127612
-
DIESEL DOG #72501 Felveszed a kapcsolatot a tulajjal és érintetlenül átadod...
De miért érzem azt, hogy ez a válasz nem volt őszinte tőlem... hmm...
-
Dean Winchester #72500 Kiveszed belőle a pénzt és azt amit értékesnek találsz, majd eldobod.
Kiveszed a pénzt, majd felveszed a kapcsolatot a tulajjal és személyesen átadod, mondván, hogy így találtad. = boritékba bele a papirok és postán feladom ... személyesen felvenni a kapcsolatot?:D agyonverne lehet mert nem hinné el h üresen találtam.
egyébként meg egy ismerősöm úgy járt h láttot egy embert h elhagyja a pénztárcáját ,oda ment felvette és szólt neki,erre az illető még majdcsak köszönömöt se mondott -> na az ilyenek megse érmdelik h az iratait visszakapják -.- -
Felveszem a kapcsolatot a tulajjal, és érintetlenül átadom. (Remélve, h megdob egy kis jutalommal.
)
-
Cat 02 #72498 Ha városi akkor kiveszem a pénzt és be a postaládába, ha nem, akkor passz. -
Blum #72497 Felveszem a kapcsolatot a tulajjal és érintetlenül átadom. -
Utolsó. -
is-is...egyénfüggő -
clio1616v #72494 nem lenne stílszerű -
loool -
clio miért nem tudsz ilyen szépeket írni mint ez a tag egy másik fórumról? :D
Az a komikus, te névtelen ( noname ) korcs, hogy be mered tenni a pofádat erre a topicra!
És még ti vagytok felháborodva! Mint egy élősködő pióca, amely dühös, hogy le merik tépni mocskos véres testét a gazdaszervezetről!
Ki a kurva anyát érdelekne a ti materialsta bunkó szövegelésetek egy másik topicion, ugye?
Mindig a tisztát keresitek, hogy összeszarjátok!
De most velem emberetekre akadtatok, mert tudatosan kilépek az elszállt ezoterikus-humanista nyafogásból. és olyan pimasz bunkókra fogok halálos csapást mérni, mint amilyenek ti vagytok!
-
Sztem nem kell sem lenézni, sem butának tartani azt, aki nem olvasással tölti a szabadidejét. Zene, film, egy kevés PC game ugyanúgy lehet jó kikapcsolódás, és ettől nem lesz senki tuskó paraszt. És ahogy írták már itt lejjebb, a tv-ben is lehet értelmes csatornákat és műsorokat találni. -
iken -
clio1616v #72489 nem tehetek róla ne haragudj mörömi
ne okozz lelkiimeretfurdalást, hogy szomi vagy SOHA nem bocsátanám meg magamnak -
ha nem tennék már rég kiégtél volna és kereshetnél más szórakozást :( -
clio1616v #72487 valóban nem célom jó arcnak lenni :)
az érdekesség viszont találó, mert foglalkoznak a hozzászólásaimmal -
ja, meg buta dolog...
vajon amikor guttenberg feltalálta a könyvnyomtatást, akkor meg pár bigott ugyan ezt mondta csak "a kódexek/tekercseket olvasni igényesebb" -
lol kopasz -
tök jó arcot én túlzásnak érzem:) mondhatni "érdekes".. :D -
Ez az egyik legnagyobb sértés amit ember fia kaphat. :D -
én vagy 2 könyvet olvastam ki, de szerintem nem azon volt a hangsúly, hanem ő úgy kezelte a dolgot mintha a technikai vívmányok általi szórakozás szégyellni való lenne :) -
Fbn Lx #72481 Mi a baj clioval?
