1492
Angol tini-sorozat 18+ módra
-
tom017 #172 Ez tényleg jó rész volt. -
#171 na, ez már ütött -
ba32107 #170 Köszike -
#169 - nemtom
- ".. Lily Allen’s ‘The Fear’ then plays as Naomi and Emily kiss then Girls Aloud’s ‘Jump’ finishes off the girl’s influence of music at the party. Then all of the footballers turn up..."
- leírva nemtalálom, de az epizódban elhangzó összes szám:
http://www.e4.com/skins/music/series3-episode4.html
szerk: picsába, megelőztek :D -
#168 zenék -
tom017 #167 Én csak a promó videót láttam, abban az Emily-Naomi dolog alatt a Kathy Perry: I kissed the girl szám szólt. -
ba32107 #166 3 kérdés a 4. résszel kapcsolatban:
- Mit jelent pontosan a "locked on" kifejezés? (JJ a buliban)
- Mi a szám címe az Emily-Naomi dolog alatt?
- Mi a szám címe 33:05-től (amikor Panda sír a wc-ben)? -
#165 jah :D nagyon fasza rész volt :) idáig ez az évad teljesen hozza az 1. évad szintjét!
bár kicsit inkább effy centrikusnak éreztem, ahoz képest, h pandora az ep. címe -
ba32107 #164 Hű de jó rész volt
És a legjobb,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!végre megtudtuk, hogy Effy is emberből van :) -
#163 cook nekem nem szimpi, chris jobban bejött
nálam Emily, Freddie és Thomas eddig a nyerő -
#162 Emily az rohadt aranyos :D
-
#161 áh nekem nagyon bejön cook karaktere:D van egy ismerősöm az is így él kb .. :D -
ba32107 #160 Ezt mondjuk én nem akartam tudni, de mindegy. Nem szoktam promo videókat nézni. -
tom017 #159 Ja, le is smárolja Naomit a következő részben. -
ba32107 #158 Adj nekik időt, még csak három rész volt. Nekem Freddie egyáltalán nem szimpatikus, JJ annál inkább. Csajok közül meg Emily tetszik, aranyos hangja van (kár hogy leszbi :D) -
tom017 #157 Sziasztok!
Szerintem jók az új szereplők, bár egy kicsit el vannak túlozva a karakterek. Főleg Cook-ra gondolok. Forma meg minden, de azért túlzás amit csinál. Nálam Naomi a befutó, és Freddie is szimpatikus. Effy meg, hát igen, ő Effy.
A régi szereplők azért jobbak voltak, legalábbis emberközelibbek. -
#156 Csak az a gond, hogy ők már túl idősek a szerephez. Vagy te 40 éves korukban is őket akarod nézni egy 17 év körüli fiatalokról szóló sorozatban? :D Egyébként én is húztam a számat az évad elején, de majd megszokjuk az új szereplőket, végül is nem rosszak... -
#155 :( :) én szívesen látnám az régieket :) sid volt a legnagyobb :( -
Gmux #154 nem volt vége? mindenki szétszóródott a világba... :) -
ba32107 #153 Jót tett a szereplőváltás, így legalább nem fullad unalomba, szerintem jók az új szereplők is (plusz a régiek már túl idősek) -
#152 hát akkor bekaphatják mert kb semmi vége nem volt.. -
#151 nem -
#150 hát jah nem votl szar, azt csak úgy mondtam. :) de mi lett a régi szereplőkkel? nem is jönnek már vissza? -
#149 1. évad 1. rész is ilyen volt
és rohadtul nem volt szar -
#148 mi a f*sz s3e1 micsoda szar volt.. kik ezek az új szereplők te óóóó régieket leszarják vagy mi? sid-et akarom :D -
#147 úgytudom. h a dvd-n kiadott verzió más zenéket tartalmaz, mint amit annó a tvben leadtak, és a tvripben britney ment :) (v fordítva.. lőcsöm sincs már melyik verziót néztem :D) -
#146 A magyar szinkronos változatban teljesen más zenék vannak, a különböző jogdíjak miatt, és ez sajnos le is von egy kicsit az értékéből:( -
Gmux #145 Hát nem tudom te milyen részt néztél de most hogy így írtad direkt megnéztem, hogy tényleg az megy-e de nálam nem igazán az megy akkor... Bár én az angolt néztem és lehet, hogy te magyarul és az is lehetséges, hogy a magyarba kicserélték a zenéket vagy nem tudom... na mindegy:) -
#144 eddig csak 3 -
#143 ahaáá :) köszike :) -
#142 #56 -
#141 s2 végignézve, igazán nem értettem utolsó részben chirs vitte ki az érettségiket vagy nem ő volt a postás?
jó kis sorozat az egyszer biztos :)
s3ból csak 3 rész van? -
#140 Kettes évadzáróban koporsós üldözős rész alatt,hogy a francba találták ki zenének Britney Spears – Ooops I did it againjét?
Botrányos volt... -
#139 ezek az ikrek rohadt aranyosak :D -
#138 + köv rész promojában ott van pandora nyakában a nyaklánca :D -
#137 tuti nem, nem lett volna rajta promóképeken, meg nem thomas lett volna a rész címe -
Lyan Kyj #136 Thomas személyében végre érkezett egy számomra is érdekes karakter (Effy-t nem számítva, persze), de sajnos úgy néz ki
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!utolsó jelenetek miatt többet nem jön erre, csak azért volt rá szükség, hogy a maffiafenyegetést kiírják a történetből:( -
#135 nah 3adik részhez ma jön a felirat azt mondták 22 körül ha késik holnap reggel! -
#134 mo-mo-mo-moooooooooooooooooooooooooonster fail :D
s2e4 mekkora giga lol :D végén ott figyelt Cassie :( -
ba32107 #133 Jaja, nekem is szimpi volt a srác, remélem marad a sorozatban. Következő rész elég fain lesz :D