26731
Battlefield Heroes
-
#2613 tapasz gyógyít , kulcs meg járművet javít -
szszteee #2612 a tapasz és a kulcs mire való?:D -
#2611 miért nincs örökös kulcs meg tapasz? :( ez tiszta fosság :D
még nem néztem ezért nem néztem, de ha gunnerként vesze raksivetőt az örökös igaz? -
#2610 Nem tudom, én csak tapaszt, meg csavarkulcsot vásárolok :) -
#2609 Nekem pont ez a gondom. Elfogyott a BF pontom. Gondolom, majd ezt lehet pótolni many átutalásával EA games-nak. -
#2608 vip pontért vehetsz ruhát, fegyvert, ragtapaszt meg csavarkulcsot, bf pontért csicsa (drágább) ruhát, fegyvert (eddig ugyanazokat, csak drágábban), meg ezt az xp másfélszerező cuccot -
szszteee #2607 am ezeken a pontokon csak ruhát meg fegyót tudsz venni? -
szszteee #2606 eh semmi új hír a főoldalon ... :S:D na mind1 huztam suli -
#2605 aaaaaaaaaaaaaa :D
most nézem 141 vip pont és 4000 bf pont :D
gogo shop :D -
#2604 Free Battlefunds!
We're feeling generous and handing out 4,000 Battlefunds to spend on some very cool items in the BFH Store! That's right, 4,000. Make sure to visit the store and spend 'em!
Disclaimer: Battlefunds awarded during this beta phase have no monetary value, are only for testing, and will expire in the future. -
#2603 Alien szurj be a karidról egy képet sőt többet -
#2602 lol :D -
#2601 Óóó de jó volna ha engem is eltudnál :D -
#2600 én egyfolytában boom&zoomolok, ha olyan gyalogost látok akkor lekaszálom. majd holnap elviszlek egy körre :D -
#2599 Mondjuk nemvolt de mivel mindenki az akkor ^^ -
#2598 Oké elegendő ok volt hogy kém legyek:D -
#2597 A repcsivel is lehet aratni. Csak, nehezebb, mint tankkal (szerintem, és egyenlőre ez a véleményem). Megfelelő taktika kell hozzá. -
#2596 Ez SCAK tőled függ (meg az ellenféltől). Ha béna az ellenfél, akkor vaktába is lövöldözhetsz, eltalálod elöbb-utóbb. Főleg, ha nem lő vissza. Tankot kb 3 lövéssel lehet durrantani. Repcsihez elvileg több kell, de más fegyverzet is. -
#2595 nemtudom, szerintem tankal, repülővel ölni nagyon nem fogsz, inkább csak sebezni, deaz is jó xpt hoz -
#2594 De látszólag semmi. :-D Tehát, az ára több, ránézésre. Igaz, veszek egyet, mert lassan meglesz az ára. -
#2593 Repülővel vagy tankal lehet több pontot szerezni? -
#2592 én kém vagyok, de amelyik pályán van repülő, ott tuti repülök. -
#2591 Hmm..
Ha kapok tudjuk mit akkor vagy kém vagy tank jöhet szóba most gondolkozom:D -
#2590 hát nézd meg az adatokat, a minimális javulás is javulás, és max damagere megyek, mivel elég pontosan lövök, és általában távolról, közelről csak kés. -
#2589 Huh ha ilyen gyorsan megunjátok a karakterotokat akkor milesz később -
#2588 De ha ügyes vagy akkor bevéded a feneked mielőtt odaér pl: kilövöd:D -
#2587 Szóval csak kinézetre erősebb?
Az nem jó:(Csináljatok már egy béta fázisú klánt :D (SG) -
#2586 Nem. Igaz, van egy karakterem, de nem nagyon használom. Ugyanis, az igazi snipásságot meglopják azzal, hogy megmutatják, honnan szedtem ki az áldozatot. Azaz, jöhet a láma megtorolni. -
#2585 Amúgy, a drágább fegyvereket mennyire érdemes megvenni? Van olcsóbb sörétesem, és látszólag a drágább ugyan azt tudja. -
#2584 :D -
#2583 Szóval itt mindenki kém?:D -
#2582 Pedig, elhiheted, soxor észre se veszem őket. Nem azé, mert vakk vagyok, hanem, mert ilyen a játék. Bár lehetnek itt is fokozatok, az bizti, hogy amíg nem kezd el lövöldözni/szurkálni, azaz akkciózni, addig ebbe a "láthatatlan" állapotban van. Ha jól csinálja, még el is tud menekülni, pedig, ilyenkor próbálok utánna kaszálni, mert ha eltalálom, legalább kapok visszajelzést, merre lehet kb. Ekkor elő a rakétavetőt, oszt hátha felküldöm valahova. -
#2581 majd talán csinálok videót -
#2580 repsol én a videókon a kémeken alapból lazán kiszúram ha láthatatlan,de mások vagy vaksik vagy nemérdeklik az exp pontok..
meg egy rakás videó van amin egyből szétlövik a kémet akkor hogy lehet azzal ölni?:D -
#2579 Hát Alien tulajdonképpen itt csak ketten vannak akik nyafognak és énis az egyik vagyok de reméljük hogy egyszer ^^ -
#2578 őőő ott a vehető cuccoknál az utolsó :D -
#2577 Yuhééé, végre olyanok, akik nyomják! :-D Más fórumon szinte csak azt hallom, hogy "nem kaptam, nem kaptam, nem kaptam". -
#2576 ezt a 150%-os xp növlőet, skillt vagy képességet vagy tudom is én mit merre találom? -
#2575 hasonló, mindenkit hátulról, mint a buzik -
#2574 Repsol te olyan kém vagy mi a fene vagy?:D