Amikor a nõ kezdeményez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Bár ez valószínûleg egy igen félreértett poén miatt volt. Egyébként régóta mászkáltunk együtt mindenfele és mindig jól éreztük magunkat egymás társaságában :)
Xbox Live gamertag: kilencnad
De iszonyú ritka az a csaj aki általában a kezdeményezõ szerepét vállalja.
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Ja és mindenzt úgy, hogy én csóró kis egyetemista voltam õ meg egy jólszituált HÖLGY, jó állással kocsival és lakással és ÉN, ÉN kelettem neki. Ez azért adott utána némi önbizalmat.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De aztán egy bizonyos kor fölött már ez nincs így talán.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
általában jók ezek,bár hosszútávra nemmindig. :c
Talán eddig egyszer fordult elõ,hogy egy srác kezdeményezett 8) Nem várom meg míg megálmodják a dolgokat :) Bár lehet,hogy ez inkább türelmetlenség,mint kezdeményezés 8)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
bár jó lenne, mer en speciel "beszari" vagyok:D
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
cím adott, mik a tapasztalatok?