A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bulba
Részben felkészít, de NEM vártam el többet, mert részben ez a szülõk dolga IS.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Willenbrock
Egyik szakom mûvszerv. volt,mindenféle szépet és jót megtanultunk az egész kultúrtörténetet átvettük mindenestõl,de hogy hogyan mûködik szervezetileg egy mûvház,honnan milyen pénzek,milyen célra hívhatóak le,milyen feladatok kapcsolódnak konkrétan a munkakörhöz?Nos ezekrõl a dolgokról szó sem esett.A gyakorlat is szólt mindenrõl csak nem ezekrõl a konkrét dolgokról.
Rajz szak:grafikai programok használata 0.Úgy voltak vele hogy azt majd önszorgalomból megtanulja aki akarja.Nem láttunk sem PS-ot,sem Stúdió 3D-t,manapság minden grafikai stúdióban alap ezeket jól használni.

89
Részben felkészít, de valóban ez lenne a közoktatás feladata? <#help> úgy gondolom, hogy a szülõk feladata, hogy ne toljanak mindent a segged alá, hanem megtanítsanak az önállóságra

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Pepsi Twist
Csak az ismereteim bõvültek, az életre egyáltalán nem készít fel.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

nemhát...

#59038 bravó
PesSim
:( életképtelen vagyok <#idiota>

Nem készít fel...
Ha elveszted egy szülõdet, az már inkább... bár... elõször le kell ennek ülepednie

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Scottt
Részben felkészít, de többet várnék el.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Az életre egyáltalán nem készít fel.

z99999
mivel érettségivel kábé sehogy nem lehet elhelyezkedni, ezért a válasz evidens.

Pszt.

Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

LasDen
azé tanulsz ilyeneket, hogy legyen egy kis mûveltséged....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kuci06
"Csak az ismereteim bõvültek, az életre egyáltalán nem készít fel."

...mert fontos megtanulnom, hogy egy orosz zeneszerzõ melyik 5 iskolába járt.
és az élethez elengedhetetlen ismernem a sumér mûvészet kiemelkedõ tulajdonságait.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

somdav95
"illemtan egy idõsebb társaságban" --> Tanítanak már viselkedés kultúrát is ...

somdav95
Csak az ismereteim bõvültek, az életre egyáltalán nem készít fel... Attól hogy valaki hülye, lehet gazdag stb., és attól hogy valaki zseni, nem biztos h bejön neki az élet, lehet csak elvész majd ...

Molnibalage
Nálunk nem voltak ilyen mendemonda szeriti dolgok. Az van, ami van. Pont. A Neptunnal egyszer volt gond, mikor leváltották a régit. Akkor nagy gebasz volt. Egyébként meg semmi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tigeroo
úgy értettem hogy pl. általános suliban bementél az osztályba és a tanárok mindenrõl 5x értesítettek, minden papírmunkát rendeztek osztályszinten stb...

egyetemen meg van a TO, meg vannak a "mendemonda" szintû infók a csoporttársaidtól...
(pl. a neptun rendszere nekem még 12. hét után is kibaszott zavaros, nincsenek egzakt infók, valaki ezt mondja valaki azt 1-1 dologról..)

de ez csak az iskola... még számtalan dolog van (csekket kitölteni postán, illemtan egy idõsebb társaságban stb)
sok szülõ meg baszik az ilyen alap dolgokra, a gyereknek meg kivan mellette nyalva a segge..igazán fincsi kombó
angelslie

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Molnibalage
Sajnos tényleg ezek hiányoznak. Egy fiatal úgy lép ki az életbe, hogy igazából azt õt körülvevõ világ mûködésénak alapjaival sincsen tisztában.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

[HUN]FaTaL
Még az egyetemre sem készít fel:D

http://goo.gl/gd6Zi5

SötétBarom
Nyilván nem. A 12 év alatt nem sikerült tájékoztatniuk arról, hogy néz ki egy adóbevallás, mi alapján fogok nyugdíjat kapni, mi az a TB, milyen jogaim vannak mint munkaadó és a többi.

De szerencsére tudtam fejbõl szólmizálva bazdmeg Vivaldi Négy Évszakát hogy basznák meg. <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Dick Riddick
De egyáltalán nem.

\"Heroes never die. They just reload.\"

el kéne dönteni,hogy az iskola mire is készít fel... a legyen ön is milliomosra vagy az életre...

<#eljen>
Remekül felkészített. Rájöttem, hogy a bürokrácia határtalan.

Csak az ismereteim bõvültek, az életre egyáltalán nem készít fel...

Jó hogy sok dolgot tanítanak, ez mind rendben van, de 3/4 részének hasznát sem veszem...
Ez az egész úgy szar ahogy van, az egész közoktatás le van butítva...
Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Esplanade
igen, elindít az életbe

Motoroj
Nem jellemzõ.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

angelslie
Nem hinném

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

angelslie
Nem hinném

Nem készít fel az életre,de ha felkészítene akkor az oktatás minõsége egyenesen arányosan csökkene(mármint ismeretek háttérbe szorulnának)

Így van,más leszarja hogy mi van,helyetted senki nem csinálja meg a dolgod

Lacee86
Tartok tõle, h elég egyértelmû, melyik opció lesz a toronymagasan nyerõ a nap végére (már most látszik). Sztem a legtöbb suli semmire sem készít fel sajnos, csak az ismeretek bõvülnek.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

N1ggA
Voltak olyan tanáraim, akik az életre is felkészítettek, de ez egyáltalán nem a rendszer érdeme, inkább szerencse.

Spread De Love!

OrioN the S
Szarnak se jo. Elnezest a kifejezesert...

Sok dolgot tanitanak es tenyleg jobb, mint sok orszagban, de az eletre rohadtul nem keszit fel.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Molnibalage
Mit értesz kapcsolatok alatt? Soha senki csókosom nem volt. Mindehova azért kerültem be vagy lett elintézve, mert én tettem érte és eredményeim szerint megfeleltem. Az állásom is ilyen.

tigeroo
nem.

elõször ami önállóságra tanított az a jogosítvány szerzés volt 16éves koromban. akkor ugye már nem jöttek a szülõk papírmunkával/pénzekkel hanem nekem kellett mindent rendezni.

az egyetemen meg egyenesen véged van ha nem szerzel kapcsolatokat (az ált + középsuli meg pont ilyen "osztály-osztályfõnök" burokban tartja a diákokat)
Molnibalage
A 18 éves korig bezárólag nem. Egyáltalán nem.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

immovable
tigerbácsi

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

LordVenom

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Sickness
-1

SZÛZ!

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sickness
+1

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

nem tom biztos retardált vagy
Benny04
azt nem mondtam, hogy perc-e, vagy mp ..:)

Fapfap nem játszik:P

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx