127612
-
Fbn Lx #72942 alap a deszkáscipő, nadrágban a bővebbeket szeretem, pólóban/ingben meg valami zöld, vörös vagy narancs, szal élénkebb szín
és ki van a faszom a divattal, hogy mindenhol a koptatott cigányfarmert meg a szűkített gatyát nyomatják, egy normális nadrágot nem lehet sehol találni, csak 15ezerért deszkás boltokban. :\ -
papucsnak mi köze a cickányokhoz? :O -
cigányevagy? xD -
jóaz, csak betonon hosszú sétán lesül a talpad -
Egyáltalán nem érdekelnek az új divatok. -
Egyáltalán nem érdekelnek az új divatok. -
lord nihilus #72936 Saját stílust diktálok, teljesen egyedi vagyok, nem érdekel mások véleménye/stílusa. -
énis sajnálok kiadni érte nagy pénzeket, de volt sok olcsó cípőm, és mindig az van h az olcsó az szét is jön. ( kivéve a springfield mert az drága és szar..)van 4-5 jobb cipőm, szerintem mindegyik több mint 1 éves, de nemérdekel, mert legalább még bírják.. converseből nemrég néztem, ha veszek nyárra egyet akkor szerintem rövidszárú lesz, de lusta vagyok elmenni a boltig( meg kiadni érte 15ezret.. )
#72931: énis szoktam hordani, csak hát retkes lesz a lábad, meg nem néz ki valami jól (bár bőrpapucsok vannak jók amik tetszenek.. ) -
Hát én 10-15 ezret sajnálok kiadni érte, úgyh marad vmi pár ezer Ft-os utánzat. Ha nyáron kitart, nekem bőven jó úgy. Nézzen ki azért vhogy, az a lényeg. BTW szted a hosszabb vagy a rövidebb szárút érdemes, vagy ez csak dizájn? Én inkább rövidet szeretnék. -
Nálam ugyan az a cipő, mint télen. -
DIESEL DOG #72932 Ezzel én is igy vagyok, kivéve ha nem esik az eső... :D -
nyár=papucs :) -
nekem meg sznob köcsög fejem van most
de hétvégén 2centishaj
-
tornacipő van néhány nekem is, mászkálni tökéletes, nem sül benne szét benne a lábad, mert vékony az anyaga, még nyárra is megfelel. ha meg converse-t veszel az bírja is 1-2 évig, a gagyi szaroknak 2-3 hónap is elég ( tapasztalat.). A gagyik olyanok mint a springfield cipők, 15ezerért két hónap alatt leválik a talpa, ( bár minden más termékük jó, ez azért idegesítő..) -
Nem. Én borotvával fésülködöm minden nap. -
4centire gondoltam gáz?
-
Nekem is most ilyen hosszabb bozont hajam van. De már le is zsíroztam hnap reggelre a fodrászt, úgyh jöhet a nyári frizura. :) -
Kinőttem ezt a korszakomat, megállapodtam egynél. -
vágasd le a picsába a hajad. itt a nyár, elég ide 2-3 centi bozont a fejbőrre :) -

Amúgy én most a tornacipőbe "szerettem bele". Pedig egy időben kifejezetten irritált, olyan hülyeségnek találtam utcára ilyen dizájnt. Aztán most meg tökre megtetszett, úgyh veszek is egyet nemsokára. :) -
őt így kell elfogadni :) -
nem érdekel mások véleménye/stílusa.
igen sokan mondják,hogy köcsög emo vagyok(hajam miatt omfg) mikor közöm nincs hozzá :\
ám inkább szürke/barna,feketébe járok szóval nem vagyok 1 színes ember :DD
hajammal már kezdek valamit,mert már f*sz ki van ezzel az emoval 5éve még azt se tudták,hogy mi az senki se szólt le most meg minden 2.ember kcsg emo :| Már ideje elfelejteni ezt a szánalmas stílust.
