325
kialakulhat normális, tartós kapcsolat?
  • Brolly
    am meg a csajok kezdeményeznek, csak érteni kell a jelzésüket.
  • autoszimulator
    gondolom összeházasodtatok :D
  • Sland
    Erre azt szoktam mondani, hogy nem a gép előtt kell ülni napi 24 órában és a netről csajozási tanácsokat olvasni.
    Ha otthon ül valaki egy szobában és sír hogy nincs nője, akkor még csak az esélyt sem teremti meg, hogy egy lány leszólítsa őt az utcán vagy szórakozóhelyen vagy akárhol.
    Bár én még nem találkoztam olyan lánnyal, aki villamoson leszólított volna... Bár metrón igen :P
  • Molnibalage
    Arra is.
  • Voltan
    Nálam is kezdeményezhetnének, mert nagyon beszari vagyok ezen a téren :(
  • sapkafej
    biztos ráizgult a hasizomra
  • autoszimulator
    Mai csajok félénkek? Szerintem meg nagyon sok van, aki nagyon igénytelenül és idegesítően tapad, főleg az én mindent megkapok téged is szindrómások, hát az valami tragikum... De a kis szolid magát odatevős, célozgatós kezdeményezés az a srácok dolgát is megkönnyíti, mint az, aki teszi az elérhetetlent, és szereti ha küzdenek érte.

Normális kapcsolat meg simán kialakulhat, mivel a férfiak azok, akiket inkább hajt a vére, (kivételektől eltekintve), és ugye általában olyan pasikra kell a csajoknak rámoccanni, akik kicsit félénkebbek, ebből pedig következik, hogy a srác nem lép félre. Csajok meg nemtudnak olyan jól félrelépni :P
  • NessieGraf
    Helló fiúk! Akkor most egy nő, aki elég öreg és tapasztalt következik:

1. Mindig a nő kezdeményez
    2. Aki tényleg nő az úgy, hogy a férfi tetszését kelti fel
    3. Amelyik nő megjelenésével, vagy más személyes vonzerejével alkalmatlan erre, ezért szóban vagy tettleg teszi - hibázik.

Erőszakosság, olcsóság nem való párkapcsolatba egyik fél részéről se. Ezek a kapcsolatok sose hosszú életűek, mert nem igazi kapcsolatok.

Azért egy tanács: Ha a nő megmarad az első két ponton belül, attól még szakítsatok időt a megismerésre is! A jó sorrend:

1. az asztal - beszélgetések, közös időtöltés
    2. a baráti körök - ismerjétek meg egymásét, figyeljétek meg választottatok viselkedését ilyenkor
    3. minden más ezek után!

És ha mindez sikerült: ne akarjátok kizárni a barátokat az életetekből. Egy ideig jó csak együtt lenni, de később már hajlamosak vagyunk az hinni: csak így lehet, a másik elvárása. Ezért piszokul kezdjük utálni a szitut. A vége: szakítás.

Egy barátom majdnem 60 éves volt, amikor elvált. Megkérdeztem, miért. A válasz:

Utáltam, hogy minden nap egyforma. Most kivettem egy garzont. Amikor bajnokság van a tv-ben, ott nézzük a haverokkal, sörözünk, böfögünk kedvünkre. Más napokon boldogan vagyok a családommal, mert imádom őket, és nem kötelező!
  • xy21
    Hát amilyen jóóó testem van :D XD
  • Botond #36
    Csak kihasznált a testedért. -.- Te szegény. :-(
  • xy21
    Nálam is a csaj kezdeményezett...
    Aztán 2 hét mulva vége lett a kapcsolatnak XD
  • szucsy89
    nah ez velem is így volt, amelyik csaj nálam kezdeményezett az vagy ronda volt, vagy csak szimplán nekem nem jött be-.-
  • szucsy89
    pedobear ftw! :D
  • McGrady
    velem is előfordult már, hogy csaj kezdeményezett, de minden alkalommal hülyén csinálták, ráadásul bűnrondák is voltak :-)
  • Phat Smoker
    méxerencse, hogy utálom a zserbót..csípőből visszaküldemém! :D
  • bardocz

