325
kialakulhat normális, tartós kapcsolat?
-
#165 jól csinálod :)
nem is kell siettetni, úgyis magától jön minden, akkor amikor kell -
#164 Lehet, nem tudom, bár kiakad azoktól a mondatoktól, amiket kitalálok neki fordítás céljából... Tegnap is kaparta a skalpját... :D
Jacky: egy napja vagyok vele együtt, tudom, hogy ez sokaknak már szexet jelent, nekem viszont rózsaszín felhőket... :) Igen, naiv, lassú, s talán egy kicsit konzervatív is vagyok, dehát nem minden 20 éves ribi... :) -
Jacky #163 Másra is tanítod? -
#162 el tudom képzelni :)
az is lehet, hogy direkt csinálja, szereti, ha tanítod :DD -
#161 Persze, jól jön, főleg úgy, hogy nekem jobban megy... :) Na, persze ebbe az is beletartozik, hogy én sokat animézek, meg már régebben foglalkozom vele, mint ő. :) De nagyon segítőkész vagyok, pláne, ha róla van szó... :D -
#160 :)
volt osztálytársam is tanulja, de fél év után még nem nagyon ment neki, japán nyelv nem lehet azért vmi könnyű :D
jól jön majd az a pár közös tanulás :D -
#159 jaja, bár már több, mint fél éve tanuljuk... :)
Jacky: gyereeeek??? talán előbb nekem kéne felnőni... :) -
Jacky #158 Gyerek mikor lesz? -
#157 huh, az marha jó :)
mindkettőtöknek új gondolom, így még jobb tanulni, grat. :)
-
#156 japánt :)
#154: köszi :) -
Éljen !!
Mit tanultatok?:D -
#154 legyetek boldogok:) -
#153 Öööö... izzzéééé... :)
Tudom, régen írtam már, de eddig nem történt semmi érdekes, szimpla kóstolgatás... :)
Ámde most jött a nagy-nagy tavaszi szünet, és szivem kicsi csücske megkérdezte, hogy nem szeretnék-e vele tanulni... :) Kaptam az alkalmon, összeültünk, s lám, össze is jöttünk... :)
Asszem, ennyi... :) -
#152 Egyébként aranyos az alcím. Mintha azt sugallná, hogy ha a nő kezdeményez, abból semmi jó nem sülhet ki (kicsit hitetlenkedő):))) -
Jacky #151 Viszont sokszor van az, hogy a nő kezdeményez, de a férfi félreérti vagy egyáltalán fel se figyel rá. A nők azt nem értik meg, hogy egy férfi nem fog mindent "megérezni". A férfiak a nyílt beszédet értik és slussz. A nők meg elvárják, hogy a férfi megértse a testbeszédet, a - szerintük - félreérthetetlen jeleket, meg egyéb ilyen marhaságokat.
Csak azt felejtik el, hogy a férfiak férfiak és nem nők. -
#150 A mai világban egyre inkább a nők kezdeményeznek, nincs ebbe semmi meglepő... A kapcsolat nem ettől függ -
#149 -
#148 Köszi, kifejezetten jól. :) Igaz, nem megy olyan gyorsan, mint általában, de most valamiért van kedvem időt hagyni neki. :) És hétvégén együtt megyünk koncertre... :))) -
Jacky #147 Nem csak te tudsz gyenge poent amint latod ... -
#146 nah hogy haladsz a sráccal?:) -
#145 Ha nagy a fejed, megértem, de egyéb infók egyrészt nem érdekelnek, másrészt erősen lehet belőle következtetni bizonyos dolgokra... -
Jacky #144 Fura, nekem mindkettőhöz elég eccerre, pedig mindkettő jókora méretű -
#143 Mint tudjuk, az Úr hímtagot és agyat adott a férfinak, de vért csak annyit, hogy az egyikhez elég legyen... :) -
Jacky #142 Mé, csak 10 cm? Akkor ne is kezdj vele! hahahaha -
#141 Héhéhé!!! Ne gonoszkodjatoook!!! :P :) -
Jacky #140 18 centire? -
simirizsa #139 Jó csak a csávó is igy gondolja ?:D -
#138 Jajj, hol vagyok én még attól...?! :) -
Nyiri #137 Dehogynem :D -
Jacky #136 Jól van, úgy néz ki, tényleg érdeklődik a srác irántad. De azé ne feküdj le vele egyből -
#135 na ügyi vagy így kell ezt csinálni:))) -
#134 Nem rossz, nem rossz. JO uton jarsz. -
#133 -
#132 Öhöm... Szóval, bocsi, hogy nem tegnap volt a beszámolóm, dehát este 10kor értem haza, és már élni sem bírtam, nemhogy írni... :D
Szóval, vittem magammal egy könyvet, pont fantasyt, pont a kedvenc írójától... :) Edzés előtt buzgón olvastam, mire rákérdezett, hogy olvastam-e már egyéb művet az írótól... Na, akkor előadtam, hogy jajj, én szegény még nem (valóban így van), és jó lenne, ha tudna hozni... Ezek után az edzésen csináltam, amit szoktam (botlom elfele a saját lábamban, pont az ő karjaiba)... Edzés után pedig együtt mentünk haza. :)
Megkérdeztem tőle, miét ilyen visszahúzódó. Erre azt mondja, nem tudja. Közöltem vele, hogy ezzel felkelti az olyan őrültek érdeklődését maga iránt, mint én... Erre: "ez a vélom". :D
Tehát virágnyelven közölte, hogy bejövök neki. :)))))
Ma pedig "véletlenül" barátnőmhöz és hozzám csapódott, amikor mentünk ebédelni... Szóval meglehetősen úgy tűnik, egyenesben vagyok, és ő is akarja... :D Tehát pattogok a hepitől... :D :D :D -
#131 Keresd erősen, tényleg volt... :) :P -
Jacky #130 Na mi volt mini? Elmúlt a hétfő, várjuk a beszámolót :) -
#129 ám lehet hogy keverlek mással :D -
#128 de volt már rólad fent egyszer kép, oder? -
#127 Jajj-jajj... Róla nem tudok, én meg nem mutogatom magam... :) :P -
#126 VAlami fotot linkelhetnel ide, rola is, meg magadrol is.