Szerintem tök jó arc
-
fél év alatt 5könyvet olvastam el eddig...
szóval ez hülyeség, mindenki úgy kapcsolódik ki ahogy akar. meg...értelmes ember tud szűrni a hasznos/haszontalan információk között...
pl. lehet állat módjára vezetni meg úgy is hogy vigyázunk egymásra...lehet hülye a példa... -
Tv-be vannak érdekes műsorok is ( discovery, spektrum, stb. ) unalmas napokon néha jól jön, vagy csak egy nehéz nap után leülsz elé, és kikapcsolódsz. Megmondanád nekem hogy hol szórakozol például zuhogó esőben(ami mostanában jellemző) ? És ha valakit nem kötnek le a könyvek? Szerintem a fórumozók 90%-a mindjárt elszégyelli magát...Ha valaki napi szinten gürcöl 8-10, esetleg 12 órát(és ha ezt még hétvégén is), szerintem nem azon fog gondolkozni hogy milyen könyvet olvasson el, hanem csak leakar ülni és pihenni egyet. -
ti tv-ben csak a barátokköztöt meg győzikét látjátok?
tudjátok vannak olyan adók h national geographi, spectrum stb stb, egész érdekesek ám :) -
bocs de sztem ha kidolgozom egy nap a belemet is akkor bekapsolom a tv-t, számítógépet és kikapcsolódom.
-
Taki29 #72476 Megértelek .
A TV-ben nagyon gáz műsorok mennek (győzike , Barátok közt ). Hát ezekre szerintem a kutya se kíváncsi , csak a buta emberek szórakozása lehet . A neten meg lehet találni azokat a híreket amire kíváncsi az ember , szórakozásnak meg még mindig ott van a természet . Aki nem tud elboldogulni tv illetve számítógépes szórakozás nélkül az szerintem szégyellheti magát és vegyen elő egy könyvet . -
ne legyél már clio baszdmeg -
Fbn Lx #72474 ha a billentyűzettel is navigálsz akkor elég a 3 klikk, vagy meg tudod oldani alap asztalról kiindulva, úgy, hogy semmi nincs megnyitva, három klikkel? -
Jimmyke #72473 Mai napig nem értem, hogy miért járok be egyetemre (nincs jelenléti ív), három klikkből le tudom szedni az egész éves anyagot.
Szóval elvonja a figyelmet, fúj, máglyára vele! /sarcasm off -
érdekes ember lehetsz, nem tartod magad kicsit merevnek?-.- -
meg sztem a villanykörtéket is csavard ki és legyen petróleum lámpád + télre szerezz be vmi jó kis fafűtésű kályhát, esetleg a gázt is kapcsoltasd ki és azt is tűzön old meg
jaés hűtő helyett természetesen marad a jó öreg jégkamra ;) -
Ha azt veszem alapul, hogy ha TV / gép előtt ül az ember fia akkor általában NEM tanul, hanem szórakozik (95%-ban), akkor csak elvonja....
Ezért nincs TV-m, nincs számítógép amin mennének a játékok, netem csak mobil van 2GB adaforgalommal. És ezért nem vagyok fenn iwiw-en se. Következő, hogy törlöm magam facebookról is és a gépet csak munkához veszem elő... hm -
ha tényleg tanulni akar az illető, akkor igen -
DIESEL DOG #72468 Volt olyan amikor én úgy tanultam hogy szólt a zene... mindig igy szerettem, és még most is igy szeretek tanulni, ha valami szól a háttérből, nem vonja el a figyelmem abszolút.
Sőt teljes csendben meg nem is szeretek tanulni... vagy TV vagy valami háttérzaj legyen körülöttem... :) -
Igen,megkönnyíti. Aki akar úgyis tud tanulni.. -
Nálatok a hiba, nem csináltam semmit. Persze biztos lehetne rajta kicsit igazítani, majd ránézek. A "lassabban tölt be x böngésző" alatt nem releváns, máshogy kezelik a DOMReady eseményt. -
Blum #72465 Is-is.
Megkönnyítik az információszerzést persze. Nekem is jól jött már rengetegszer tanuláshoz. Ugyanakkor nem,hiszen elvonják a figyelmet/időt a tanulástól, a fiatalok szórakozásra (is) használják ezeket. -
Nem, elvonják a figyelmet / időt a tanulástól, a fiatalok szórakozásra használják ezeket. (vagyis rajtam így hat) -
Köztesre voksoltam volna, emberfüggő. -
clio1616v #72462 igen segítenek... megkönnyítik az információszerzést, új lehetőségeket kínálnak a puskázás területén, mellyel eredményes lehetsz a tanulásban és sikereket érhetsz el a vizsgaidőszak alatt.