325
kialakulhat normális, tartós kapcsolat?
-
raulreal #245 Tudod mi kéne nekem? Egy marha nagy pofon
Amitől magamhoz térek. Szólok is faternak, sztem ad szívesen...kettőt is :D -
#244 Az ténylegszomorú! Pedig a lehetőségeket meg kell ragadni, nem elengedni. -
raulreal #243 Egy átkozott máker vok, aki nem tud élni az ölébe pottyanó tucatnyi lehetőséggel. :S :S -
extramagascsaj #242 örülök neki -
raulreal #241 Tényleg az vagyok, ha jobban belegondolok. :)
Jah...az aláírásodon már kb. 2 órája fetrengek. :D -
extramagascsaj #240 akkor szerencsés vagy :D
-
raulreal #239 Nem várom. Mégis gyakran jön. -
extramagascsaj #238 így viszont csodát ne várjatok... -
raulreal #237 Na...kedvem viszont már rég nincs. Semmihez. -
raulreal #236 1. Volt már párszor, h hirtelen "megbátorodtam"...maradjunk annyiban, h fejjel rohantam a falnak. Fájt.
2. Nem is hinnéd, h mennyien :D :D -
buBa0 #235 Ha hirtelen megbátorodnál akkor se biztos, hogy kapásból lenne csajod, tapasztalatból mondom, de ezzel nem a kedvedet akarom elvenni.Viszont vannak akik a félénk srácokra buknak. -
raulreal #234 Ha nem lennék annyira besz.ri... -
raulreal #233 Nagy igazság: "Baj van ha nincs nő." -
raulreal #232 Hát nem tudom...nem az én stílusom :D
De ma is a vonaton...jajj istenem :D :D -
extramagascsaj #231 ilyen is megesett már
a hagyományos felállás híve vagyok...de azért néha megesik,h én is kezdeményezek... -
#230 Bár nem akkora kult mint Bob boy, de annó az Embereknek volt egy száma, a "Baj van ha nincs nő." Szintén érdekes opusz. :) -
buBa0 #229 Biztos, hogy menne Csak neked is el kell hinned egy kicsit, hogy te vagy a legjobb, legszebb stb. csak nehogy túlzásba vidd, bár az még mindig a kisebb baj. -
raulreal #228 De arról is szólhatna :)
De így egyetértek, tényleg nem arról szól. Legalább "megmagyaráztad", miért nem, nem csak lehurrogtál :D (mint a többség) -
#227 na errő van szav -
Torry #226 Nagyon sokszor találkozom ezzel az utalással, de Bob Marley száma egyáltalán nem arról szól, hogy ha nincs nő akkor nincs sírás.
Persze ha nem erre céloztál, akkor sorry. -
raulreal #225 :D Pozitív lennék, ha lenne rá okom :D :D :D
No woman, ((no)) cry :D -
#224 hát te se vagy egy pozitív ember....:D:D:D -
raulreal #223 Az enyém egy amerikai dráma, happy end nélkül. Kb. mint az Út a vadonba film (Kristen Stewart nélkül sajnos :) ) Akkor viszont azt hiszem, h ki kéne rúgni a rendezőt :D
Mire fogok emlékezni? Természetesen csak arra az egy-két jóra, ami történt velem :) Ha meg alzheimeres leszek, akkor szerencsére semmire... Jobb is lenne ;) -
#222 áhh,sose...nyugdíjas korodban majd mire fogsz visszaemlékezni? hogy szar volt a fiatalkorod? az élet egy nagy film és a rendezője te vagy.csak rajtad áll,hogy a film jó lesz-e vagy rossz ;) -
raulreal #221 Hehehe... csak azért nem leszek az, mert hülyén néznek ki :D
Inkább depressziós leszek. És majd harcolunk az emósokkal -
#220 Aki azért szomorú mert szar zenét hallgat? :) -
raulreal #219 Hát én úgy vagyok már az egésszel, hogy lesz... mindent és mindenkit. Lehet h emós leszek :D :D :D
-
raulreal #218 Ez egy másik eset...
