A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
nem értek egyet, más sem sztrájkolgat csak úgy. a probléma adott, de más megoldást kéne keresni...

az én közlekedésemet speciel annyival nehezítik hogy akkor kocsi, az meg drágább értelemszerûen.

u dont have to listen anybody else but me

Pepsi Twist
elfogytak a kérdések 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

namivan

Igen, van is ilyen élményem
autoszimulator
csak a nyers szex? 😄

.: mobilize.hu :.

immovable
Leszarom.
jól látod.itt sokaknak szerelem egyenlõ hogy felállt mikor meglátta.....

morcosqtya
ja. én meg a körtétõl jövök izgalomba.. :-)))))))))

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

hasonlíthat szõlõre : _DASD
szülõre
Pedig teljesen természetes, ha látsz egy ellenkezõ nemût akirõl hirtelen bekattan valami (genetikai hasonlóságból kifolyólag általában gyerekkori fontos, szeretett szereplõre emlékeztetõ ember - hasonlíthat, szõlõre, testvérre, unokatestvérre...) akkor rögtön nyomja az agyad a fenil-etil-amint, ami már szerelem. Maximum azért nem õrlõdsz miatta utána, mert nem kapsz a csajból utánpótló élményt, hamar leáll az amfetamintermelés az agyadban, azaz rövid szerelem.
chhaya
Velem még nem esett meg, de elképzelhetõnek tartom, hogy létezik.

Annyian mondják biztos van. Részemrõl nincs.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

VRSDM
igen volt. jelenleg a menyasszonyom 😊

u dont have to listen anybody else but me

cement
tevedes 😊 a kerdest en irtam, nem veletlenul

tavaly oktober 31én találkoztam egy lánnyal egy szórakozóhelyen. amint meglattam ledobbentem es odamentem hozza beszelgetni. sokat dumaltunk, teljesen egymásra kattantunk, de csak a beszélgetés végén sikerült közölnie hogy neki komoly kapcsolata van. aztan az elmult egy evben osszesen 4-5szor talalkoztunk de csoknal sosem volt tobb, folyamatosan hianyoztunk egymasnak. 2 hete vegre osszejottunk. en 1 evig fuztem a fejet, pedig ram egyatalan nem jellemzo, es nem mertem magamnak bevallani, de azonnal beleszerettem es nem birtam kiverni a fejembol. igaz kozben volt 8 honapig egy masik baratnom, meg neki is meg volt a baratja, de mindketten tudtuk hogy minket az isten is egymasnak szant, es vegul osszejottunk 😊

respect to the man in the ice cream van

<#ijedt>

banok
Nem, a szerelem kialakulásához sokkal többre van szükség, mint egy pillantás

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mondhatnám én is azt hogy a páromat szerelem elsõ látásra szerettem meg ,de ez nem igaz.Megláttam és nagyobbat dobbant a szívem mint más srácoknál,tetszett piszokul.A szerelemhez viszont jobban meg kell ismerni.
Milyen a természete,viselkedése,felfogása stb.
A választásom helyességét a 31 év házasságom igazolja.

<#mf2>

MR ME
énse felejtelek el téged <#sir>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nincsenek véletlenek...beleszerettem ahogy megláttam. Megismertem...és még jobban szerettem...de sajnos az élet közénk állt.
Sosem felejtem el.

