325
kialakulhat normális, tartós kapcsolat?
  • Brolly
    hát pedig az az ajándék sztem elég erős célzás volt valamire:)
    am #83:) próbáld meg valahogy megtudni hogy érez-e még valamit irántad és ha igen akkor a többi jön magától...
  • Basic
    Hát egy hónapja még biztos. Valentin napra vettem is neki ajándékot, nagyon örült, szívesen fogadta, de mintha pont azóta távolodott volna el tőlem.
  • szucsy89
    ilyesmi velem is volt már, elég gáz:) sztem mindenképpen kérdezd meg tőle h még mindig tetszel e neki, mert ha közbe nem jött össze egy másik sráccal akkor van esélyed h igent mond...szvsz
  • Brolly
    mennyi idő telt el azóta amióta hajtott rád?
  • Basic
    Sziasztok! Nálam a következő helyzet állt elő, szeretném a tanácsotokat kérni.
    Van egy lány, aki még régebben elkezdett hajtani rám, de vhogy nem igazán érdekelt. De eközben egyre jobban megismertem stb. és most ott állok, hogy nagyon szeretnék összejönni velem, mindent megadnék érte, de mintha pont mostanra kiábrándult volna belőlem vagy ilyesmi. MOstanában nem is nagyon szól hozzám, közömbösebben viselkedik, mint mondjuk egy hónapja. Mintha egy kicsit kerülné is a jelenlétemet:( Nem tudom mitévő legyek.
  • NessieGraf
    Bocs! Újraolvastam az előző üzenetem. Nekem a múltkor azt mondták, rád hasonlítok, de attól se hatódtam meg jobban :D
  • NessieGraf
    Igen hasonlítok rá. Két lában van és egy fejem. Ez még nem ok felmenni. Főleg nem egy klipért. Amit bárki beszerezhet :)
  • Voltan
    Lál.

"Szia, mondták már neked,hogy hasonlítassz Paksi Endrére? "
    Mondjuk ez komoly sértés :D
  • bakvarnyu
    PL.: - Szia, mondták már neked,hogy hasonlítassz Paksi Endrére?
    - Igen, elénekelhetem neked a Tél hercegnőjét?
    - Gyere fel a lakásomra megvan nekem klippbe
    - Jó.
  • NessieGraf
    Azt gondolom, pontatlan voltam a múltkor. Mindig a nő kezdeményez. Csak tudni kell nem nyomulni. Tudni kell észrevenni, hogy a másik vette-e az adást a lehetőségről. Tudni kell tudomásul venni, ha nem veszik az adást.

A félreértés abból eredhetett, hogy nőt írtam. Az, aki papírgalacsinozik, meg akinek azt mondod: ülj le, erre lefekszik, az nem nő. Odvas fán is van luk. Az se nő. Ilyen egyszerű.

De bizonyos helyzetekben szabad idegen férfit megszólítani. Csak olyat kell mondani, ami lehetőség egy beszélgetés elkezdésére, de senkit nem kötelez semmire. Amit arcégés nélkül be lehet fejezni. Nagyon jó lehet olyan megnézett esetében is, amikor megszólalásig jól néz ki. De aztán megszólal - sajnos.

Tapasztalataim azt mutatják, az ismerkedés lépéseinek betartása beválik. A mostani kapcsolatom eddig a legrövidebb. 15 éve tart.

Az egyik legjobb barátom a volt férjem. Nem külső kapcsolat miatt váltunk el. Túl korán kerültünk össze, túl másképp gondolkodó emberek lettünk. Ez barátnál mindegy, együtt élni lehetetlen így, hosszú távon. Mert minden napra sok.
  • Zillo
    nemtudom,mert nem merek,meg talan kicsit furcsanak talalom h egy lany kezdemenyezzen:) persze belefer,de tölem vhogy idegen.

na meg kinel mi a kezdemenyezes.Most persze olyan van,h megbamulok egy ferfit,de leszolitani sosem szolitanam le,meg telszamkeres meg ilyenek.
  • Hajnalcat
    Uh, ez az a tipikus, amiről írtam neked privátban....
  • PíszLávJuniti
  • PíszLávJuniti

Amikor a nő kezdeményez:
    sry
  • Brolly
    miért?
  • Zillo
    Még soha nem kezdemenyeztem es nem is fogok szerintem.
  • Marcell
    Erre kell azt valaszolni: "Rendben, most ugyis jól jön egy kis penz!"
  • jefferson83
    Megegyeztünk, 2 gumi és 2500HUF :ASDSDSAD
  • simirizsa
    Hát félig rendör meg nemtom milyen tábor volt Szigetbecsén :D
  • takibalint
    Ennek meg humora is volt.
  • takibalint
    Elmeselhetned, hogy te hogy kezdemenyzel fiuknal! A legutobbi baratnom ilyen volt. O azt mondta szereti a szokeket, ezert nyomult ram.
  • takibalint
    Te tapasztalatbol beszelsz? Hany zserbot nyomtal mar le??
  • htr93
    Hüly e picsák manapság mindenhol vannak.
  • htr93
    JAjjjjj
  • Csacsi
    Nálunk az egyik haveromnál alázkodott meg egy lány. Próbálta illegetni magát a diszkóba, látta, hogy nem megy, ezért a mi asztaltásaságunkhoz közel ült le, és elkezdte papírgalacsinnal dobálni a haveromat, hogy vegye már észre. A srác odament, és mondta neki, hogy ezt abba lehet fejezni, mert nem lesz jó vége. A csaj meg átváltott támadóba egyből, hogy mit képzel magáról a haverom, és hogy őt még senki nem utasította vissza, és a haverom most már egy senkiházi szar. Nah ekkor kapott a csaj rendesen az asztaltársaságunktól szavakban. 10 perc után sírva menekült el. :D

