325
kialakulhat normális, tartós kapcsolat?
-
#125 Pont az tetszik, hogy visszahúzódó... :) Meg akarom ismerni, megfejteni... Vagy tudja fene. :) Az a lényeg, hogy nagyon érdekel. És csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy nagyon jól néz ki. :) -
simirizsa #124 Persze hogy lehet, de viszont ha összejön mind2 akor egyik csajt elég rendesen pofára ejted -
#123 én ilyen vagyok... -
#122 Tenyleg mi tetszik benne, ha ennyire visszahuzodo?? Akkor meg lehet nem is volt baratnoje. -
#121 Tobb vasat kell egyszerre tartani a tuzben! Azert mert tetszik egy lany, attol meg nyomulhatsz masokra is. -
#120 Ilyen velem is ritkan fordul elo. Legutoljara a diszkoban, de akkor is tablettat kertek, mert dilernek neztek, es be is voltak rugva -
#119 abban biztos vagyok, hogy nem miattam húz el, mert akkor is ezt csinálta, amikor még eszembe se jutott, hogy fel kéne szedni... ő egyszerűen ilyen... :) -
#118 először is meg kéne tudnod, vagy nemtom lehet ezt érezni, h bejössz e a srácnak...nincs annál rosszabb mikor egy csaj pl nekem nem jön be és nagyon nyomul (mostanában történt velem ilyen:S)és nekem kell kicsit "durvábban" megmondani neki hogy nem akarok semmit se tőle, mert nem veszi észre(gondolok itt arra h mindig felszívódik, átöltözik és elhúz stb.) de lehet ha tudná h tetszel neki megváltozna és másképp állna a dologhoz:) ezért lenne jó tudni h egyáltalán te tetszel e neki:) sok sikert amúgy a sráchoz -
#117 nincs mit...és aztán tényleg számolj be,
csáó
-
#116 Köszi szépen minden jótanácsot, majd jelzek, hogy miújság van. :)
De most jóéjt mindnenkinek! :) -
#115 :) én is hasonlóképp vagyok néha,
bár nálam teljesen más a helyzet, kb. 4x láttam a Héven a leányzót, de már elsőre úgy éreztem, hogy valami nincs rendben velem :D (nem szokott ilyesmi történni velem)
Drukkolok, hogy összejöjjön vmi, el kell csak kapni a fonalat valahogyan :D -
#114 ne nagyon agyalj,ne légy ideges,itt most te vagy nyeregben...:D az a lényeg,hogy ne hozd zavarba,próbálj olyan dolgokról beszélni vele,amihez ő is hozzá tud szólni,és amiről látod,hogy szívesen beszélgetne veled.ne rohand le! de tudasd vele valahogy,hogy bejön neked (metakommunikáció!)
meg egyébként sem kell gyorsan öltözködni,megdumálod az edzővel,hogy a srácot valahogy marasztalja már ott,és akkor neked lesz elég időd átöltözni ;D vagy pedig mondd meg neki egyszerűen,hogy várjon meg,szeretnél vele beszélni :) -
#113 Most megnyugtattál... :) Legalább nem érzem őrültnek magam... Jajj, lehetne már hétfő... Egész hétvégén azon fogok agyalni, hogy mi lesz hétfőn edzésen... :) -
#112 nem hiszem, én is képes vagyok néha eltűnni, úgy hogy észre sem veszik :D
-
#111 Ja, persze, újabban mellette ülök órán, meg ilyesmi, de a szünetekben valahogy mindig felszívódik... Nem tudom, hogy csinálja... Lehet, hogy kámfor a srác? Vagy hallucinálom??? :D -
#110 tudod te, hogy mit kell csinálni, nem szorulsz tanácsra ;) -
#109 Nem tudom még, csak most kezdtem hozzá... :) De ma beszéltem az edzőnkkel (szerencsére jóbarátnőm), és már tudom, ki lesz az edéseken a párom... :D -
#108 akkor úgy látszik ki kell fejlesztened vmi nagyon gyors öltözködési módszert :D
mondjuk ha csoporttársad, akkor órán is (optimálisan szünetben:)) el kezdhetnétek csak úgy dumálni, főleg ha látásból már ismeritek egymást
nálam is van olyan, hogy csak úgy el kezdek dumálgatni másokkal, meg hozzám is jönnek mások, fiúk lányok vegyesen :D
csak én soha nem firtatom, hogy később is találkozzunk vagy megbeszéljünk vmi programot, mert már van egy lány, aki tetszik :), csak még nem tudom, hogy kezdjek neki a helyzetnek :D -
#107 ha nem veszi a lapot, akkor szerencsétlen, kérdés hogy ezek után még mit tartasz benne vonzónak :D -
#106 Nyomozó??? Lassan Mata Harinak érzem magam... :) De legalább visszajelölt iwiwen... :)
Ja... olyanokat játszom edzésen, hogy az hihetetlen... :D
Én, a "kicsi, szerencsétlen, aki megbotlik a saját lábában", mindig a karjaiba zuhanok... :D
Edzés utánnal az a baj, hogy este 9kor van vége, és mindenki öltözik 1000rel, aztán tép haza, mert tényleg nagyon fársztó 3 órát végigbunyózni... És az is logikus, hogy ő gyorsabban vedlik át, mint én... :) Szóval, amikor kijövök az öltözőből, ő addigra már el van tűnve... :( Na, nem baj, majd megpróbálok gyorsabb lenni... :) -
#105 aham, akkor jó nyomozó lenne belőled :D
edzés után nem tudsz odacsapódni valahogy mellé, hazafelé menet valahogy?
