A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az én közlekedésemet speciel annyival nehezítik hogy akkor kocsi, az meg drágább értelemszerûen.
u dont have to listen anybody else but me
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
szülõre
Annyian mondják biztos van. Részemrõl nincs.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
tavaly oktober 31én találkoztam egy lánnyal egy szórakozóhelyen. amint meglattam ledobbentem es odamentem hozza beszelgetni. sokat dumaltunk, teljesen egymásra kattantunk, de csak a beszélgetés végén sikerült közölnie hogy neki komoly kapcsolata van. aztan az elmult egy evben osszesen 4-5szor talalkoztunk de csoknal sosem volt tobb, folyamatosan hianyoztunk egymasnak. 2 hete vegre osszejottunk. en 1 evig fuztem a fejet, pedig ram egyatalan nem jellemzo, es nem mertem magamnak bevallani, de azonnal beleszerettem es nem birtam kiverni a fejembol. igaz kozben volt 8 honapig egy masik baratnom, meg neki is meg volt a baratja, de mindketten tudtuk hogy minket az isten is egymasnak szant, es vegul osszejottunk 😊
respect to the man in the ice cream van
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Milyen a természete,viselkedése,felfogása stb.
A választásom helyességét a 31 év házasságom igazolja.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nincsenek véletlenek...beleszerettem ahogy megláttam. Megismertem...és még jobban szerettem...de sajnos az élet közénk állt.
Sosem felejtem el.
Spread De Love!
Sajnos egyirányú volt :/
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
a szerelemhez kicsit több kell, kell hozzá a hangja az illata és az érintése... a gondolatai és a viselkedése
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ez a leírás is el van baszva! és ha nem tudod kiverni a fejedbõl mert olyan szép volt, akkor már szerelmes vagy? ja boccs akkor fúúúúúúúú geci neten én szerelmes lettem má mindenkibe!!!
aki azt írta h létezik az nem tudja mi a szerelem...kibaszottúl nem csak a külsõ számít, márpedig 1 pillantásból mást nem tudsz megállapítani a nõrõl/férfiról, csak h hogy néz ki...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Leszarom 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ettõl függetlenül a barátom hõsszerelmesnek hív, mert egyszerûen az utcán, villamoson, stb. látható átlagosan vagy jól kinézõ csajok x%-val simán el tudnám képzelni magam.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Heroes never die. They just reload.\"
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!