A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég a melóba lótni,futni egész nap.
Meg van a napi kilométer adagom elhihetitek.<#circling>#circling>
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ezenkívül szívesen pókerezem, illetve játszok kártyajátékokat is...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Aztán vége lett a nyárnak és azóta is folyamatosan tervezem hogy visszamegyek gyúrni. Lusta keci lettem 😄
Viccen kívül vmit el kéne kezdenem mozogni, nyár óta nem csináltam semmit :S
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
de sportszeruen pohgarat emelgetek szombatonkent es tancolok 😄 utana 4 napig izomlazam van...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Fallabdázni már fallabdáztam. Egyszer.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
\"Heroes never die. They just reload.\"
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Csak az a baj, hogy nem ez az átlag. Az átlag (amit én látok) a dajdajozó jólbebaszott fiatalság akik összebasznak mindent, szétkúrják az üveget a járdán, mert az flash. Na az ilyeneket én úgy megverném a rendõr helyébe hogy beszarik, aztán a szüleit megbaszni vagy fél millió forintra. Akkor majd elgondolkoznak kicsit, hogy merre kószál a gyerek esténként a haverokkal. Ha kormos az illetõ akkor meg egyszerûen agyon kéne lõni a picsába.
Nagyjából ez a véleményem.
Þór vígi þessi rúnar
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ha nem randalirozunk csak iszunk és nevetünk és dumálunk és ugy iszunk akkor miért kell büntetni az alkoholfogyasztást?
kint a szabadban a friss levegõn tudod néha sztem jól esik egy sört meginni 😄
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx