A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sickness
K1

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Semmilyen sportot nem ûzök.
Elég a melóba lótni,futni egész nap.
Meg van a napi kilométer adagom elhihetitek.<#circling>

foci, kosárlabda, amerikai foci; testépítés +nyáron úszás, kajak, túrázás

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

NEOreg3
lófaszt se

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nekem fel sem tûnt... 😄
immovable
A kérdés hibás. Vagy nagy I betû van vagy l. MIlyen, Mllyen?
Kerékpározok illetve egy jó ideje nem, mert nincs mivel 😞 de egyébként Cross Counrty ágban ûzöm, illetve anno kipróbáltam a DH-t és a Dirt Jumpot is...

Ezenkívül szívesen pókerezem, illetve játszok kártyajátékokat is...
néha foci, télen snowblade, nyáron bicó, esténként meg néha ugy gondolom hogy kéne mozogni és fogok 2 sulyzót. Régen meg keményen esport 😄

PrasCo
Kosátlabdáztam, valamint íjászom.
Különc
Éljenek a testépítõk <#idiota>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

immovable
ÉN is rendszerint csak õsszel, télen járok, mert nyáron van elég fizikai munkám. 😊
GregSB
Nyárig folyamatosan eddzettem már 1 éve suli mellett (konditerem). Aztán nyáron melóztam, ami félig fizikai volt, nem volt már erõm soha lemenni a konditerembe utánna, de nem is kellett mert sokat mozogtam meló alatt + bicikliztem is nyáron.

Aztán vége lett a nyárnak és azóta is folyamatosan tervezem hogy visszamegyek gyúrni. Lusta keci lettem 😄

immovable
Edz rendesen. Nem kell inni semmi lófaszt, max sört, de fit leszel legalább. 😊
GregSB
Jelenleg én is csak testet építek. Egész pontosan a testemnek csak egy részét, a hasamat, de azt nagy erõkkel teszem minden csütörtök-péntek-szombaton... és nem fehérje turmixokat iszok, hanem különleges, több száz éves tradícióval rendelkezõ árpából és malátából készült koktélokat 😄

Viccen kívül vmit el kéne kezdenem mozogni, nyár óta nem csináltam semmit :S

OrioN the S
Evi 1-2 alkalom belefer 😄 Biztos ingyen lenne, mert rendes srac<#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Molnibalage
Sopron nagyon messze van Szigetszentmiklóstól. <#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

OrioN the S
Sotetbarommal kell lespanolni 😄 Nekik van palyajuk.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Jelenleg semmit... de volt: harcmuveszet 2 evig,usztam 8 evig, eveztem 2 evig. ezeken kivul hobbykent gorkoriztam,bmx-eztem,biciklituraztam rengeteget es airsoft. most viszont futok 100 metert es kikopom a tudomet :|

de sportszeruen pohgarat emelgetek szombatonkent es tancolok 😄 utana 4 napig izomlazam van...

Molnibalage
Jé, van bowling is a listában. Évi 1-2 alkalommal átlagban. Pedig szeretem. Csak drága...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Monjuk a teniszt kipróbálnám. Röplabdzátam teniszezõvel és õ mondta, hogy a nyitási technikám nagyon teniszes. 😊

Fallabdázni már fallabdáztam. Egyszer.

0Fritz0
Gyúrunk, vazzeg.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SötétBarom
Squash, Bowling. Utóbbit félprofi szinten.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

zsutyesz
tenisz és biciklizés - mindkettõ hobbi szinten

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Molnibalage
Röplabda, amatõr versenyszinten. A bringázok és kajakozok is, de ez nem vesenyszint, csak kellemes idõtöltés. Régen fociztam és kosaraztam.

Carlos
Szellemi sportok (Poker)

Þór vígi þessi rúnar

immovable
Folyamatosan testépítés. Amúgy néha ejtõernyõzés, repülés. Kb ennyi.
Calver
nem, már elmúltam 16 éves <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

REPS0L
nemis iszok.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

nan76
néha..fõleg nyáron

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

persze, amíg fiatal az ember 1x-2x elõfordulhat, hogy nem sikerül jól belõni a határt. Mindenféle fenyítés, intézkedés akkor jogos, hogyha sokadik alkalomra sem tudja ezt a határt megtalálni.
Dick Riddick
<#gun><#pias>

<#nevetes1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Hát persze, de azért nem agyonlõni, meg szarrá verni 😄

Dick Riddick
Én egyetértek vele. Ha nem is ennyire szélsõségesen, de a határokat meg kellene húzni.

Még jó, hogy nem rajtad múlik....

Vadnokedli
én régen mániákus kézmosó voltam.. én el megyek rendörnek és lelövöm a gecibe majd az ilyeneketXDD

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

somdav95
egyetértek.

Molnibalage
Nálunk ez nincs, vagy nagyon ritka. Ha normális ország lenne ez, akkor az ilyeneket nagyon hamar rendberakná a rendfenntartó szerv.

Carlos
Ezzel nem is vitatkozom.
Csak az a baj, hogy nem ez az átlag. Az átlag (amit én látok) a dajdajozó jólbebaszott fiatalság akik összebasznak mindent, szétkúrják az üveget a járdán, mert az flash. Na az ilyeneket én úgy megverném a rendõr helyébe hogy beszarik, aztán a szüleit megbaszni vagy fél millió forintra. Akkor majd elgondolkoznak kicsit, hogy merre kószál a gyerek esténként a haverokkal. Ha kormos az illetõ akkor meg egyszerûen agyon kéne lõni a picsába.

Nagyjából ez a véleményem.

Þór vígi þessi rúnar

Scottt
Általában bent vagyunk, de néha azért kiülünk.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Én sem értem azok ellenkezését, akik 'messze elkerülik' a padon italaozó embert? Miért? Mi ez az elõítélet? Nem értem.

miért?
ha nem randalirozunk csak iszunk és nevetünk és dumálunk és ugy iszunk akkor miért kell büntetni az alkoholfogyasztást?
kint a szabadban a friss levegõn tudod néha sztem jól esik egy sört meginni 😄
Vadnokedli
nem élek semmi önkárosítóval sXe vagyok xXx 😊 megvagyok nélküle ^^

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

bardocz
Elõ szokott fordulni. Játszótereken a legjobb😄
milk4
Nem iszok alkoholos italt

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Persze, mindig. Csak így iszunk.

Gyakran italozunk utcán.
Matt07
hát elõ szokott sûrûn fordulni, de azért nem mindig.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Gyakran iszunk az utcán... ha olyan helyre megyünk, ami tudjuk, hogy drága, akkor elõször berúgunk és utána go party

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Dick Riddick
Vasutas-koktél? <#nevetes1>

Benny04
Sosem szoktam így lealacsonyodni.

nem is szoktam inni xD