Amikor a nõ kezdeményez

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
az vmi leszbi bár? :)

PSN ID.: Beegabor

Met
a Zserbóban a nénik kezdeményeznek<#hehe>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Benny04
szerintem is jó lenne, mert én is beszari típus vagyok :D

Boconadi
Utána lehet pofára esni, hogy mégse :D
VRSDM
mostani több mint egy éves barátnõm már. szintén Õ keresett fel régi ismertség után...

u dont have to listen anybody else but me

offkorz
lehet ez

Brolly
vagy még nem találkozott ilyennel...

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

koryne
A võlegényemnél én kezdeményeztem (mármint nem megkértem a kezét, hanem amikor még nem jártunk együtt, én vetettem fel, hogy mi lenne, ha... :))
Bár ez valószínûleg egy igen félreértett poén miatt volt. Egyébként régóta mászkáltunk együtt mindenfele és mindig jól éreztük magunkat egymás társaságában :)

Xbox Live gamertag: kilencnad

Brolly
Az attól is függ hogy a pasi milyen, mert egy nõ csak akkor fog kezdeményezni ha már nem tud neki ellenállni.
De iszonyú ritka az a csaj aki általában a kezdeményezõ szerepét vállalja.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

offkorz
pedig van te meg hüje vagy :-c

tobias88
olyan nincs<#vigyor2>, max ha részeg
szucsy89
ja az ilyenek tudnak önbizalmat adni,utána jobban kezdeményezel majd...bátrabban, mert úgy érzed h te vagy a macso xd
Molnibalage
Eggyüt röpiztem egy társasággal és volt ott egy elég bombanõ. Én akkor voltam 21 õ olyan 29. Õ hajott rám. Egynyári kaland volt. Jó volt. <#vigyor2>

Ja és mindenzt úgy, hogy én csóró kis egyetemista voltam õ meg egy jólszituált HÖLGY, jó állással kocsival és lakással és ÉN, ÉN kelettem neki. Ez azért adott utána némi önbizalmat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Taranov
Eléggé félénkek a lányok, ráadásul határozatlanok is.
De aztán egy bizonyos kor fölött már ez nincs így talán.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

offkorz
tegnap is történt velem ilyen.meg velem már jópárszor,4x-er biztosan.legutóbb egy DnB partyn is.meg tegnap.^^
általában jók ezek,bár hosszútávra nemmindig. :c

szucsy89
hát te ilyen vagy:P amúgy néha a srácnak is lehet jobb ha a csaj kezdeményez, ha egy kicsit "beszari" tipus
Trisztin
az egyik kivétel jelen :))

Talán eddig egyszer fordult elõ,hogy egy srác kezdeményezett 8) Nem várom meg míg megálmodják a dolgokat :) Bár lehet,hogy ez inkább türelmetlenség,mint kezdeményezés 8)

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

TVelvet
Ritka eset, bár néha jobban örülnék, mert én csak ha iszom akkor tudok buliba ismerkedni:)
immovable
<#vigyor3>
szucsy89
tapasztalataim szerint nem nagyon szoktak kezdeményezni, van 1-2 kivétel, de a többség nem mer lépni, várja még a fiu lép elõször...
Igen.

BBird
Szoktak... csak érteni kell a nyelvükön. :-)
Csabesz6
nem nagyon szoktak szerintem
bár jó lenne, mer en speciel "beszari" vagyok:D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

attól függ hogy kezdeményez....legalább is szerintem

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

hello!

cím adott, mik a tapasztalatok?
← ElőzőOldal 7 / 7