1492
Angol tini-sorozat 18+ módra
-
#12 dupla tagadás tehát állandó nézője :D -
#11 ezt
meg
a többit
nézegesd akkor meg -
#10 Ken Park nagyon nagy! Ezt a skins-t viszont nem ismerem - nem vagyok egy sorozatguru. De ha lesz cool-on belepillantok. -
#9 "bár egyiket se láttam egy részt sem"
Ahha... :D -
#8 azt én csak félig birtam nézni -
#7 skins a legjobb sorozat áá
-
#6 Az engem nem zavar ha egy tini seggbe akarja rakatni magát :D
Amúgy azért szimpatikus sorozat - bár csak a pilotot láttam -, mert valóban fiatalok játszanak benne, és túlmennek a romantikus kliséken, amiket tinisorozatokba bele mernek írni.
Másfelől a Ken Park óta (és annak is voltak előzményei) bármit le lehet forgatni gyerekekkel, nem kuriózum. -
#5 Huh engem érdekel.. :-) -
#4 hátnemtom, én olyasmire számitok mint a fiuk a klubból meg az L, bár egyiket se láttam egy részt sem, csak előzetesét, de azért ez mégis hetero beállítotságú :D -
#3 Es attol jo egy sorozat, hogy karomkodnak, meztelenkednek, kabitoszereznek, kurvaznak?!
Gondolom, be akarjak mutatni, mi a "valosag" - mostanaban "divat" -, es hogy mennyire nem jo, oktatojelleggel(?). De ezekbol altalaban a tizeneves az ellenkezojet szuri le, igy seggbe d*g*tj* magat, kabszerezik, matreszegen fetreng, mert az a meno:) -
#2 a szívtipró gimit se 10 évfolyamon keresztül játszották ugyanazok -
#1 Info a sorozatról:
Más néven az amerikai tinisorozatok bekaphatják. Muszáj volt ezzel a mondattal kezdenem a Skins kritikáját, mert annyira különbözik a 25 éves tökéletes kinézetűek játszák a tinédzsereket világtól, ott kezdve, hogy itt tényleg fiatalok a főszereplők. Az egyik srác imdb szerint most lett 18. Oké, az nem 16, mint amit játszik, de nem is 25.
Amúgy nem kell megijedni a tinisorozat jelzőtől, hiszen nem csak a szereplők korában különbözik az amcsiktól, hanem itt bizony káromkodnak ezerrel, és a meztelenséget is teljesen természetesen kezelik. Például ül a srác a dealernél - ja igen, kábszer is van benne, de nem távolról meg hú de rossz a kábszer, és csak rossz sülhet ki belőle módon kezelve, hanem itt használják is nyugisan - mellette meg egy kurva, és amikor a nő feláll, akkor jól megnézi az átlátszó bugyin át a punciját. Kép alatt folytatom.
Plusz hír: Jön a Coolon.