A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de csak azé me kurvára leszarom XD mivel nem vonatozok így nem érdekel 😄 és a következményei sem ^^
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
amugy meg k*rva annyukat, én naponta járok/járnék mávval...
Sok pesti programom meghiúsult a MÁV sztrájk miatt, úgyhogy bekaphatják...
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Az a durva, hogy úgy basz fel mindez, hogy nem ültem vonaton vagy 5 éve 😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a MÁV vonalain a tehervonatok átlagsebessége 12-15km/h mindez a GYSEV vonalon 77km/h...
\"Igyekezz többet törõdni azzal, ami még a világ szépségeibõl csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.\"
Jogos amiért sztrájkolnak...csak azt jó lenne figyelembe venni,hogy ebben az országban mindenki joggal sztrájkolhatna vmiért...mégsem baszna ki ennyire a másikkal...mint a MÁV dolgozói.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://goo.gl/gd6Zi5
lehet, hogy a pénzükért siránkoznak, de ezt attól még ne azokon verjék le, akik nem tehetnek róla. persze állami tulajdonú cégnél bátran sztrájkolnak, próbálnák meg ezt egy rendes, profitorientált cégnél eljátszani, lehet hogy hamarjában ki lennének rúgva.
az egész mávról meg csak annyit, hogy amíg várom a vonatomat heti kétszer, csak azt látom, hogy 8 ember ül a melegedõjükben, munkásruhában, legalább 5 irodai szerkóban. Néha némelyikük kimegy a vonatkereket kopácsolni, és megy is vissza. Mit is akarnak ezért? havi kéccázat?
Másik pedig az alapvetõ máv felfogás, felröppent a hír, hogy januártól emelik a díjakat újra. Cserébe már decembertõl minõségibb lesz a szolgáltatás. Igen? December három, bp délirõl szombathely felé tartó vonat az esti órákban, 5-6 kocsival, kettõben nincs világítás, fûtés háromból egyikben sem volt már, ahol jártam. Érdekes, pesten még betudtak durrantani, aztán az tartson ki szombathelyig. Egy fülkében ülõ nõ kérdezte, hogy miért nincs fûtés, kaller válasza: van fûtés, meg úgyis kabátban ülnek. Bezzeg szaktársamat meg tudta büntetni 7 ezerre azért, mert nem volt érvényesítõ matrica a diákján október közepén.
Remélem tényleg átveszi a nyugati vonalat a GYSEV, egyszerûen ég és föld a két szolgáltatás..
.: mobilize.hu :.
a fasznak jó az ha a dolgozó sorstársakkal basznak ki. amilyen faszkalapok vannak az õ szakszervezetüknél, sikerül ezeket mindig az ünnepnapok körül kialakítani (pl. legutóbb mindenszentek), amikor több a forgalom...
(köszönöm a lehetõséget magam és kiscsaládom nevében, szeptember óta heti 2x veszem igénybe ezt a szutykot)
ja és legutóbb nem vettem helyjegyet az IC-re, induláskor leültünk egy üres székbe, a kalauz nõ meg képes volt átküldeni minket a másik vagonba...
bezzeg amikor elõtte x alkalommal vettünk helyjegyet is baszták megnézni (és volt olyan hogy a helyünkre beültek)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Utálom a mávot dögöljenek meg
Sztrájkolnak és utána még képesek büntetni, ha nincs jegyed
Illetve képesek azt mondani, hogy igazolványszámot írja rá legyen szíves...
Bezzeg amikor erre a kérésre azt válaszoltam, hogy majd ha nem sztrájkolnak, akkor neki állt feljebb😉
Utálom
(egy olyan ember véleményét hallották aki majdnem minden nap vonattal jár)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
de nem különösebben érint a tömegközlekedés.
szóval sztrájk volt van és lesz
kizsákmányolás ellen pl törvényekkel, de állami beruházások talán hatékonyabbak.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Kizsákmányolás ellen mi mással lehetne fellépni?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A vállalkozók kénytelenek csalni mert tisztességesen nem lehet megélni.
Nyilván kéne egy teljesíthetõ adó rendszer, hogy az embereknek több pénz maradjon a zsebükben. Evvel csökkenne az ügyeskedõk száma. A bevételek növekednének. Több pénzel az emberek kicsit a gazdaságot is felpörgetnék.
Ami most megy az szabad rablás, kizsákmányolás. Aki meg sztrájkolni mert az megkapja, hogy fogja be a száját...Tipikus nem a zsömle a kicsi, hanem a pofátok a nagy.
Szerintem egy épp eszû Magyar se gondolja azt, hogy rendben van az, hogy pár 100km el arrébb meg lehet élni nyugodtan. Itt pedig lépten, nyomon anyagi gondokba ütközik a tisztességgel dolgozó ember.
Küzd a számlákkal és bízik benne, hogy nem lesz semmi váratlan kiadás mert a hónap végén akkor már nem nagyon lesz csak max parizer ebédre.
változtatni csak példátlan összefogással, s szemléletváltással lehetne; ami nem mostanság fog bekövetkezni. Megnézed az élet minden terület szükségszerû lenne a változtatás. Amíg melós minél többet akar lógni a munkahelyén, a munkáltató az "adóoptimalizáláson" morfondírozik, a hivatal korrupt, minél több lé elsikkasztása az életcél; addig csak saját szarunkban fogunk fürdeni. Esetleg kívülrõl még hullámokat is gerjesztenek bele...
Nem értek egyet velük.
legalábbis ebben a formában, mert így ezzel csak a népet szopatják szét, nem a tolvajbanda felsõvezetõséget, akik nem szakmai úton, hanem politikai alapon kerülnek oda, harácsolás hatékonyságát emelve
Nem érint,külföldön élek
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Kína is úgy tudja produkálni a nagy gazdasági fejlõdést, hogy az emberek 90% éhbérért dolgozik napi 16 órában, életveszélyes körülmények között. Nézd csak hány százan halnak meg hetente a bányákban.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem normális dolog, hogy európai árakat fizetünk mindenért.
A fizetések annyit érnek mint a 70 es években.
Valami nagyon nem jól van, mert totál hülyének néznek bennünket.
A fizetéseknek is csak annyiszor és csak olyan mértékbe kellett volna emelkedniük mint ahányszor a közüzemi díjak vagy az élelmiszer árak ezt megtehették.
Minimum egy bér duplázódásra lenne szüksége az átlagnak és a minimálbérnek. Akkor is még jóval az európai szint alatt lennénk....
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Részben egy kicsit azért egyet is értek velük, mert nevetséges összegekért dolgoznak a mozdonyvezetõk, és egyéb munkát végzõ emberek a MÁV-nál...
De végülis az egész MÁV nevetséges, ahogy mûködik, meg a munkákat végeztetik... ettõl hányadékabb céget még nem láttam...