127612
-
Fbn Lx #72461 egyébként igaz, hogy segíteni is tudnak és figyelmet elvonni is, a júzeren függ, hogy mekkora tartása van
én csak magamból indultam ki, nekem 90%-ban csak elvonja a figyelmem :D -
Fbn Lx #72460 egyértelműen elvonják a figyelmet, nem kell álszentkedni
-
neszójjá'be :D -
BIZ0906 #72458 Nice
Jó lett.
-
DIESEL DOG #72457 Nálam forditva volt... FF előtt nekem is Chrome volt, nálam azon rendszerint lassabban töltött be, most FF-nél gyorsan "ledarálja" ez az apró hiba csak néha jelentkezik. -
BIZ0906 #72456 Forog a kis jel és Betöltés ... Hiába F5 hiába Ctrl+F5 semmi már vissza állítottam alapra minden beállítást és ugyan az. A tegnapi szavazás már nem jött be előtte minden jól megjelenített. Átmentem másik géphez ami már régóta semmi beállítás nem lett elvégezve és ott is ugyan ez a hiba. -
+1 De Chrome-on. Rendszerint igen lassan tölt be a szavazó felület, főleg FF alatt. -
DIESEL DOG #72454 Ha már igy szóbakerült a dolog. Nálam néha fordul elő Mozzilla Firefox alatt hogy a szavazófelület nem tölt be, nem jelenik meg, de egy F5 csodákra képes, utána minden gond nélkül betölt... -
Igen. -
Hibajelenség? -
BIZ0906 #72451 IE8 alatt nem jó a szavazó rész JAVÍTSÁTOK! thx. -
Igen, megkönnyítik az információszerzést, új lehetőségeket kínálnak. -
gabesz012 #72449 Igen, megkönnyítik az információszerzést, új lehetőségeket kínálnak. -
Mindenképp megkönnyítik, ez tény. A többi egyénfüggő.
Ennyi... -
Nekem a suli alatt minden figyelmemet elterelte a net, az mp3, a piratebay, meg egy csomó minden más :D És az egész a NES-el kezdődött!!!44 :D -
Igen, megkönnyíti az információszerzést. Tudni kell ezeket a jóra, értelmesre (is) használni. -
Igen, megkönnyítik nekem legalábbis -
DIESEL DOG #72444 +1
-
Kicsit mindkettő.
Elég emberfüggő.... -
DIESEL DOG #72442 Ha lett volna köztes válasz, egészen biztos hogy arra voksoltam volna... de igy az elsőre adtam le a szavazatom. -
Cat 02 #72441 Az a baj, hogy akkor meg mindenki arany középútra nyomna, de mégiscsak kéne választani valamit =\ -
ez a 2 válaszlehetőség elég kevés, ill így nem nagyon lehet rá válaszolni
természetesen van ami megkönnyíti, van ami elvonja, szal mind2 válasz vagy egyik sem... -
DIESEL DOG #72439 Arra már bevagyok készülve... :-)
Szeretnék menni tovább feltétlenül. -
Rundstedt17 #72438 "Anno gimiben nagyon sokszor vállaltam el előadásokat sokféle témakörben, és bizony akkor jól jött pl. a Wikipedia..."
Jah de egyetemen szart se érsz a wiki-vel,lecs.sznek érte :D ... -
clio1616v #72437 a kérdés helyén a Betöltés ... látható
-
DIESEL DOG #72436 Igen, megkönnyítik az információszerzést, új lehetőségeket kínálnak...
Az én álláspontom szerint teljesen egyén függő az, hogy valakinek elvonja-e a figyelmét ezen dolgok a tanulásról, vagy nem.
De mindenképpen megkönnyitik az információszerzést. Anni gimiben nagyon sokszor vállaltam el előadásokat sokféle témakörben, és bizony akkor jól jött pl. a Wikipedia... -
Rundstedt17 #72435 Nem, elvonják a figyelmet / időt a tanulástól -
is-is
arra nyomtam, hogy segít, mivel én is elég sok mindent a net segítségével találtam meg, és tudtam felhasználni mindenféle házi dolgozat elkészítésekor, más kérés, hogy sokszor csak lógtam a hálón, ahelyett, hogy tanultam volna, de ez már rajtam áll -
Cat 02 #72433 Nem. Kéne tanulnom érettségire de gépen lógok egész nap :D -
Pedig lehetne egy köztes opció. Még pedig az, hogy segíthetné őket, de nem arra használják többnyire. -
clio1616v #72431 szia stat.
köszönöm, hogy megosztottad a fórummal ezt az információt -
clio1616v #72430 hibás következtetés...
az téveszthetett meg hogy a hülye meggondolatlan hozzászólásaitok értelmességét ő is megkérdőjelezi -
lol :D -
ba32107 #72427 :D_A:S_AS: Jó sok hülye ír ide, de szerencsére többségben vannak az értelmes emberek :D -
Fbn Lx #72426 szerintem egyébként Flammius clio alregje, egyszerre két különböző szerepet játszik -
Fbn Lx #72425 "xy egy hülye gondolkodásmentes logikátlan ember"
és most képzeljétek el, ahogyan clio ezt mondja valakire
...
létezik tökéletes irónia a Földön -
Fbn Lx #72424 A saját test hogy a picsába lenne egy kategória más férfi testével?
Akkor gyanítom te nem teszel különbséget aközött, hogy a saját farkad vered, vagy a pajtijaidét :] -
Flammius #72423 Nyilván mindenki értette mit akar mondani, csak kíváncsi voltam mit lehet szenvedni a megfogalmazásával. -
Azért elég nehezen sikerült megérteni, úgy látom. -
Flammius #72421 Nem is voltam kíváncsi ezekre a dolgokra, de azért annak örülök, hogy nem undorodsz a saját testedtől.