A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naponta átalában 8x45perc suli miatt és 4-5órát gép elõtt.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
utazás az iskoládba. szóval neked is megvan a 10+ 😛
u dont have to listen anybody else but me
nekem az még plusz 1.5 óra oda vissza vonaton ücsörgés.
amúgy ez a kérdés okés hogy érdekes, de egyben óriási probléma is. nagyon sok ember fizikailag nyomorék. és most nem sértésként értem a valós fogyatékkal élõkre. de tényleg elborzaszt (engem nem érint én egész életemben sportoltam) hogy az iskolában testnevelés órán képtelen az emberek kontrollálni a mozgásukat.
60méter után kifáradnak, nem tudják mi az a labda, rugdosnak össze vissza, dobálnak össze vissza. egyszerûen bénák az emberek. épp azért mert csak ülnek egész nap :/
u dont have to listen anybody else but me
8*40 = 320 perc
320/60 = 5.33 óra csak az iskolában
4.5 óra meg sztem semmi ha ebben benne van az,hogy otthon tanulni kell 2-3 órát akkor marad másfél óra otthoni dolgok nyilvántartására +email olvasás és egyéb 😄 és a srác akkor nem is játszott.
ja és ha filmet nézel vagy tv-zel akkor az már megint 1-2óra egybõl 😄
szóval van aki sokat ül.
következõ kérdés, hány órát vagy talpon egy nap 😛
+otthon is...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
nekem a hétfõ a leghuzosabb napom (8-tól 19-ig), de tanulmányilag az is csak 7 és fél óra, ehhez hozzáveszem a 2 óra otthoni tanulást meg játszást az is csak 9.5 óra 😄
Pszt.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
.: mobilize.hu :.
A munkahelyemen csak annyit ülök míg kajálok,az se lehet több mint 1/2 óra.A többi idõvel meg úgy vagyok ha annyi idõm van hogy leüljek, akkor már le is fekhetek.<#smile>#smile>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
8 órát fekszik az ember
mondjuk 3 órát szaladgál
többi marad ülésnek
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
munka+lustaság+gép
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Vagy gépezek vagy makettezek.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Jobb idõben és nyáron annyi a difi, hogy nem a gép elõtt ülök. Bringán vagy kajakban vagy túrázás közben a zöld füvön. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
de van nap hogy nem is ülök le csak kajálni. utána meg fekvés ha belefér az idõbe :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
sõt ha sztrájkolnak, akkor remélem a tanárok és az óvónõk is sztrájkolnak úgy, hogy csak az õ gyerekükkel nem foglalkoznak, meg bocs sztrájkolunk! s kelljen kivenniük szabit vagy menjenek táppénzre! itt az emberek megélhetésével szórakoznak. nyúljon meg a nyaka meg az összes sztrájkoló mávosnak !
egyik ismerõsöm ezért vesztette el a munkáját, mert nem tudta megoldani a tavalyi sztrájkok idején a bejárást.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
ha meg pénteken sztrájkolnak, szombat reggel megyek haza.oszt.
Pszt.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
és most akkor nem kezdem el sajnálni például a mozdonyvezetõket, te is tudod miért. kalauzokat még talán, bár azok nagy része meg, akikkel találkozok úgy is viselkedik, ahogy megfizetik. akik meg a vonatkereket kalapálják, integetnek tolatáskor, hát õk meg nem fognak többet keresni, mint ahogy a kukások sem. A felsõ vezetõk ezt a pénzt jórészt nem az alsó szinten levõ, sztrájkoló munkás zsebébõl lopják, oda ez semmiképpen sem jutna le. Persze bosszantó lehet ezt látni, de ez van.
.: mobilize.hu :.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