127612
  • Fbn Lx
    egyébként igaz, hogy segíteni is tudnak és figyelmet elvonni is, a júzeren függ, hogy mekkora tartása van
    én csak magamból indultam ki, nekem 90%-ban csak elvonja a figyelmem :D
  • Fbn Lx
    egyértelműen elvonják a figyelmet, nem kell álszentkedni
  • immovable
    neszójjá'be :D
  • BIZ0906
    Nice Jó lett.
  • DIESEL DOG #72457
    Nálam forditva volt... FF előtt nekem is Chrome volt, nálam azon rendszerint lassabban töltött be, most FF-nél gyorsan "ledarálja" ez az apró hiba csak néha jelentkezik.
  • BIZ0906
    Forog a kis jel és Betöltés ... Hiába F5 hiába Ctrl+F5 semmi már vissza állítottam alapra minden beállítást és ugyan az. A tegnapi szavazás már nem jött be előtte minden jól megjelenített. Átmentem másik géphez ami már régóta semmi beállítás nem lett elvégezve és ott is ugyan ez a hiba.
  • immovable
    +1 De Chrome-on. Rendszerint igen lassan tölt be a szavazó felület, főleg FF alatt.
  • DIESEL DOG #72454
    Ha már igy szóbakerült a dolog. Nálam néha fordul elő Mozzilla Firefox alatt hogy a szavazófelület nem tölt be, nem jelenik meg, de egy F5 csodákra képes, utána minden gond nélkül betölt...
  • Molnibalage
    Igen.
  • Ability
    Hibajelenség?
  • BIZ0906
    IE8 alatt nem jó a szavazó rész JAVÍTSÁTOK! thx.
  • RS
    Igen, megkönnyítik az információszerzést, új lehetőségeket kínálnak.
  • gabesz012
    Igen, megkönnyítik az információszerzést, új lehetőségeket kínálnak.
  • fery02
    Mindenképp megkönnyítik, ez tény. A többi egyénfüggő.

Ennyi...
  • SötétBarom
    Nekem a suli alatt minden figyelmemet elterelte a net, az mp3, a piratebay, meg egy csomó minden más :D És az egész a NES-el kezdődött!!!44 :D
  • Lacee86
    Igen, megkönnyíti az információszerzést. Tudni kell ezeket a jóra, értelmesre (is) használni.
  • Picar77
    Igen, megkönnyítik nekem legalábbis
  • DIESEL DOG #72444
    +1
  • Hegi90
    Kicsit mindkettő.
    Elég emberfüggő....
  • DIESEL DOG #72442
    Ha lett volna köztes válasz, egészen biztos hogy arra voksoltam volna... de igy az elsőre adtam le a szavazatom.
  • Cat 02 #72441
    Az a baj, hogy akkor meg mindenki arany középútra nyomna, de mégiscsak kéne választani valamit =\
  • MR ME
    ez a 2 válaszlehetőség elég kevés, ill így nem nagyon lehet rá válaszolni

természetesen van ami megkönnyíti, van ami elvonja, szal mind2 válasz vagy egyik sem...
  • DIESEL DOG #72439
    Arra már bevagyok készülve... :-)

Szeretnék menni tovább feltétlenül.
  • Rundstedt17
    "Anno gimiben nagyon sokszor vállaltam el előadásokat sokféle témakörben, és bizony akkor jól jött pl. a Wikipedia..."

Jah de egyetemen szart se érsz a wiki-vel,lecs.sznek érte :D ...
  • clio1616v
    a kérdés helyén a Betöltés ... látható
  • DIESEL DOG #72436
    Igen, megkönnyítik az információszerzést, új lehetőségeket kínálnak...

Az én álláspontom szerint teljesen egyén függő az, hogy valakinek elvonja-e a figyelmét ezen dolgok a tanulásról, vagy nem.
    De mindenképpen megkönnyitik az információszerzést. Anni gimiben nagyon sokszor vállaltam el előadásokat sokféle témakörben, és bizony akkor jól jött pl. a Wikipedia...
  • Rundstedt17
    Nem, elvonják a figyelmet / időt a tanulástól
  • gercse
    is-is
    arra nyomtam, hogy segít, mivel én is elég sok mindent a net segítségével találtam meg, és tudtam felhasználni mindenféle házi dolgozat elkészítésekor, más kérés, hogy sokszor csak lógtam a hálón, ahelyett, hogy tanultam volna, de ez már rajtam áll
  • Cat 02 #72433
    Nem. Kéne tanulnom érettségire de gépen lógok egész nap :D
  • BaliBoy
    Pedig lehetne egy köztes opció. Még pedig az, hogy segíthetné őket, de nem arra használják többnyire.
  • clio1616v
    szia stat.

köszönöm, hogy megosztottad a fórummal ezt az információt
  • clio1616v
    hibás következtetés...

az téveszthetett meg hogy a hülye meggondolatlan hozzászólásaitok értelmességét ő is megkérdőjelezi
  • Narxis
    lol :D
  • ba32107
    :D_A:S_AS: Jó sok hülye ír ide, de szerencsére többségben vannak az értelmes emberek :D
  • Fbn Lx
    szerintem egyébként Flammius clio alregje, egyszerre két különböző szerepet játszik
  • Fbn Lx
    "xy egy hülye gondolkodásmentes logikátlan ember"

és most képzeljétek el, ahogyan clio ezt mondja valakire
    ...
    létezik tökéletes irónia a Földön
  • Fbn Lx
    A saját test hogy a picsába lenne egy kategória más férfi testével?
    Akkor gyanítom te nem teszel különbséget aközött, hogy a saját farkad vered, vagy a pajtijaidét :]
  • Flammius
    Nyilván mindenki értette mit akar mondani, csak kíváncsi voltam mit lehet szenvedni a megfogalmazásával.
  • Motoroj
    Azért elég nehezen sikerült megérteni, úgy látom.
  • Flammius
    Nem is voltam kíváncsi ezekre a dolgokra, de azért annak örülök, hogy nem undorodsz a saját testedtől.