:D muszály volt:D
  • Beast Machine
    Egyéves a barátnőd? PEDÓÓÓÓ!!!!! :DDDD
  • Met
    Nem :)
    Az egy cukrászda, "idősebb" nénik gyülekeznek ott és fiatalabb "bácsik", ha a néni küld egy szelet zserbót egy srácnak akkor akar tőle valamit :D
  • TothLaci
    Nem mindegy, hogy nő kezdeményez, vagy a nő kezdeményez.
    Pontosabban: Nem biztos, hogy azok a nők fognak kezdeményezni, akik tetszenek neked. Mivel nagy valószínűséggel azoknak nincs rá szükségük, hiszen megy a verseny értük. Jah, és senki ne várja azt, hogy egy nagyon szép csaj fog kezdeményezni, mivel ahhoz több szerencse is kell. Persze megtörténhet, de semmi képen ne számítson rá.
    Én tudom magamról, hogy nem vagyok vonzó (bár csúnya se), de nincs meg bennem az, ami kellhet a nőnek X-en kívül. Sz*rok bele.
  • GregSB
    :DDDDDDDDDD
  • Seth
    az vmi leszbi bár? :)
  • Met
    a Zserbóban a nénik kezdeményeznek
  • Benny04
    szerintem is jó lenne, mert én is beszari típus vagyok :D
  • Boconadi
    Utána lehet pofára esni, hogy mégse :D
  • VRSDM
    mostani több mint egy éves barátnőm már. szintén Ő keresett fel régi ismertség után...
  • offkorz
    lehet ez
  • Brolly
    vagy még nem találkozott ilyennel...
  • koryne
    A vőlegényemnél én kezdeményeztem (mármint nem megkértem a kezét, hanem amikor még nem jártunk együtt, én vetettem fel, hogy mi lenne, ha... :))
    Bár ez valószínűleg egy igen félreértett poén miatt volt. Egyébként régóta mászkáltunk együtt mindenfele és mindig jól éreztük magunkat egymás társaságában :)
  • Brolly
    Az attól is függ hogy a pasi milyen, mert egy nő csak akkor fog kezdeményezni ha már nem tud neki ellenállni.
    De iszonyú ritka az a csaj aki általában a kezdeményező szerepét vállalja.
  • offkorz
    pedig van te meg hüje vagy :-c
  • tobias88
    olyan nincs, max ha részeg
  • szucsy89
    ja az ilyenek tudnak önbizalmat adni,utána jobban kezdeményezel majd...bátrabban, mert úgy érzed h te vagy a macso xd
  • Molnibalage
    Eggyüt röpiztem egy társasággal és volt ott egy elég bombanő. Én akkor voltam 21 ő olyan 29. Ő hajott rám. Egynyári kaland volt. Jó volt.

Ja és mindenzt úgy, hogy én csóró kis egyetemista voltam ő meg egy jólszituált HÖLGY, jó állással kocsival és lakással és ÉN, ÉN kelettem neki. Ez azért adott utána némi önbizalmat.
  • Taranov
    Eléggé félénkek a lányok, ráadásul határozatlanok is.
    De aztán egy bizonyos kor fölött már ez nincs így talán.
  • offkorz
    tegnap is történt velem ilyen.meg velem már jópárszor,4x-er biztosan.legutóbb egy DnB partyn is.meg tegnap.^^
    általában jók ezek,bár hosszútávra nemmindig. :c
  • szucsy89
    hát te ilyen vagy:P amúgy néha a srácnak is lehet jobb ha a csaj kezdeményez, ha egy kicsit "beszari" tipus
  • Trisztin
    az egyik kivétel jelen :))

Talán eddig egyszer fordult elő,hogy egy srác kezdeményezett 8) Nem várom meg míg megálmodják a dolgokat :) Bár lehet,hogy ez inkább türelmetlenség,mint kezdeményezés 8)
  • TVelvet
    Ritka eset, bár néha jobban örülnék, mert én csak ha iszom akkor tudok buliba ismerkedni:)
  • immovable
  • szucsy89
    tapasztalataim szerint nem nagyon szoktak kezdeményezni, van 1-2 kivétel, de a többség nem mer lépni, várja még a fiu lép először...