Más: múltkor hallgattam a tv-t(én hülye)...1szer megszólal 1ik ribanc:
kezd divatba jönni a kockaság-nerdség(
) utána mutatták Dugnivaló Reginát,hogy felrakja magának a kocka szemCSIjét,ami Bill Gatesnek van :DAS_DSA Na most sok kocka verheti nyálát
Thxbai -
:D -
Kezdem érteni azokat, akik néha bepöccennek rád... -
-
most mi is a divat? -
Szétcsapni rigalánccal hatásosabb. -
Kinőttem ezt a korszakomat, megállapodtam egynél. -
Nem elég, hogy leszarom, de még szét is csapom papuccsal!!4 -
clio1616v #72913 divatolsz itt... már divat egyedi stílusban öltözködni és leszarni más véleményét
szal mörömi divatolsz ennyi... -
Saját stílust diktálok, teljesen egyedi vagyok, nem érdekel mások véleménye/stílusa. -
ha az lennék se tudnám követni pénz hiányában. -
Néha, ha épp nekem is tetszik valami, azt követem. Ez leginkább ruházatra igaz (gondolom a kérdés nem csak erre vonatkozik). Azért ha nem is követem, de próbálok egy minimum szinten otthon lenni az új dolgokban, h ne égjek be mások előtt, h x dologról azt se tudom eszik-e vagy isszák.
Egyébként a nagy divatolásnak sajna a pénztárcám is erős határt szab, a divatos dolgok általában nagyon drágák pont emiatt. De ha pénzes lennék, akkor sem lennék egy divatmajom, abban biztos vagyok. -
Cat 02 #72909 Póló + farmer. + pulcsi, feltűrt ujjal (utálom a hosszú ujjas cuccokat :S) -
Hát 1-1 ruhát általában addig hordok, amíg szét nem esik, addig meg lemegy pár divathullám, szóval még ha tetszik is valami divatos, és már érik, hogy beújítsak, akkor mondjuk az évszakban még divatosnak számít, de aztán már nem. -
Saját stílust diktálok, teljesen egyedi vagyok, nem érdekel mások véleménye/stílusa. -
Kinőttem ezt a korszakomat, megállapodtam egynél.
Igazából soha nem követtem túlzottan. Mos meg már általában elegánsan vagy fél elegánsan öltözködök.
Egyébként a lányoknál nagyon bírom ezt a gumicsizma divatot. Elhoznám őket ide az alföldre aztán nesze ássad az emésztő gödröt ha már gumicsizma van a lábadon. Azok a "legcukibbak" amik még masnival is át vannak kötve. -
kinőttem
pár éve nagy tarzanhaj (aztán jött az emo akkor vasaltam is), fehér póló, farmer, tornacsuka
mostmár:
-hosszúujjú feltűrt ingek (rövidujjú ingeket nemszeretem)
-betűrve a(farmer)nadrágba, kivéve ha szűkített az ing
-vagy úgy hogy ing, rá egy szűkebb pulcsi, feltűrve a pulóver és az ing is (könyöknél meg kihajtva az ing - holt költők társasága ftw
)
-szép barna bőr vadászöv
-sportcipő és félcipő mikor melyik
-vagy: vagánykodós izomatléta, esetleg póló
erre kapucnis pulcsi, sokszor melegítőnadrággal (egyetemre is igy megyek néha
), sportcipővel
angelo litricos bőrkabáttól kezdve turkálós pulcsin át mindenfélém van, ezekben érzem jól magam, kész.
nincs ékszerem, sapkákat, napszemüveget sem szeretem.
a legjobban az irritál amikor valaki kibassza az aranyláncát a nyakán, meg a méteres övcsatja... -
Mindig tisztában vagyok az aktuális divattal, de nem aszerint öltözködöm. -
DIESEL DOG #72903 Néha, ha épp nekem is tetszik valami, azt követem...
Bár többnyire a saját fejem után megyek és azt hordom ami nekem jól áll és tetszik is...