Amikor a nõ kezdeményez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No woman, ((no)) cry 😄
Mire fogok emlékezni? Természetesen csak arra az egy-két jóra, ami történt velem 😊 Ha meg alzheimeres leszek, akkor szerencsére semmire... Jobb is lenne 😉
ReaL MaDRid x siempre
Inkább depressziós leszek. És majd harcolunk az emósokkal <#nyes>#nyes>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az elején nem figyeltem rá. Épp akkor semmi kedvem nem volt csajozni, egyrészrõl akkor volt vége valaminek, másrészrõl épp lefoglalt a munka meg a tanulás. De Õ valahogy mindíg a közelembe férkõzött. Egy idõ után azt vettem észre, hoyg feljár hozzám, és mindenféle dolgokról beszélünk, meg melettem ül, vacsizni járunk stb... Mikor végre feltûnt, már beszáltam én is a játékba és történt ami történt. Nem volt hosszútávú dolog, nem is annak tervezte egyikünk se. De ettõl még érdekes volt... Csak visszagondolva jöttem rá, hogy mennyit dolgozott szegény, hogy nekem feltûnjkön legalább a dolog, és kidugjam az orrom a papírjaimból egy kicsit...
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
hát nézd,eleve úgy kell indulni,hogy semmi vesztenivalód...azt kell feltételezni,hogy rád nézett,ha meg tényleg úgy tûnik,mintha nem is,akkor meg el kell érni,hogy rád nézzen...mondjuk hogyha odamész hozzá és megszólítod,akkor rádnéz 😄 és úgy kell odaállni tényleg,hogy meg kell próbálni,ha elhajt,akkor is mi van? "kinemszarjale?" legalább megpróbáltad 😊
ReaL MaDRid x siempre
Jah, hogy legyen egy kis off is: HALA MADRID! 😊 (lass és robben a legjobb)
ON 😄
ReaL MaDRid x siempre
"Legyél egoista, beképzelt tuskó akkor kapásból reagálni fogsz" ---nemtom, hogy az menne-e <#oooo>#oooo>
az meg igaz h a jócsajok nem nagyon kezdeményeznek max ha nagyon bejön nekik az adott pasi...
Nekem legalábbis nem :S Valszeg én vagyok túl antiszociális.
Aki balféknek született, az az is marad <#idiota>#idiota>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ReaL MaDRid x siempre
Pedig jó lenne...
A csajok manapság nem is szeretnek kezdeményezni, fõleg azok, akiknek jó alakjuk van, ugy vannak vele, hogy ugyis jön majd egy pasi, mert jól nézek ki.
nem?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Épp ezért jók az ilyen oldalak. Meg épp ezért ilyen rosszak is.
Személyesen nehéz kezdeményezni gyakran a férfiaknak is. Hát még a nõknek. Van még mindig egy olyan begyepesedett felfogás, hogyha nõ kezdeményez, az biztos kurva. Na ez az egyik fõ gond, hogy a férfiak meg így kezelik (jó, nem mindenki, de általában) azt a nõt, aki mer kezdeményezni.
Uff, én beszéltem!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Mindkét típust megértem.
Én férfi vagyok - tehát írok annak aki megtetszik valamiért.
De volt már nem egy lány, aki elsõnek írt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Viszont onnan kaptam már egy rakat ismerkedõs levelet. És volt amibõl lett is valami! <#finom>#finom>
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
msnclub.com-on is írt rám nemtúl rég egy csaj.na õ vele pedig mikor szakítottunk,összejártunk még kúrni párszor😊jóvolt^^
végülis bármelyik oldalon találhatsz ilyet,megtalálnak hidd el^^