Amikor a nő kezdeményez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi se lett belõle. Van két gyereke.
Nekem saját kell, ennyi.
Nekem saját kell, ennyi.
Ezt már olvastam is valahol, azt hiszem a Ritka rendes lányt találni topicban írtad.
Még 25 éves barátnõm is úgy beszédült a kollégájától, hogy elhagyott érte engem, aki már 6 éve szerette!
Nem tudják a nõk, hogy mit akarnak!
Most az egyik társkeresõn írt nekem egy lány, kíváncsi vagyok mi lesz belõle.
Még 25 éves barátnõm is úgy beszédült a kollégájától, hogy elhagyott érte engem, aki már 6 éve szerette!
Nem tudják a nõk, hogy mit akarnak!
Most az egyik társkeresõn írt nekem egy lány, kíváncsi vagyok mi lesz belõle.
Osztom.
Egyik nap "drága kisz cejelmem" vagy, aztán mikor úgy érzed sínen vagy, már dobott is valami szánalmas szöveggel.A legtöbb normálisabb, értelmesebb barátnõm, mindig idõsebb volt nálam pár évvel. A fiatal tinilányok kiszámíthatatlanok és szélsõségesek.
Egyik nap "drága kisz cejelmem" vagy, aztán mikor úgy érzed sínen vagy, már dobott is valami szánalmas szöveggel.A legtöbb normálisabb, értelmesebb barátnõm, mindig idõsebb volt nálam pár évvel. A fiatal tinilányok kiszámíthatatlanok és szélsõségesek.
ígyvan jesz.
most van egy 19 éves lány,vele lehet hogy összejön majd most.és komoly kapcsolat lesz.
én most leszek 18.
fiatalabbakra foshok,mármint nállam fiatalabb ne legyen.ez a lényeg.
most van egy 19 éves lány,vele lehet hogy összejön majd most.és komoly kapcsolat lesz.
én most leszek 18.
fiatalabbakra foshok,mármint nállam fiatalabb ne legyen.ez a lényeg.
Fiatal lánnyal tartós kapcsolat szerintem ritka. Mivel pont abban a korban sokat változik még az ember, ezért - sarkítva - ami ma még tetszett neki, holnap már nem.
Meg aztán elég komolytalanok is.
Meg aztán elég komolytalanok is.
teljesen nyugodt vagyok, sõt, nem is igazán járok a földön... 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Csak vicceltem mini, nyugi 😊
Lehet, nem tudom, bár kiakad azoktól a mondatoktól, amiket kitalálok neki fordítás céljából... Tegnap is kaparta a skalpját... 😄
Jacky: egy napja vagyok vele együtt, tudom, hogy ez sokaknak már szexet jelent, nekem viszont rózsaszín felhõket... 😊 Igen, naiv, lassú, s talán egy kicsit konzervatív is vagyok, dehát nem minden 20 éves ribi... 😊
Jacky: egy napja vagyok vele együtt, tudom, hogy ez sokaknak már szexet jelent, nekem viszont rózsaszín felhõket... 😊 Igen, naiv, lassú, s talán egy kicsit konzervatív is vagyok, dehát nem minden 20 éves ribi... 😊
Másra is tanítod? <#finom>#finom>
Persze, jól jön, fõleg úgy, hogy nekem jobban megy... 😊 Na, persze ebbe az is beletartozik, hogy én sokat animézek, meg már régebben foglalkozom vele, mint õ. 😊 De nagyon segítõkész vagyok, pláne, ha róla van szó... 😄
😊
volt osztálytársam is tanulja, de fél év után még nem nagyon ment neki, japán nyelv nem lehet azért vmi könnyû 😄
jól jön majd az a pár közös tanulás 😄
volt osztálytársam is tanulja, de fél év után még nem nagyon ment neki, japán nyelv nem lehet azért vmi könnyû 😄
jól jön majd az a pár közös tanulás 😄
jaja, bár már több, mint fél éve tanuljuk... 😊
Jacky: gyereeeek??? talán elõbb nekem kéne felnõni... 😊
Jacky: gyereeeek??? talán elõbb nekem kéne felnõni... 😊
Gyerek mikor lesz? <#nyes>#nyes>
Öööö... izzzéééé... 😊
Tudom, régen írtam már, de eddig nem történt semmi érdekes, szimpla kóstolgatás... 😊
Ámde most jött a nagy-nagy tavaszi szünet, és szivem kicsi csücske megkérdezte, hogy nem szeretnék-e vele tanulni... 😊 Kaptam az alkalmon, összeültünk, s lám, össze is jöttünk... 😊
Asszem, ennyi... 😊
Tudom, régen írtam már, de eddig nem történt semmi érdekes, szimpla kóstolgatás... 😊
Ámde most jött a nagy-nagy tavaszi szünet, és szivem kicsi csücske megkérdezte, hogy nem szeretnék-e vele tanulni... 😊 Kaptam az alkalmon, összeültünk, s lám, össze is jöttünk... 😊
Asszem, ennyi... 😊
Egyébként aranyos az alcím. Mintha azt sugallná, hogy ha a nõ kezdeményez, abból semmi jó nem sülhet ki (kicsit hitetlenkedõ)😊))
Xbox Live gamertag: kilencnad
Viszont sokszor van az, hogy a nõ kezdeményez, de a férfi félreérti vagy egyáltalán fel se figyel rá. A nõk azt nem értik meg, hogy egy férfi nem fog mindent "megérezni". A férfiak a nyílt beszédet értik és slussz. A nõk meg elvárják, hogy a férfi megértse a testbeszédet, a - szerintük - félreérthetetlen jeleket, meg egyéb ilyen marhaságokat.