-
raulreal #217 Nem, az egy hülye liba volt :) -
#216 Velem is volt ilyen. Egyik volt szeretőm csinálta azt, hogy szó szerint elcsábított. Mondjuk már nem most volt a dolog, de nagyon ügyes volt...
Az elején nem figyeltem rá. Épp akkor semmi kedvem nem volt csajozni, egyrészről akkor volt vége valaminek, másrészről épp lefoglalt a munka meg a tanulás. De Ő valahogy mindíg a közelembe férkőzött. Egy idő után azt vettem észre, hoyg feljár hozzám, és mindenféle dolgokról beszélünk, meg melettem ül, vacsizni járunk stb... Mikor végre feltűnt, már beszáltam én is a játékba és történt ami történt. Nem volt hosszútávú dolog, nem is annak tervezte egyikünk se. De ettől még érdekes volt... Csak visszagondolva jöttem rá, hogy mennyit dolgozott szegény, hogy nekem feltűnjkön legalább a dolog, és kidugjam az orrom a papírjaimból egy kicsit... -
#215 Ez az, amikor megkérdezték, hogy buzi vagy-e? -
#214 egyszer volt ilyen velem, nálam 2 évvel fiatalabb, de jól kinéző csaj, mikor észrevettem úgymond akkor szólított meg egyszer, aztán dumáltunk néha, inkább csak neten, mert nem idevalósi volt, de aztán kiderült h már egy másik csávóval alakult, és hiába mondtam neki h tetszik azt mondta h aranyos vagyok majd a témáról több szó nem esett, szóval öszejött másikkal, én meg azóta nem hiszek ebben -
#213 :) Hala Madrid :) sajna a mai meccset kihagytam,nem voltam itthon,pedig olvastam,hogy elég sima volt,meg a gólok is szépek voltak.
hát nézd,eleve úgy kell indulni,hogy semmi vesztenivalód...azt kell feltételezni,hogy rád nézett,ha meg tényleg úgy tűnik,mintha nem is,akkor meg el kell érni,hogy rád nézzen...mondjuk hogyha odamész hozzá és megszólítod,akkor rádnéz :D és úgy kell odaállni tényleg,hogy meg kell próbálni,ha elhajt,akkor is mi van? "kinemszarjale?" legalább megpróbáltad :) -
raulreal #212 Eddig úgy gondolkoztam, hogy: neeeem...kizárt hogy ez a csaj rámnézett egyáltalán :D Biztos vmi baj van a szemével :)Magyarul egyszerűen nem mertem soha se (eddig) elhinni...
Jah, hogy legyen egy kis off is: HALA MADRID! :) (lass és robben a legjobb)
ON :D -
#211 nem muszáj beképzelt tuskónak hinned magad,de tényleg kell egy adag ego.ha leszólít egy jó csaj,akkor fogd fel így:"na baszdmeg,kurvára bejöhetek neki,feldobta a kiscsaj a labdát,ezt le kell csapnom,ezt a lehetőséget nem hagyom ki".aztán lesz ami lesz :) -
#210 azt nem tudtam,hogy nem jön össze semmi ennek ellenére sem :) -
raulreal #209 "leszólított a sulidban a legjobb csaj és elbasztad" --kb...fél éves depresszióba estem De legyőztem a kórt :) (Magamtól)
"Legyél egoista, beképzelt tuskó akkor kapásból reagálni fogsz" ---nemtom, hogy az menne-e -
buBa0 #208 leszólított a sulidban a legjobb csaj és elbasztad Már nem is érzem magam szarnak a csajozásban. Am szerintem kicsit önbizalom hiányos vagy azért blokkolsz le.Legyél egoista, beképzelt tuskó akkor kapásból reagálni fogsz:)
-
raulreal #207 "igaz h a jócsajok nem nagyon kezdeményeznek" --én azért tapasztaltam, hogy mégis (Olyankor még inkább leblokkoltam) Főleg amikor kb. a suli legjobb csaja leszólít... -
#206 nekem is sok ilyen van/volt, én se nagyon tudtam mondjuk mindig jól reagálni...de azért egyáltalán nem hátrány sőt:)
az meg igaz h a jócsajok nem nagyon kezdeményeznek max ha nagyon bejön nekik az adott pasi...