A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
10+ h

http://goo.gl/gd6Zi5

Rockynhooo
Maximum 1-et, aktív ember vagyok.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

milk4
10 óránál többet, nagyobb részt munkám / tanulmányaim miatt.

Naponta átalában 8x45perc suli miatt és 4-5órát gép elõtt.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

átlagban 6-9 óra tisztán gépezés. most ugyan suliba nem járok, ülök helyette itthon. összejön az a 10 óra + simán, ha jobban belegondol a ember nem is olyan sok az, mellé még ha 10 órát alszik valaki, 4-et akkor is állva, mozgásban kellene lennie, szerintem az emberek nagy része ennek a felét sem tölti. Ha valaki fizikai munkát végez persze, az más
VRSDM
plusz, reggeli 15perc. vacsora 20perc. esti akár egy fókusz/akármirövidszar barátokközt akármi megnézése fél óra,
utazás az iskoládba. szóval neked is megvan a 10+ 😛

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
vedd hozzá az utazást.
nekem az még plusz 1.5 óra oda vissza vonaton ücsörgés.

amúgy ez a kérdés okés hogy érdekes, de egyben óriási probléma is. nagyon sok ember fizikailag nyomorék. és most nem sértésként értem a valós fogyatékkal élõkre. de tényleg elborzaszt (engem nem érint én egész életemben sportoltam) hogy az iskolában testnevelés órán képtelen az emberek kontrollálni a mozgásukat.
60méter után kifáradnak, nem tudják mi az a labda, rugdosnak össze vissza, dobálnak össze vissza. egyszerûen bénák az emberek. épp azért mert csak ülnek egész nap :/

u dont have to listen anybody else but me

4-6 órát. körülbelül de változó de na... kb átlag ennyi ...
N1ggA
Fogalmam sincs...

Spread De Love!

bár nemtudom,hogy 45percesek-e az órák 😄 mert h igen akkor még 40percet hozzádobhatsz a számításhoz xD
szakközép 8óra egy nap
8*40 = 320 perc
320/60 = 5.33 óra csak az iskolában
4.5 óra meg sztem semmi ha ebben benne van az,hogy otthon tanulni kell 2-3 órát akkor marad másfél óra otthoni dolgok nyilvántartására +email olvasás és egyéb 😄 és a srác akkor nem is játszott.
ja és ha filmet nézel vagy tv-zel akkor az már megint 1-2óra egybõl 😄
szóval van aki sokat ül.

következõ kérdés, hány órát vagy talpon egy nap 😛
morcosqtya
10+, munka miatt.
+otthon is...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Szerintem mi sem stopperrel a kezünkben szavaztunk.

autoszimulator
majd vizsgaidõszakban, zh-k alatt rájössz

.: mobilize.hu :.

z99999
uristen hogy lehet 10 órát ülni tanulás miatt?
nekem a hétfõ a leghuzosabb napom (8-tól 19-ig), de tanulmányilag az is csak 7 és fél óra, ehhez hozzáveszem a 2 óra otthoni tanulást meg játszást az is csak 9.5 óra 😄

Pszt.

angelslie
Aha mert én biztos azt számolom nap mint nap hogy mennyit ülök <#wilting>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

autoszimulator
régen még többet is, most már inkább fekszek, gépezés és tanulás alatt is, úgy könnyebb rajtuk elaludni fényes nappal is 😄

2-3 órát ülök azt is legnagyobb részét a gép elõtt, vagy a tv elõtt.
A munkahelyemen csak annyit ülök míg kajálok,az se lehet több mint 1/2 óra.A többi idõvel meg úgy vagyok ha annyi idõm van hogy leüljek, akkor már le is fekhetek.<#smile>

somdav95

Benny04

Vadnokedli
bezony.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

NEOreg3
10 óránál többet, mert suli miatt, és egy lusta fasz is vagyok<#smile>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

QuippeR
nyolc óra munka, fél óra ebédidõ, másfél óra utazás autóval, és a tíz óra már össze is jött, pedig az otthoni tevékenységeimet még nem is számoltam.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

byzhouse
4-10 óra kockaságom miatt :|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Különc
> 10 óra, tanulmányaim miatt

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

David2
10 óra körül, lehet s ez soknak tûnik, de

8 órát fekszik az ember
mondjuk 3 órát szaladgál
többi marad ülésnek

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Picar77
10 óránál többet, nagyobb részt munkám / tanulmányaim miatt

()() (^^)

4-6 órát általában, vagy 7-8-at is akár ha autóban ülök egésznap...
MR ME

munka+lustaság+gép

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

4-6 órát,meló elött vagy után...
Vagy gépezek vagy makettezek.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Molnibalage
10 vagy több. Mivel 7-8 óra meló van. Az utazás napi 2,5 óra vagy több. Ezt nem ülöm végig, de akkor is kb. napi 1 óra vagy picivel több.

