A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Azzal szórakoznék, hogy sétálnék az ellen felé, az sorozna ezerrel, aztán a fegyver üresen kattanna, kivenném a kezébõl, és a puskatussal lecsapnám a fejét :C
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Úgyhogy marad a "Szupererõ - darukat akarok emelgetni!"
Annyira így is okos vagyok, amennyire kell szvsz :D
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Elmennék katonának és olyan lenne mintha a CoD Modern Warfare-t játszanám easy-n :) Vagy csatlakoznék a Nitro circus-hoz
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
erõsnek erõs vagyok így is azért, meg tudok magamra vigyázni, csak jó lenne idõbe beérni suliba xDDD
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Szupererõ - darukat akarok emelgetni! : amit kell emelnem azt elbírom
Szuper okosság - irány a NASA! : és nézhetem a csillagokat? azt bután is tudom
Szuper gyorsaság - mindenhova egy szempillantás alatt! : így is mindenhol várnom kell :S
Szuper regenerációs készség - mindenbõl felépülök! : akkor nem tudok szenvedni és sajnáltatni magam :D
Szuper kommunikációs készség - beszélni akarok a halakkal! : tátogni most is tudok és 3 másodperc alatt meg úgy sem tudnék túl értelmeseket mondani neki :D
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
teleportálni akarok
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
.: mobilize.hu :.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
amit nem tudok, azt nem is akarok tudni.. :'D
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
napi kétszer.
:-))))))
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
mennék kurvázniXD
Amúgy a teleportálás se lenne rossz... mint a Jumper c. filmben pl...
Asszem reggelente fél 8kor is elég lenne felkelni:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Teleportálás képessége és halhatatlanság
másra nincs szükségem mert már a többivel rendelkezek...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ezt mért nem választotta senki? <#idiota>#idiota>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
baromság
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szuper gyorsaság - mindenhova egy szempillantás alatt!
amugy mar volt ilyen szavazas, ott az ido befolyasolasat valasztottam, hogy meg tudjam allitani, lelassitani, felgyorsitani illetve visszatekerni
respect to the man in the ice cream van
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
egy terülj-terülj mekdonálcos papírzacskó elég lenne, meg egy aranyat szaró...öö...hörcsög<#idiota>#idiota>
a mobilitás mindenek elõtt <#idiota>#idiota>