal...!<#eplus2>
redbull0304
"Szuper kommunikációs készség - beszélni akarok a halakkal!"

Ezt mért nem választotta senki? <#idiota>

Molnibalage
Egyszer mintha lett volna már majdem ugyanez.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Bizony. Csak az önmagában kevés. Magasan már fázol és a test sem bírja a sok száz km-es torlónyomást. Egyszerû, legyek Superman. :)

MR ME
meg a láthatatlanság...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
Üres szavazás

baromság

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

és hol a repülés?
cement
ezek kozul:

amugy mar volt ilyen szavazas, ott az ido befolyasolasat valasztottam, hogy meg tudjam allitani, lelassitani, felgyorsitani illetve visszatekerni

respect to the man in the ice cream van

Picar77

()() (^^)

Szuper okosság - irány a NASA!
CoolX

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

OrioN the S
de nem szarik olyan nagyot egy horcsog. :\ mondjuk, ha a kis aranybogyokat osszefuzod, akkor lehet belole nyaklanc vagy karkoto amit a TE horcsogod szart. home made.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

tigeroo
amúgy nem kéne szupererõ...

egy terülj-terülj mekdonálcos papírzacskó elég lenne, meg egy aranyat szaró...öö...hörcsög<#idiota>

a mobilitás mindenek elõtt <#idiota>
szucsy89
szuper gyorsaság
tigeroo
QUAD DAMAGE<#idiota>