Jobb idõben és nyáron annyi a difi, hogy nem a gép elõtt ülök. Bringán vagy kajakban vagy túrázás közben a zöld füvön. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

immovable
7-10 órát. 8-at meló miatt, 1-2 órát tanulás miatt.
tigerbácsi
7-10 órát

de van nap hogy nem is ülök le csak kajálni. utána meg fekvés ha belefér az idõbe :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

10 óránál többet, nagyobb részt tanulmányaim miatt.

zsutyesz
7-10 órát - jóformán egész nap ülök.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

zsutyesz
röviden: elegem van belõlük!

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

tigerbácsi
Nem értek egyet velük.

sõt ha sztrájkolnak, akkor remélem a tanárok és az óvónõk is sztrájkolnak úgy, hogy csak az õ gyerekükkel nem foglalkoznak, meg bocs sztrájkolunk! s kelljen kivenniük szabit vagy menjenek táppénzre! itt az emberek megélhetésével szórakoznak. nyúljon meg a nyaka meg az összes sztrájkoló mávosnak !
egyik ismerõsöm ezért vesztette el a munkáját, mert nem tudta megoldani a tavalyi sztrájkok idején a bejárást.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

immovable
Leszarom ezt is.<#smile>
z99999
amennyit ott összesuttyóskodnak pincétõl padlásig én már senkit nem sajnálok, csak azt aki még nem kanalazta be a maga részét a korrupció levesestányérjából.
ha meg pénteken sztrájkolnak, szombat reggel megyek haza.oszt.

Pszt.

Lacee86
Hol élsz ember, a Holdon?? <#wow3>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Barnabyka
Üres szavazás

Azt sem tudom mirõl van szó konkrétan, ergo leszarom.

tenkenorman
nem értek egyet velük de legalább a tanítás szünetel. az is cska néhaa

http://www.tenke.hu

autoszimulator
és éppen ez az ok, amiért az ilyeneknek meg kellene ezt tiltani, mint ahogy jó néhány állami szervnél már meg van, mert egyszerûen nem lehet.
és most akkor nem kezdem el sajnálni például a mozdonyvezetõket, te is tudod miért. kalauzokat még talán, bár azok nagy része meg, akikkel találkozok úgy is viselkedik, ahogy megfizetik. akik meg a vonatkereket kalapálják, integetnek tolatáskor, hát õk meg nem fognak többet keresni, mint ahogy a kukások sem. A felsõ vezetõk ezt a pénzt jórészt nem az alsó szinten levõ, sztrájkoló munkás zsebébõl lopják, oda ez semmiképpen sem jutna le. Persze bosszantó lehet ezt látni, de ez van.

szabii98
lacee, a diákok xD

I met God. She's black

Lacee86
Igazán sztrájkolhatnának a tanárok is. 😊<#idiota>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Smicy2
a rendõrök nem sztrájkolhatnak. 😉

Charade GTti

SötétBarom
Ilyen alapon sztrájkolhatnának a rendõrök is, 3 hónapra elõre bejelentve, hogy bocsika, de december 8-11-ig nincs rendõrség. Kíváncsi vagyok azzal mennyire értene egyet ez a sok kis pondró.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Dick Riddick
Egyetértek velük.
Bárcsak minél többen tennék.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Más is sztrájkolhatna persze. Csak minek? Hogy egy egyszerû példával éljek most képzeld el, hogy például a MÁV irodisták elkezdenének sztrájkolni. Hát nem történne semmi, minden ugyanúgy menne tovább, azzal a különbséggel, hogy nem az irodában kávézgatnának meg neteznének, hanem otthon, az állam csak kiröhögné õket. Ha viszont a vasutasok sztrájkolnak, akkor lebénul az ország, ezért kénytelen az állam egyezkedni velük. Hát ennyi a lényege, hogy miért pont a vasutas sztrájkol.

Willenbrock
Aztán ha már így el vannak adósodva mibõl akarnak újabb bérfejlesztést?Újabb hitelekbõl?Minden hitelbõl van már ebben az országban😞

Willenbrock
Azt nem tudom hová rakták azt a 200 milliárdot(!) amit eddig hiteltartozásul felhalmoztak.Aztán még akarnak valami 20 milliárdos hitelt felvenni.Igaz vették ezeket a svájci villanyvonatokat(piros-fehérek)de nem hiszem hogy ennyi pénz erre a fejlesztésre ment volna el.A jegyárak az égben, a fõvonalakon általában tömött vonatokat láttam fõleg Péntek délután és Vasárnap este,mégis veszteségrõl beszélnek.Tudom az utasszállítás a kisebb része a bevételnek,de hát nemzetközi teherszerelvények is elég sûrûn száguldoznak le-fel,úgyhogy nem értem.