aztán a téma adott is lenne, megdumálnátok, hogy milyen fárasztó volt/vagy mennyire nem, és utána már jöhet is a bemutatkozás, hol laksz stb.
mintha barátkoznál egy csajjal, csak itt lehet belőle más is :D
(szerintem) -
#104 Öööö... Hát... izzzzzééé... feltúrtam a Neptunt a nevéért, aztán az iwiwet az adatlapjáért, edzésre meg ugye együtt járunk, hetente 2x... :)
Am, köszi a tanácsot, majd próbálkozom... :) -
#103 hát akkor ez a 3 pont van amiről tudsz vele dumálni :)
ezeket hogy derítetted ki amúgy? (csak érdekel)
egyébként csak menj oda hozzá, és kezdjetek el akármiről beszélgetni :DD
én mit nem adnék, ha csak úgy odajönne hozzám egy csaj :) [szintén visszahúzódó]
-
#102 Fiúúúk!!! Help!!!!
Az van, h fel szeretném szedni az egyik csoporttársamat, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá... Az a szitu, hogy a srác nagyon félénk, visszahúzódó, leginkább senkivel sem beszél. :(
Két közös pontunk van: a japán nyelv és a ninjutsu edzés... Ja, meg ugyanaz a kedvenc zenekarunk... Szerintetek???
Köszi, előre is... :) -
tazis #101 ja igazatok van majd kipróbálom
-
#100 ezis egy megoldás mondjuk.de lehet csak elhúzza a fejét.már abból is tudni fogja mondjuk. :I -
simirizsa #99 Figyelj smárold le vagy kapsz 1 pofont vagy visza smárol :D -
tazis #98 Nem tudom hogy most mi lesz, de még mindig flörtölünk egymással, és látom rajta a hajlandóságot. Ááááááá megőrülök!!!! -
simirizsa #97 Hát nemtom ez kb olyan hogy azért maradjunk barátok szöveg -
#96 Tipikus lerázós szöveg... Ámbár nőknél sosem lehet tudni. -
tazis #95 Már megoldottam a dolgokat. Azt mondta még nem akar kapcsolatot mert most lépett ki egy nyolc hónaposból, de azt nem mondta hogy nem akar engem. Ugyhogy szerintem még pedáloznom kell még egy kicsit és sinen vagyok. -
#94 Jaja, mástól hallani dolgokat mindig gáz. -
Jacky #93 - És ha nem is olyan jó barátnője az a barátnő? És mondjuk hazudik?
- És ha nem mondta meg annak a barátnőnek igazából mit is akar a sráctól?
stb stb, szóval vannak ebben buktatók is. -
Jacky #92 Mondd el, őszinteség az alapja mindennek. -
#91 Én ilyenkor mindig szeretek biztosra menni, a csaj vmeik bnőjénél picit érdeklődsz a csajról h h van veled, akar-e vmit, stb... És ha aztmondja h nem akar semmit akkor hagyd is... :D -
#90 Én csak hangosan gondolkodtam. Nem vagyok mérvadó ebben a témában. :D -
tazis #89 Köszi akkor a héten alkotok valamit -
#88 Elmondod, akkor korrekt vagy, de bukhatod. Nem mondod el, akkor meg hazudsz neki és rosszabb vége is lehet. Hmmm. -
tazis #87 Sziasztok! Érdemes e egy lánynak két hét után elmondani mit érzek iránta?
Ő kezdeményezett régóta ismerem már de csak most kezdtünk el barátkozni.
Nagyon szimpatikus nekem és hosszabb távra szeretném a dolgot.Tőle is kapok jeleket,csak félek hogy bebukom a dolgot és akkor a barátság is oda lesz. Kérhetek valami tanácsot? -
simirizsa #86 Nem lehet hogy az a baja hogy vetél neki ajándékot és azt hite akarsz valamit aztán azt hite nem lépsz semmit és berágot ?:D