Szóval lányok. Lehet kezdemeényezni, de ugyanúgy van ez mint a fiúknál, ha az első jelekre nincs semmi reakció, akkor a még drasztikusabb módszer semmiképp nem célravezető.
  • ColdFire
  • joebacsi
    deazért legalább lealkudtad? :)
  • jefferson83
    Nálam kezdeményezett, odajön aszondja:

- 5 ezer, gumi nélkül 8

Nem lett tartós kapcsolat, szóval vigyázni
  • bardocz
    csajokat megérteni,pff :D
  • Voltan
    Mellesleg csípem azt, mikor az emberek kapásból ítélkeznek és véleményt alkotnak valakiről, akiről fogalmuk sincs.
  • Voltan
    Nem vagyok otthon ülő, abszolút társasági lény vagyok. Szóval ez rám nem passzol.
  • desigo
    zenetáborban :)))))))))))
  • simirizsa
    Nekem a szűzeség elvesztésem volt hasonló táborba mondjuk itt nem részletezném :D
  • Molnibalage
  • damondesign
    Van még egy hasonló történetem. Jó pár éve volt már ez is.
    Összejött egy 25-30 fős társaság, hogy játsszunk egy alkoholity társasjátékot, gondolom mindenki ismeri. Nem egy haveri társaság volt, csaj jött mindenki, aki ingyen piára vágyott, csaj alig volt. Épp nőnapkor volt ez az esemény, így odaszóltam az egyiknek, hogy Boldog Nőnapot. Ezután a játéknak vége lett kb 3 óra után, mindenki teljesen lerészegedett, én sem tudtam úgy menni, hogy ne fogja a falat végig. Játék végén a csaj megszólított, hogy milyen aranyos vagyok, mert senki nem köszöntötte fel nőnap alkalmából :). Elkezdünk dumálni. Megkérdezte hány éves vagyok, 18 mondom. Erre a barátnőjével jót röhögnek, kiderült ugyanis, hogy a csaj 25 volt.
    Na innentől kezdve fölösleges rá hajtani - gondoltam, tehát csak beszélgetés lesz ebből. Részegen eléggé megeredt a nyelvem, beszéltem, beszélt, még vitatkoztunk is, ittunk tovább, majd kb 1 óra múlva félbeszakította mondandom:
    "Na és mikor akarsz megcsókolni?"
    :D:D
    Hát csöppet meglepödtem, de ezt megkapta :).
    Elváltunk, sajnos nem lett folytatás...
  • Taranov
    :D Ez jó.
    Nekem az az elméletem, hogy nem kell semmi komolyat mondani egy csajnak, hogy rádkattanjon, szóval egy ilyen elkísérés bőven elég, csak az a kérdés, hogy utána lesz-e folytatása a dolognak.
    Nálad akkor ez bejött.
  • Molnibalage
    És ha félreérted akkor mi van? Nem jött össze? Akor próbálkozol a következőnél aki tetszik. Az ember az élete során mindent tanul. A randizás nem kivétel.
  • simirizsa
    Szerintem nem fossosk az emberek hanem önbizalom hiányban szenvednek pár jelböl észre lehet venni hogy a csaj hajt csak az a baj hogy ahogy a mai csajok viselkednek lehet hgy teljesen félre érted a helyzetet :D
  • damondesign
    Na asszem ide elmondhatom az én sztorim, még régebbről.
    Egyik barátnőmmel így jöttem össze:
    Véletlenül ugyanahhoz a tanárhoz mentünk délután, nem volt óra, csak unatkoztunk. Ott dumáltunk, majd a tanár elhúzott, mi dumáltunk tovább. Neki mennie kellett, elkísértem a buszhoz. Mikor megérkezett a busz, és épp szállt volna fel, mire visszafordul: "A telefonszámom nem kéred el?"
    :D:D
    Elkértem...
  • GTheo
    Hát ja de elég nehéz megérteni a csajokat... :)
    Most volt velem téliszünetben, megismertük 1mást, jókat dumálgattunk stb, aztán 1x így közös társasággal mentünk szánkózni, és ő kezdeményezett, eléggé elkezdett rám nyomulni, én meg hagytam. Kemény 1 hetes kapcsolat volt, de sztem még annyi se... :D
    A másik eset, egy volt bnőm akivel fél évig jártam, és utána még kavartunk, és akkor is ő nyomult, először nm akartam én smmit, aztán fordítva... :\