325
kialakulhat normális, tartós kapcsolat?
  • raulreal
    Nem olyan könnyű ám lereagálni jól - anélkül, hogy hülyének néznének - olyanokat hogy köszöngetnek rád, meg leszólítanak, meg stb stb...
    Nekem legalábbis nem :S Valszeg én vagyok túl antiszociális.
  • raulreal
    Hát...pedig próbálok mindenkire "csúnyán", ellenségesen nézni, és mégse "hagynak békén" :D
    Aki balféknek született, az az is marad

• Molnibalage
    És még így sem tud mit kezdeni velük? Azért erőltessük már meg egy kicsit magunkat...
  • hunbasser
    annyira azért nem gáz...ez azt jelenti,hogy már első látásra bejön a nőknek.
  • raulreal
    "Azért az már gáz." - most mit csináljak...
  • Molnibalage
    Azért az már gáz. Nálam csak egyszer fordult ilyen elő, de azután életem egyik legszebb 1 hónapja következett. 7 év volt köztünk az ő javára.
  • raulreal
    Nő kezdeményez...nálam 99%-ban így volt. És sose tudtam vele mit kezdeni. :(
  • Orionk
    Sajnos én ilyet még nem is tapasztaltam, hogy a nő kezdeményezett volna...Most ahogy végiggondolom.

Pedig jó lenne...

A csajok manapság nem is szeretnek kezdeményezni, főleg azok, akiknek jó alakjuk van, ugy vannak vele, hogy ugyis jön majd egy pasi, mert jól nézek ki.

nem?
  • Jacky
    Szerintem a legtöbb ember ilyen "nem modern" felfogású. És jól van ez így.
  • chhaya #196
    szerintem ez inkább stílus kérdése, nem pusztán a kezdeményezés tényétől. :] de asszem én amúgy sem tenném, ha lenne hozzá bátorságom akkor se. talán társadalmi belémnevelődés, hogy kezdeményezni a férfinak illik. meg van még csomó ilyen dolgok, hogy melyik nem képviselőjének mit "illik"... asszem e tekintetben nem vagyok túl modern felfogású. :] de embere válogatja.
  • Jacky
    Ez teljesen így van chhaya, épp ezért írnak olyan sokan nekem. Mert így könnyebb.
    Épp ezért jók az ilyen oldalak. Meg épp ezért ilyen rosszak is.

Személyesen nehéz kezdeményezni gyakran a férfiaknak is. Hát még a nőknek. Van még mindig egy olyan begyepesedett felfogás, hogyha nő kezdeményez, az biztos kurva. Na ez az egyik fő gond, hogy a férfiak meg így kezelik (jó, nem mindenki, de általában) azt a nőt, aki mer kezdeményezni.

