127612
  • Lacee86
    Azért küldtem be a kérdést, mert kíváncsi voltam, még mennyi ilyen hülye van, mint én, ugyanis én az 1. opciót szoktam, főleg fürdőben, és elég gyakran. Ja, és társasházi lakásban lakom ráadásul... De nem tehetek róla, nem tudom megállni, leszarom a szomszédokat.
  • MR ME
    nem szoktam
  • Rockynhooo
    Ha nincs otthon senki akkor szinte mindig fütyörészek valamit néha énekelgetek :D de ez is kedv függő. de csak tusoláskor , wc-n cink :D
  • fery02
    Mostani kérdésre: ha jó ritmus megy, törülközés közbe táncra perdülök, tapsolgatok meg ritmusra lóbálom a...
  • fery02
    Annyira viszont nem érdekel. :)
  • GhostRider1 #72135
    Nem szoktam semmi hangot kiadni.
  • clio1616v
    :D alőfordul
  • 0Fritz0
    "Drágám, hallgasd csak ezt a kürtszólót!" :)
  • clio1616v
    igen... amikor nincs velem a párom folyamatosan telefonálunk és a budira is viszem magammal, előfordul hogy énekelek is
  • Blum
    Nem szoktam semmi hangot kiadni. :)
  • tigerbácsi
    Nem szoktam semmi hangot kiadni.
  • bigapó
    Én meg bárhol rá tudok gyújtani egy-két rigmusra vagy sorra:) csomószor eszembejut egy-egy dal éppen a beszélgetéshez odaillő sora és akkor azt eléneklem vagy dúdolom vagy csak úgy fütyörészek, mert süt a nap :)
  • DIESEL DOG #72128
    Néha-néha megesik éppen... :D
  • byzhouse
    Néha
  • Picar77
    Nem szoktam semmi hangot kiadni. :)
  • ba32107
    Köze nincs a kocsmának ahhoz amiről beszél
  • Bruk
    Rengeteg. Akit ismerek szinte mind.
  • Rundstedt17
    én nem mondtam hogy kocsmázni kell egy egyedülállónak,lol hány és hány gyerekes házas férfi alkoholista?....szóval elég ostobaság párhuzamot vonnod...
  • autoszimulator
    azt hittem az egyértelmű, hogy nem a kora miatt kell ennyi idős embert irigyelni. ha irigyelsz is ilyet, mert amúgy lehet, idősebbet is, akár nagyszülőket, akkor értelemszerűen arra gondolsz, hogy amikor te is ebben a korban jársz majd, akkor örülnél egy hasonló életnek.

én 60 évesen inkább a gyerekek sikereit nézegetném, egy átlagos, de biztonságos anyagi háttérrel, mint egyedül üljek otthon, esetleg a kocsmában. visszatekintve nem tetszene az életem, az tuti. jelenem meg főleg.
  • Rundstedt17
    "Van pár agglegény ismerősöm, köztük van már 60 éves is, és nem irigylem őket, egyáltalán. "

Szerintem egy 60 évest sem normális irigyelni egy egészséges fiatalembernek.....Az öregedés borzalmas,és főként maga az öregség állapota az elmúlás folyamatának végén állókat irigyelni meredek lenne...

• autoszimulator
    akkor mire hallgasson? vagy csak élje a monoton, magányos életét, napról napra, eljárva dolgozni, keresni a pénzt, felélni egyedül, berúgni, stb? Spec számomra ez semmivel sem ad többet /sőt/ mint az élet, amelyet összeköthetsz valakivel. Egy nagyon közeli barát sem lehet olyan közel hozzád sosem, mint egy olyan társ, akiben teljesen megbízol. Persze ezt meg nehéz megtalálni, nem is találja mindenki, sőt, és akkor a sok csalódás miatt inkább bezárkózik az ember. De mivel manapság a többség párban gondolkodik, a barátok is szép lassan találnak valakit, majd eltávolodnak picit, lesznek saját gondjaik, stb. Van pár agglegény ismerősöm, köztük van már 60 éves is, és nem irigylem őket, egyáltalán.

jó látni a sok kiégett fiatalt, meg a megrögzött magányos farkasokat, szép lassan kihal a magyar értelmiség, és marad a "legjava" a jövő nemzedéknek...
  • bigapó
    csak azért kérdeztem, mert amig nem Éled át azt az oldalt is, addig Én nem nevezném ostobaságnak a helyedben...
  • Rundstedt17
    amúgy nem igazán.
  • Rundstedt17
    marhaság az ösztönökre hallgatni jótanács.
  • Bruk
    Igen, be vagyok b@szva most is. :D
  • bigapó
    voltál már szerelmes? vagy legalábbis azt gondoltad, érezted, hogy most más, mint amilyen szokott lenni a közérzeted, a tested és minden egyébb külső belső dolgod?
  • dartonita
    Nem,sosem terveztem semmit.Hiszek a sorsban.
  • alcotb
    rohadtul nem érdekel.élj a mának!
  • jhetedikj
    Igen, be vagyok sz@rva most is.
  • tenkenorman
    valami biztosan történni fog, csak azt nem tudni mikor. lehet holnap, lehet 10, 20, vagy 100 év múlva arra ébredünk hogy minden csatornán ugyan az a közvetítés megy.
  • Rundstedt17
    jóh szórakozás,leköt.
  • clio1616v
    gondolkozz el az anime pl milen igényedet elégíti ki?
  • Rundstedt17
    ez most hogy jött ki? vettél 2 békát gyököt vontál osztottad őket 4,3 kígyóval hozzáadtál 1 baromfit?ha nem is így vmi hasonló módszer lehetett
  • clio1616v
    látod, hogy mekkora helytelenek az igényeidnek a megnevezése?
  • Rundstedt17
    Sün szerintem pihenjél
  • Rundstedt17
    Na ne nevetess :D...
    Én nem érzem hiányát,úgy tökéletes minden ahogy van és én is úgy ahogy vagyok.
    Plussz egy ostoba kémiai reakció miatt csak egy bolond rúgja fel az életét,pont az ilyenek miatt mint te szokott baj lenni a kapcsolatokban,megváltozol látszólag,de egy idő után úgy is visszatérsz ahhoz amit szerettél csinálni....
  • clio1616v
    ja majd jön egy buzi japán politikus aki eljátszadozik vele és hagyja nyerni
  • clio1616v
    még mielőtt félreértés lenne, a tökéletes szex előkövetelménye a szerelem-szenvedély család és szeretet önzetlenség a párod felé
  • Jimmyke
    Nem kell félni, de lesznek itt gondok.
  • 89
    majd meglátjuk ezt a listát mikor kopogtat az ajtódon az A LÁNY...