A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
és képzeld...nagyon jó színészek tudunk lenni...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"Heroes never die. They just reload.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
azért félóránként jó elérni.. akkor a regenerálódás is belefér, bár nõknél kicsit hosszabb a regenerálódási intervallum...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
.: mobilize.hu :.
semmi baj
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tényleg kurva sok dologtól függ...lehet h egy partnerrel egyáltalán nincs...másikkal meg egész gyorsan.
Standard férfi válasz. Az igazság odaát van. :)
\"Heroes never die. They just reload.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
orgazmusom akkor van amikor vagy én vagy a párom szeretné(ez lehet 10-15 perc, de lehet több óra is), de általában a páromat engedem elõre
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
football without ultras is nothing
Prog. info, ha sikerül elvégezni talán megpróbálkozok a légiirányítással, ha sikerül felvételizni a Hungarocontrolhoz. :D
http://goo.gl/gd6Zi5
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
7 éve húzom itt. a fõnök egyre jobban idegesít.
lehet jövõre lépek valamit.
Gyerek korom óta ápolónõ szerettem volna lenni,sikerült.
Hálás vagyok érte a sorsnak.
Egyébként ezt a hivatást csak szívvel lélekkel lehet csinálni,és szeretni az embereket.Én ha melózni megyek olyan mint ha haza mennék.
A fizum lehetne kicsit több de nem elégedetlenkedem.<#eljen>#eljen>
.: mobilize.hu :.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Suli... ez a 13. év gyötrõdés a köbön... vááááááááááááá
Hogy fogok én leérettségizni?XD
Tök fölösleges bejárni... néhány órán videózgatunk... néhány órán bukunk mert lehetetlen 1esnél jobbat szerezni... hmmm imádom a sulit...
Egyetlen pozitívum a haverok:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Elvesztette a gyerekes varázsát és minden meseszerûségét, hangulatát a világ, ahogy felfedeztem, hogy hogyan mûködik, és ahogy rájöttem, hogy a szüleim nem félistenek. Meg persze gyerekkor tele van reménnyel és álommal, hogy mi minden lehet majd késõbb... én is szuperjó dolgokat gondoltam arról, hogy micsoda srác lesz majd belõlem, ha felnövök, vagy milyen nagy valaki leszek. Aztán ahogy nõ az ember, csupa csalódás a saját elvárásaihoz képest. Az, hogy nehezebb, emellett már jelentéktelen
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
minél régebben volt, annál jobb. szal gondolom a munkát mennyire fogom élvezni.
ettõl féltem... Hidd el voltam olyan helyzetben, csak azt mondom: mindenkinek voltak/vannak nehézségei a suliban (általános/közép/egyetem) nem példálózok mert kicsi rá a hely, meg minek, meg senkit nem érdekel, DE:
Vannak olyan kötetlenségei és szépségei, könnyedségei az iskolás kornak (magánélet, szerelem, hobbi, szabadidõ) amit majd akkor fogsz értékelni (és belátni), amikor majd nem leszel már diák és kiesnek ezek a dolgok az életedbõl..,mert más lesz minden-- és akkor lehet hogy itt az SG-n egy diák beszól neked, hogy hülye vagy, te ezt nem érted, stb.. :-)
"dolgozni sokkal jobb mint iskolába járni :) SOKKAL DE SOKKAL JOBBBBB"
igen, amikor iskolába jártam, dolgozni szerettem volna, most hogy dolgozom iskolába járnék.
A lényeg az hogy mindkettõnek vannak pozitívumai és negatívumai..
Nekem nem kell tanulnom holnapra, vizsgákra készülnöm (bár ez sem igaz így mert vannak szakvizsgák, szakmai képzések, konferenciákra felkészülés, jogszabály/eljárásrend tanulás másnapra stb stb) de van helyette mindennapi felelõsségvállalás, stressz, fúrás/munkahelyi ütközések (itt nem küldhetsz el valakit a kurva anyjába..büntetlenül) csekkek befizetése, családfenntartás, havi költségvetés számítás, lakbér, lakásfenntartás, adózás, és egyebek..
de nem oltani meg bizonygatni akarok senkit csak azt mondom hogy abban a helyzetben amiben jelenleg vagy (minden pozitív és negatív velejárójával együtt) ÉLVEZD ki azt a részét amit én pl már nem tudok... ami a fiatalsággal és relatív szabadsággal jár..
Én csupa jóindulatból mondom ezt, ne vedd a szívedre.. :-) (vedd inkább úgy hogy rávilágítok azokra a dolgokra amitõl szebb lesz a mai estéd)
Általánosságban is írhattam volna azt hogy érdemes az adott élethelyzet minden "erõforrását" kihasználni ami akkor és ott adott: szerelem, szabadság, pénz, elismertség, karrier, család, World of Warcraft, stb stb.. :-))) (és ezek folyamatosan változnak a korral... 70 évesen én sem a karriernek fogok örülni valószínûleg hanem a nyugdíjnak meg annak ha nem szarok magam alá)
<#wave>#wave>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Most fényezõ vagyok, elmegy egynek. Hajtás az van, fizu tûrhetõ, munkatársak.. .
Részben azért is dolgozok (gyûjtök), hogy a régi álmom teljesüljön, és akkor a munkám lenne a hobbim. :)