Uff, én beszéltem!
  • chhaya #194
    írásban még oké, hogy a nő kezdeményez, mert az ilyesmi úgyis szimpla levelezéssel indul. de személyesen nem merném. azért mégiscsak kicsit erősebb jellegű célzás, ha vki élőben kezdeményez, írni könnyű.
  • Jacky
    Kúrni akarsz? Fuj fuj fujj
  • offkorz
    mondjuk hova?
  • Molnibalage
    Meghívna valaki akkor oda?
  • Jacky
    Most is írt 2 lány. Rendesnek tűnnek. Viszont az egyikük rögtön a köv. levélváltásnál türelmet kért, mert felbukkant a volt barátja, akivel nem is tisztázták még a szakításuk okait. Na attól tartok ebből se fog kisülni semmi jó nekem.
  • Jacky
    Alapvetően most is fiúk írnak inkább. De azért van már jópár merész nő is, aki tesz is valamit és nem a sült galambot várja. Viszont nagyon sokan még mindig azt vallják közülük, hogy a férfi kezdeményezzen.
    Mindkét típust megértem.
    Én férfi vagyok - tehát írok annak aki megtetszik valamiért.
    De volt már nem egy lány, aki elsőnek írt.
  • Sir Quno Jedi
    Na azoknak nagyon elszántaknak kéne lenniük. Fiatalabb koromban én is fent voltam a randivonal-on (vagy valameyik másikon) és jó néhény csajszingerrel sikerült rendizni, de végülis leszoktam én is az ilyesmiről. Minek. (de akkoriban még mi fiúk írtunk, ők meg válaszoltak)
  • Jacky
    Biztos félsz, hogy férfiak írnának
  • offkorz
    hát nem azért mert emo vagyok vagy ilyesmi,:-|
  • Jacky
    szivkuldi.hu-ban pld. az a jó, hogy az is írhat neked, aki be sincs regelve. Ez mondjuk hátrány is lehet.
    Viszont onnan kaptam már egy rakat ismerkedős levelet. És volt amiből lett is valami!
  • Jacky
    Ugye nem azt akarod mondani, hogy nem mersz kezdeményezni? Mert a csajok meg általában elvárják, hogy a férfi próbálkozzon!
  • milk41
    nálam eddig ált csaj kezdeményezett,1-2x volt az h én(vagy lehet h későn veszem észre h akar vmit:D)
  • Sir Quno Jedi
    kitalálod te :D
  • offkorz
    mert rám miért?:-|
  • Sir Quno Jedi
    Na ha én betenném a képemet, akkor is rámírnának, de nem azért, amiért rád... :DDDD
  • offkorz
    mondjuk myvip.ott sokan írogattak rám már,és kb semmi dolgom nemvolt a randin sem,karjaimba omlott a lány akkor már kb:Dtényleg nagyon könnyű dolgom volt mindig ilyenkor.
    msnclub.com-on is írt rám nemtúl rég egy csaj.na ő vele pedig mikor szakítottunk,összejártunk még kúrni párszor:)jóvolt^^
    végülis bármelyik oldalon találhatsz ilyet,megtalálnak hidd el^^
  • Molnibalage
    Melyik ilyen oldalt ajánlod?
  • offkorz
    jae,sokszor tapasztaltam már.általában jól alakul a dolog
  • Jacky
    Neten, társkereső oldalakon eléggé elfogadott már, hogy csajok kezdeményeznek.
  • Jacky
    Semmi se lett belőle. Van két gyereke.
    Nekem saját kell, ennyi.
  • sapkafej
    kiderül h fiú
  • Jacky
    Ezt már olvastam is valahol, azt hiszem a Ritka rendes lányt találni topicban írtad.

Még 25 éves barátnőm is úgy beszédült a kollégájától, hogy elhagyott érte engem, aki már 6 éve szerette!
    Nem tudják a nők, hogy mit akarnak!

Most az egyik társkeresőn írt nekem egy lány, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
  • Dynamic
    Osztom.
    Egyik nap "drága kisz cejelmem" vagy, aztán mikor úgy érzed sínen vagy, már dobott is valami szánalmas szöveggel.A legtöbb normálisabb, értelmesebb barátnőm, mindig idősebb volt nálam pár évvel. A fiatal tinilányok kiszámíthatatlanok és szélsőségesek.
  • offkorz
    ígyvan jesz.
    most van egy 19 éves lány,vele lehet hogy összejön majd most.és komoly kapcsolat lesz.
    én most leszek 18.
    fiatalabbakra foshok,mármint nállam fiatalabb ne legyen.ez a lényeg.
  • Jacky
    Fiatal lánnyal tartós kapcsolat szerintem ritka. Mivel pont abban a korban sokat változik még az ember, ezért - sarkítva - ami ma még tetszett neki, holnap már nem.
    Meg aztán elég komolytalanok is.
  • offkorz
    nekem idáig semmi jó nem sült ki belőle,dugásig nemjutottunk. :-|
    mondjuk fiatalok voltak ők.
  • minigirl
    teljesen nyugodt vagyok, sőt, nem is igazán járok a földön... :)
  • Jacky
    Csak vicceltem mini, nyugi :)
  • Mr Hyde
    Ezzel maximálisan egyetértek! -valóban így van.