N1ggA
igen, volt ilyen, bár az elsõ látás helyett inkább azt mondanám, hogy az elsõ beszélgetés után

Spread De Love!

tommygear
Igen, van is ilyen élményem.
hát nem tudom... volt olyan hogy elsõre megtetszett valaki nagyon, de talán szerelemnek nem mondható.

angelslie
Igen, van is ilyen "élményem"

Sajnos egyirányú volt :/

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

NEOreg3
valami volt, de soha többet ne történjen velem ilyen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lacee86
Elsõ látásra kialakulhat vmi megmagyarázhatatlan vonzalom (nem annyi, h de meg...nám, hanem vmi más). Hogy ezt a vonzalmat lehet-e szerelemnek nevezni, nem tudom. De elképzelhetõnek tartom, h létezik. Legalább is jó hinni benne.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

MR ME
bekussolhatsz -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
reszeg diszno

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

clio1616v
az nem szerelem, hanem szex megkívánása elsõ látásra...

a szerelemhez kicsit több kell, kell hozzá a hangja az illata és az érintése... a gondolatai és a viselkedése

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

MR ME
Voltál már úgy, hogy megláttál egy lányt/fiút és azonnal tudtad, hogy õ kell neked, és késõbb sem tudtad kiverni a fejedbõl? Ha még nem, elképzelhetõnek tartod-e, hogy történthet ilyen, vagy a szerinted szerelemhez elõször jól meg is kell ismerni a másikat?

ez a leírás is el van baszva! és ha nem tudod kiverni a fejedbõl mert olyan szép volt, akkor már szerelmes vagy? ja boccs akkor fúúúúúúúú geci neten én szerelmes lettem má mindenkibe!!!

MR ME

aki azt írta h létezik az nem tudja mi a szerelem...kibaszottúl nem csak a külsõ számít, márpedig 1 pillantásból mást nem tudsz megállapítani a nõrõl/férfiról, csak h hogy néz ki...

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

panther112
Tudományosan bizonyított, hogy elsõsorban pont ez szerelem a szerepe: akár néhány óra/perc alatt alakítson ki vonzalmat egy másik csoportbeli egyed felé olyan mértékben, hogy az csoportváltáshoz vezessen.

Pepsi Twist
Üres szavazás / Eredmény mutatása

Leszarom 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

morcosqtya
van. tapasztalat.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Molnibalage
A szavazással meg valami gond van. Már betett kérdésekre lehet szavazni. Vagy újra betett valaki megint hasolnókat más opciókkal?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

fery02

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Molnibalage
Akár. De ennél többrõl van szó.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

OrioN the S
"simán el tudnám képzelni magam." szal SG nyelven: dugnad<#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Molnibalage
Igen és nem egyszerre. Az pillantás után néha, ha megszólal a csaj, akkor elszáll a varázs. <#zavart1>

Ettõl függetlenül a barátom hõsszerelmesnek hív, mert egyszerûen az utcán, villamoson, stb. látható átlagosan vagy jól kinézõ csajok x%-val simán el tudnám képzelni magam.

igen de nem emlékszem pontosan h vane élméynem 😄
OrioN the S
Szerintem ezt a szerelem elso latasra dolgot nem kell szoszerint erteni... en ugy ertem, hogy meglatok egy not es "ubazmeg O kell nekem" erzesem van. Ez a varosba 10 percenkent megesik 😄DDDD Persze megeshet, hogy szoszerint szerelmes lesz valaki elso pillantasra :| de nem egeszseges szvsz.

SötétBarom
Nincs ilyen. Elmegy melletted az utcán valaki, aki kurvára tetszik, de soha többet nem találkozol vele, nem fogsz ezen õrlõdni hónapokig, maximum aznap megmarad benned, hogy milyen szép csajt láttál. Amúgy ez a szerelem elsõ látásra szöveg inkább elsõ találkozásként értelmezhetõ (szerintem), és olyan viszont van.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Dick Riddick
Nem, a szerelem kialakulásához sokkal többre van szükség, mint egy pillantás.

\"Heroes never die. They just reload.\"

dartonita
Velem meg nem esett meg,de semmi sem lehetetlen.

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Velem még nem esett meg, de elképzelhetõnek tartom, hogy létezik...
edios
omg mennyi babonás/romantikus filmeken szocializálódott ember😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

OrioN the S
Igen, van is ilyen élményem minden reggel a megalloba. A 4-6os villamoson meg minden megallonal.