A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Rajz szak:grafikai programok használata 0.Úgy voltak vele hogy azt majd önszorgalomból megtanulja aki akarja.Nem láttunk sem PS-ot,sem Stúdió 3D-t,manapság minden grafikai stúdióban alap ezeket jól használni.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Csak az ismereteim bõvültek, az életre egyáltalán nem készít fel.
#59038 bravó
:( életképtelen vagyok <#idiota>#idiota>
Ha elveszted egy szülõdet, az már inkább... bár... elõször le kell ennek ülepednie
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
...mert fontos megtanulnom, hogy egy orosz zeneszerzõ melyik 5 iskolába járt.
és az élethez elengedhetetlen ismernem a sumér mûvészet kiemelkedõ tulajdonságait.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
egyetemen meg van a TO, meg vannak a "mendemonda" szintû infók a csoporttársaidtól...
(pl. a neptun rendszere nekem még 12. hét után is kibaszott zavaros, nincsenek egzakt infók, valaki ezt mondja valaki azt 1-1 dologról..)
de ez csak az iskola... még számtalan dolog van (csekket kitölteni postán, illemtan egy idõsebb társaságban stb)
sok szülõ meg baszik az ilyen alap dolgokra, a gyereknek meg kivan mellette nyalva a segge..igazán fincsi kombó

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De szerencsére tudtam fejbõl szólmizálva bazdmeg Vivaldi Négy Évszakát hogy basznák meg. <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De egyáltalán nem.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Jó hogy sok dolgot tanítanak, ez mind rendben van, de 3/4 részének hasznát sem veszem...
Ez az egész úgy szar ahogy van, az egész közoktatás le van butítva...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ale Alonso! poppe fan club™
Spread De Love!
Sok dolgot tanitanak es tenyleg jobb, mint sok orszagban, de az eletre rohadtul nem keszit fel.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
elõször ami önállóságra tanított az a jogosítvány szerzés volt 16éves koromban. akkor ugye már nem jöttek a szülõk papírmunkával/pénzekkel hanem nekem kellett mindent rendezni.
az egyetemen meg egyenesen véged van ha nem szerzel kapcsolatokat (az ált + középsuli meg pont ilyen "osztály-osztályfõnök" burokban tartja a diákokat)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx