325
kialakulhat normális, tartós kapcsolat?
-
#325 Nem akartam kimagyarázni. -
#324 jo neked -
campy #323 de jó:) -
extramagascsaj #322 22vagyok
nem ilyenkor szokás elkezdeni... -
#321 Ja ahogy lattam az adatlapod, marha oreg vagy. Remelem is, hogy fogok olvasni rolad. -
#320 mondjuk ha elmentel volna valamelyik klubhoz, ahol kosartanfolyamot szerveztek. En igy kezdtem el vivni annak idejen. Atletizalni meg ugy, hogy a KSI egyik edzoje eljott a sulinkba, es toborzott tanulokat. -
extramagascsaj #319 de más miatt még remélem,h látsz,vagy olvasol rólam vmilyen médiumban egyszer :) -
extramagascsaj #318 arról már lemondtam :(
gimiben kb 6év alatt kosaraztunk 2x
volt itthon apám által összeszerkesztett kosárpalánk,de egy viharban kidőlt...
és fősulin játszottunk 2x
mondta is a tanár, h érdemes lenne eljárni edzésre...mert jól megy
de ott csak profiknak volt edzés..én meg nem vagyok az...meg ugye a kondim sem az igazi
és mostmár öreg is lennék elkezdeni :/ -
#317 Vegulis ez sem rossz. Kis jotekonykodas, segitokeszseg. Ez is fontos. Kosarazhatnal, vagy roplabdazhatnal, hatha meglatnank tv-ben. -
extramagascsaj #316 nem,de a polcokat nem székről törlöm...ez már vmi? :D
ja és a boltban a magason lévő dolgokat,amiket nehezen érnek fel mások,azt segítek levenni :D -
#315 Kosarazol, ropizel? -
extramagascsaj #314 tudsz mondani pl. h mi számít magasságom értelmes kihasználásának? :D -
#313 Es hasznalod valami ertelmesre is a magassagod?? -
#312 Ez most melyik reszere vonatkozik a hozzaszolasomnak? -
extramagascsaj #311 ez is relatív nem? :D -
#310 A nem vekony, az eleg tag fogalom. Es relativ. Kerdes kinek mi a nem vekony. Csak azt ne mond, hogy teged konnyebb atugrani, mint megkerulni. -
raulreal #309 Azigen :D
Csoda hogy nincs fenn youtube-on XD XD -
#308 Akkor nincs mese, tényleg magas hordod az orrod.
Ezt nem lehet kimagyarázni. :D -
#307 az elgáncsolással csak "két lábon járó"-t pipáltam ki, a pesszimizmus már a ti dolgotok... -
#306 Gyakori tévedés. Nálam is azt hiszik sokan, hogy magasan hordom az orrom, csak azért mert két méteren van. (fizikailag) :P -
extramagascsaj #305 nem tagadom :D -
#304 Nem tagadhatod le, te magad írtad! /viccel/ :) -
extramagascsaj #303 hát ööö -
#302 Én nem ittam annyit. Én vigyáztam a ruhákra, és röhögtem rajtuk kabátban az esernyő alól... Áh... A megboldogult ifjú kor. :D -
#301 Oh, nekem bejött. Baromira élveztem. És jókat röhögtem, hogy a többiek annyira berúgtak, hogy a végén a srácok egy szál alsógatyában sétáltak a városban a szakadó esőben, egy 2 éve bezárt szórakozó helyet keresve, miközben nem értették meg, hogy szakadó esőben, miért nem tudnak rágyújtani gyufával... -
raulreal #300 Remek. Ha neked bejött, nekem miért ne jönne XD -
#299 Annó én is azt tettem. :D -
#298 Mindig is tudtam hogy lenézed a pasikat... -
raulreal #297 Hát én már számolom vissza a perceket ebből az évből. Nem is tudom, de ha vége lesz...kirúgok úgy a hámból XD -
#296 Bizonyára. Nekem közép suli után kezdődött az igazi élet. :D -
raulreal #295 Nagyon mérges lettem...de hátha középiskola után jobb lesz XD
Legalábbis nekem ez ezt sugallta :) -
#294 Poén... Dehát, van hogy magától változik meg valaki... Én speciel nem vagyok az a változós típus. De ez más kérdés. -
raulreal #293 Soha többé nem megyek sehova rokonommal. Főleg tömegközlekedve nem :D -
raulreal #292 De már egész jól le tudom kezelni az ilyen eseteket :)
"Fiatalabb" koromban általában a lépcsőn "kaptak el"...
Olyankor gondjaim támadtak a gravitációval :D
Poén volt XD -
campy #291 nálam 10 centivel sőt 12-vel talán:D:D -
campy #290 hú de kár h nem egyedül voltál:( -
raulreal #289 #288
Pláne, h olyan szemei voltak, hogy mikor rámnézett, aszittem leesek a székből. :D -
buBa0 #288 Igazából saját magától változott meg, jó rengeteget dumáltunk vele meg minden de ennek, szerintem belülről kell lejátszódnia, most se a legvidámabb ember de már az elviskhető értéken belül van jócskán.
A vörös haj nekem is bejövős -
extramagascsaj #287 volt már,h "lenéztem" a pasimra -
#286 Akkor maximum három centivel vagy magasabb nálam.
Nem is vészes... :DD