127612
-
-
ja tényleg.
bocsánat.
jó, én még a tegnapban élek elnézést :D
/hosszúhétvégék
-
Csak az egyik választ másoltam ki. Mivan, este dobtak a csajok? :D
-
Férfi egyenjogúság kellene, mert jelenleg a nőknek messze több joguk van, mint a férfiaknak. -
nem, neked nem kell. jóidő van, tessék kimenni focizni, sétálni, piknikezni, flekkenezni, bárbekjúzni, feküdni a fűben nézni a felhőket és a napocskát, közben barnulgatni, sörözgetni.
senki nem mondta hogy maradj bennt a szobában és vitatkozz esgén a buta kérdéseinkről.
:) -
Erről még kell beszélni? Már rég teljesítve lettek ezen törekvések. -
túlzás már ez az egész. főleg mivel hogy sohasem lesz egyenjogúság
(azért a nők is pl. vizsgákon "teljes mellbedobással" mennek a férfi tanárokhoz stb...) -
Blum #72734 Újabb kitűnő kérdés.
Amúgy:
Túlzásnak tartom az egész hajcihőt -
DIESEL DOG #72733 Erről még kell beszélni? Már rég teljesítve lettek ezen törekvések... -
Túlzásnak tartom az egész hajcihőt. -
Erről még kell beszélni? Már rég teljesítve lettek ezen törekvések.
-
Fbn Lx #72730 egyéb
ugyanúgy mint sz őszömet a tavaszomat és a telemet
csak annyiból lesz szarabb, hogy nyáron meleg van, így nem olyan kellemes belemenni a forróvizű barlangfürdőbe -
risa against, aztán lehet hogy sziget, de ördög katlan szinte biztos -
Rundstedt17 #72728 "az élet örömeit fogom élvezni"
egész évben lehet :D -
3-4 fesztival...
+Berlinbe lightos kiruccanas -
gabesz012 #72726 Tervezem, hogy 1-2 hét erejéig kiruccanok "sátorozni", kipihenni az év fáradalmait. Szokásos 1-2 hét Balcsi+ itthon kertészkedés, kockulás. :) -
Meló, Novarock, pár nap Balcsi szeptemberben meg elmászok valahova geci messze egy két hétre. -
F1re #72724 egyéb
Buli,strand,Buli,strand,Buli,strand,Buli,strand,Buli,strand,Buli,strand,........ -
Nem is leszek otthon. Egész nyáron csak az élet örömeit fogom élvezni. -
Egyéb. Egy klimatizált irodában egyedül, egy telefon mellett. Lesz kb. 3 hét szabim, csak még nem tudom mikor, akkor meg melózhatok otthon. Sose járok nyaralni. -
lord nihilus #72721 Egyéb (júniusban vizsgák + kresz tanfolyam, utána vezetés tanulás ha megoldható lesz akkor el kék menni valahova, mondjuk egy fesztiválra) -
azért kíváncsi vagyok kinek milyen nehéz évei vannak hogy ki kell pihenni a fáradalmakat -
Flammius #72719 Rögtön olvastam, onnan tudtam, hogy egy rém igénytelen szöveggel állok szemben... -
meló/nyaralás -
Lövésem se nincs még,
de nem akarok nagyon nyaralni menni, nincs rá keret. -
xxxpaulxxx #72716 munka, nyaralás, zenélés, bulizás, gépezés... ezeket minden mennyiségben:D -
Rundstedt17 #72715 "kockulni" fogok. -
Horvátország, camping valahol az Isztrián -
nagyrészt itthoni pihenés, plusz Sziget és Utcazene. -
extramagascsaj #72712 A munkám nem engedi meg, hogy csak úgy nyaraljak.
Meló lesz,meg tanulás...talán 2-3 napot sikerül kisajtolni szabadságnak...h elmehessek a barátaimmal lazulni Siófokra. -
Még nem tudom egyáltalán.
De magyarország és horvátország szinte biztos. :) -
A munkám nem engedi meg, hogy csak úgy nyaraljak. -
augusztusban megyek 10 napra horvátba. -
Nem érdekel annyira, ismerem eléggé a bibliát. Az értelmezéséről pedig ti oktattatok (legalább is próbáltatok vmi olyasmit), csak az volt a gond hogy végig nem egyről beszéltünk. De ez tényleg OFF, majd egyszer ha lesz hasonló téma max visszatérünk. -
Zóanagyvarázsló #72707 Ha nem szó szerint kell értelmezni akkor tényleg sehogyan.
Aha ;)
Már más a téma, még az előző kérdés "érvénye alatt" is OFF lett volna dogmatikai, teológiai vitát nyitni, főleg azt tekintve, hogy még csak nem is ez volt a célom, hanem a szélesebb látókörre való törekvésre való felhívásra próbáltam felhívni a figyelmet a leegyszerűsítés helyett. Ha annyira érdekel kiveszel egy könyvet, vagy megkérdezel egy hozzáértőt, esetleg Google barátodat. -
3. opció azzal a különbséggel, h csak néhány napra készülünk haverokkal Balcsira. -
Hát még nem igazán tudom,ám szerintem megyek rokonokhoz,fürdőkbe meg Horvátországba 1hétre -
jó lenne dolgozni is, de...
egyébként itthon fogok ülni és kockára tévézem a fejem -
Nem is leszek otthon. Egész nyáron csak az élet örömeit fogom élvezni.
20.án elmegyek és nyár végén vissza jövök :D ennyi a taktikám -
Első leszek SC II ladderen!!!!44öt