325
kialakulhat normális, tartós kapcsolat?
-
raulreal #285 Ááá...csak félek salsoultól :S -
raulreal #284 Hehehe :D
A héten mentem egyetemet látogatni, vonaton oda-vissza majdnem belegabalyodtam egy vöröskébe :D (atyám...) Meg is tudott szabadulni a barátnőjétől (visszafelé)...de én nem tudtam lerázni anyámat...
Tudom, tudom.... -
campy #283 xD xD
úgy látom meguntál minket odaát az önbizalmas töpikban:) -
campy #282 jó nőee:) jó az ízlésed:) valami hasonló nekem is...csak a vörös haj a gyengém -
raulreal #281 Akkor bemutathatsz párnak :D -
raulreal #280 Terjedek, mint a vírus :D -
extramagascsaj #279 188cm vagyok és nem vékony -
campy #278 szia Raul itt is itt vagy? xD -
#277 Pedig én gyakran látok ehhez hasonló szépségeket, sőt, szívesen találkozok is velük
Kb ilyen nők jönnek be -
raulreal #276 Ha találkoznék vele az utcán, asszem helyben szívrohamot kapnék. XD XD -
#275 a nevedbol gondolom, hogy az atlagnal magasabb vagy, de megis milyen magas? A 178 cm a lanyoknal magasnak szamit, de meg mindig alacsonyabb mint en. Hajszin, szemszin nem szamit. Vekony legyen, es mellesleg is legyen mit fogni rajta -
#274 nem rossz. -
raulreal #273 1ébként, sok hozzá hasonló nő járkál az utcákon. Csak meg kell őket látni. :D És nem szabad olyan pesszimistának lenni, mint én vok :D :D -
raulreal #272 A szemét kell figyuzni. Mindent elárul :) -
extramagascsaj #271 nem vagyok én olyan... -
raulreal #270 Nem...sose bántanék egy nőt se, sose.
Igaz nem kérdezte senki, de nekem az ilyenek:
http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/080227/30-under-30/kristen-stewart_l.jpg -
raulreal #269 LOL :D -
#268 Ha most leirom ide milyenek jonnek be, te az ellenkezojet fogod irni, hogy te olyan vagy. -
extramagascsaj #267 igaz...ezt nem tudom
na milyenek? -
#266 Honnan tudod, hogy nekem milyen nok jonnek be?? -
extramagascsaj #265 mivan? sz-m fan vagy? :D -
raulreal #264 Kár. -
extramagascsaj #263 ne akard :D
[nem jó nő]
#262: nem pofozkodok -
raulreal #262 Akkor viszont nyissunk klubot. Jó magas tagsági díjjal.
Sorban állunk, mindenki kap egy óriási sallert 'extramagascsaj'-tól...
de akkorát, h még Takuma Sato is megtanulna tőle vezetni :D -
raulreal #261 "Azt azota is banom, mert jo no volt." ---ne is mondj ilyeneket öreg...mert mindjárt agyvérzést kapok én is :S -
#260 Megtehetned velem is. Amugy en nem nagyon lattam meg not kezdemenyezni. Velem csak 2x fordult elo, abbbol az egyik a nom lett a masik meg semmi. Azt azota is banom, mert jo no volt. -
raulreal #259 Megnézem még 1X a Crank-et,keresek olyan cuccot, amit Statham havernak beadtak...aztán majd pörgök, mint a propeller :D
-
#258 Nézd a jó oldalát... -
raulreal #257 Gáncsolás nem jó, mert attól max csak vérzik majd a lábam :D -
#256 Éh... A pesszimistáknak nem használ. A pesszimista sírfelirata: "Ugye megmondam!" Ha elgáncsolod, csak erősíted. -
#255 elgáncsolták -
#254 És hogy sikerül elérni hogy egy "két lábon járó pesszimizmus" feladja ezt a nézetét? -
buBa0 #253 Akkor ha ilyen mákos vagy, miért nincs kedved semmihez?
Egyik haveromra emlékeztetsz az is a két lábon járó pesszimizmus meg életuntság volt, de sikerült megnevelni:D -
raulreal #252 Nem neve, hanem címe, sry. -
raulreal #251 Múltkor láttam 1 jó filmet, Csuklónyiszálók (Wristcutters) volt a neve, az öngyilkosok poklában játszódott.
Van ott pár jó csaj :D :D ... de ez a film eltántorított tőle. :) -
#250 Áh, ne bánsd az asztalt. Ott a fal... -
raulreal #249 Az is lehet, h szimplán megfejelem az asztalomat.
-
#248 Majd írd meg, hogy magashoz tértél-e tőle. -
raulreal #247 De komolyan. -
extramagascsaj #246 adjak? :D