Csak azt felejtik el, hogy a férfiak férfiak és nem nõk.
Csak azt felejtik el, hogy a férfiak férfiak és nem nõk.
A mai világban egyre inkább a nõk kezdeményeznek, nincs ebbe semmi meglepõ... A kapcsolat nem ettõl függ
Köszi, kifejezetten jól. 😊 Igaz, nem megy olyan gyorsan, mint általában, de most valamiért van kedvem idõt hagyni neki. 😊 És hétvégén együtt megyünk koncertre... 😊))<#szeret>#szeret>
Nem csak te tudsz gyenge poent amint latod ...
Ha nagy a fejed, megértem, de egyéb infók egyrészt nem érdekelnek, másrészt erõsen lehet belõle következtetni bizonyos dolgokra... <#hehe>#hehe>
Fura, nekem mindkettõhöz elég eccerre, pedig mindkettõ jókora méretû <#eplus2>#eplus2>
Mint tudjuk, az Úr hímtagot és agyat adott a férfinak, de vért csak annyit, hogy az egyikhez elég legyen... 😊
Mé, csak 10 cm? Akkor ne is kezdj vele! hahahaha
18 centire? <#eplus2>#eplus2>
Jó csak a csávó is igy gondolja ?😄
PS3 ID: kolb@szman
Dehogynem 😄
Jól van, úgy néz ki, tényleg érdeklõdik a srác irántad. De azé ne feküdj le vele egybõl <#wink>#wink>
Nem rossz, nem rossz. JO uton jarsz. <#wink>#wink><#wink>#wink><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Öhöm... Szóval, bocsi, hogy nem tegnap volt a beszámolóm, dehát este 10kor értem haza, és már élni sem bírtam, nemhogy írni... 😄
Szóval, vittem magammal egy könyvet, pont fantasyt, pont a kedvenc írójától... 😊 Edzés elõtt buzgón olvastam, mire rákérdezett, hogy olvastam-e már egyéb mûvet az írótól... Na, akkor elõadtam, hogy jajj, én szegény még nem (valóban így van), és jó lenne, ha tudna hozni... Ezek után az edzésen csináltam, amit szoktam (botlom elfele a saját lábamban, pont az õ karjaiba)... Edzés után pedig együtt mentünk haza. 😊
Megkérdeztem tõle, miét ilyen visszahúzódó. Erre azt mondja, nem tudja. Közöltem vele, hogy ezzel felkelti az olyan õrültek érdeklõdését maga iránt, mint én... Erre: "ez a vélom". 😄
Tehát virágnyelven közölte, hogy bejövök neki. 😊))))
Ma pedig "véletlenül" barátnõmhöz és hozzám csapódott, amikor mentünk ebédelni... Szóval meglehetõsen úgy tûnik, egyenesben vagyok, és õ is akarja... 😄 Tehát pattogok a hepitõl... 😄 😄 😄
Szóval, vittem magammal egy könyvet, pont fantasyt, pont a kedvenc írójától... 😊 Edzés elõtt buzgón olvastam, mire rákérdezett, hogy olvastam-e már egyéb mûvet az írótól... Na, akkor elõadtam, hogy jajj, én szegény még nem (valóban így van), és jó lenne, ha tudna hozni... Ezek után az edzésen csináltam, amit szoktam (botlom elfele a saját lábamban, pont az õ karjaiba)... Edzés után pedig együtt mentünk haza. 😊
Megkérdeztem tõle, miét ilyen visszahúzódó. Erre azt mondja, nem tudja. Közöltem vele, hogy ezzel felkelti az olyan õrültek érdeklõdését maga iránt, mint én... Erre: "ez a vélom". 😄
Tehát virágnyelven közölte, hogy bejövök neki. 😊))))
Ma pedig "véletlenül" barátnõmhöz és hozzám csapódott, amikor mentünk ebédelni... Szóval meglehetõsen úgy tûnik, egyenesben vagyok, és õ is akarja... 😄 Tehát pattogok a hepitõl... 😄 😄 😄
Na mi volt mini? Elmúlt a hétfõ, várjuk a beszámolót 😊
Jajj-jajj... Róla nem tudok, én meg nem mutogatom magam... 😊 😛