1492

Angol tini-sorozat 18+ módra
  • tom017
    Angol sub:

http://www.hosszupuskasub.com/index.php

Itt mindig elég hamar szokott lenni...

• mucsácsó
    Najhah...énis jöttem haza suliból, töltöttem, és néztem is. Hát most nem éppen így van a dolog a múlt hét óta :D Amint lesz engsub, nézem is.
  • BlackShadow
    jó akkor jól gondoltam :) refreshelem dél óta az oldalt, de még mindig semmi :)
    régi szép idők mire hazaértem suliból má volt sub is :)
  • mucsácsó
    Mindig ugyanazok a foromosok csinálják az angol subot. Régebben már reggelre kész volt, de a múlt heti rész óta kicsit késik a dolog. Gondolom estére max (10-11) biztosan kész lesz.
  • BlackWolf
    hat nekem annyira nemtettszett ez a resz viszont az ikrek apja :D Hat az eszmeletlen tag.. Viszont majd a kovetkezo evadba remelem JJ-nek kicsit tobb kijut a jobol mert szegeny sracnak egyszer volt szerencseje de azon kivul csak rugdossak az egesz evad alatt :(
  • ba32107
    Én azt nem is ismerem. Ha majd felkerül oda akkor szólj :D
  • BlackShadow
    nemtom oda mi kerül fel, de eddig amilyen angol feliratokat néztem az összeset forom-osok csinálták :) de majd csekkolom azt is
  • ba32107
    Én is a feliratot várom. Opensubtitles.org-ra szokott a leghamarabb felkerülni, ott érdemes nézni. EGyébként nagyon változó, van amikor délelőtt 11-kor fent van, van hogy csak másnap.
  • BlackShadow
    én nekivágtam felirat nélkül.. de egyszerűen nem áll rá a fülem erre az akcentre :) főleg mikor a bajszuk alatt nyögnek vmit:) várok foromra, csinálják meg :D
  • PatBate
    Nagyon nagyon tetszsett.

(micsoda különbség! nincs semmiféle értelmetlen effy-freddy szál, és ez egy jó sorozat!)
  • tom017
    Ma új rész! Sajnos az utolsó előtti
  • Gnome
    jaja a legdurvább meg azvolt amikor Cook talán..
  • Bulykin
    jaja az durva volt, egy ideig azt hittem h Katie talán...
  • ba32107
    színpatikus
  • tom017
    Nekem ez a rész is tetszett. Effy nagyon nem volt színpatikus az első és a második évadban, viszont a harmadikban nagyon megkedveltem. Bár ezt a Cook - Freddie dolgot elég bénán kezelte. Ebben a részben azért kicsit durva volt amit csinált.
  • AntiHero
    nekem nem jött be ez a rész. Ez volt az első ami nem tetszet.
  • kommersz
    van magyar sub.
    ismet csak szoltam:)
  • PatBate
    ja csak az a gáz h a következőben freddy megint halálosan bele lesz zúgva és az elég para lesz:D
  • kommersz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Katie megmondta neki:D csak burkoltan. Meg a korhazi jelenetnel elegge elfordultal tole.Persze nem a "kurvasaga" miatt.

• PatBate
    én azt várom h effynek mondják meg h 1 szánalmas kurva
  • mucsácsó
    Hát tényleg eszméletlen jelenetek voltak benne, nagyon durván megcsinálták. Az eleje meg milyen izgi meg para volt már :D Azért ez egy kicsit idegen dolog a Skins-től, de úgy beleillett nagyon, jó volt így ez.
    Effy meg hogy nézett ki az erdőben te atttyaúristen :D

Amúgy meg a 3x09 trailerét elnézve jövő héten is megkapjuk az oltást asszem...
  • kommersz
    pedig milyen faszan megtanulta a szoveget anno :D:D
    "my name is Thomas,im so glad to meet you"
  • BlackShadow
    iszonyat kemény rész volt.. nagyon nagyon eltalálták :D
    mikor effy elszállt és találkozott katie-vel iszonyat jól megcsinálták .. tuti tapasztalatból írják a story-t .. ilyen nincs :D

mondjuk annyira lehetett tudni, h cook az aki ijeszteget, ill cook az akivel végén effy van :) de a rész tényleg kegyetlen volt :)

azt sajnálom csak, h thomasnak kb az évad során semmi szerepe nincs :\
  • kommersz
    kibaszott jo resz volt.
    Nah ezt vartam mar,vegre mindenki megmondta Cooknak hogy nem szeretik:).Thomast annyira sajnaltam , szegeny.Meg a resz eleje gecire izgalmas volt.Effy csoppet bekeszult.Panda joltette hogy lebaszott egyet Cooknak.Aztakurva a Katies jelenet amikor flashelt Effy.Az durvan adta.Az jo jelenet volt ,amikor senki sem veszi fel a telefont.Nah aztan meg ismet cook.
    : )

Szepen bezuzta a fejet Katienek.Egyre jobb ez a sorozat.Csak igy tovabb.
  • mucsácsó
    Húhhúú hát ez aztán igen... Ebben aztán tényleg volt minden... Irtó jó rész volt. Csak basszamegálló, még 2 rész.. :( Tök durva, hogy milyen gyorsan lement az évad.. :|
  • passatgt
    na ez a rész most odabaszott rendesen
  • kommersz
    koszi szepen:)
  • mucsácsó
    Van angol sub, fel is töltöttem. Akinek kell az fáradjon ide:
    http://www.speedyshare.com/194863846.html
  • mucsácsó
    Hát igen...én is kerestem már mindenhol, de sehol sincsen semilyen nyelvű sub... :( Ha valaki netán talál valahol is, az legyen oly szíves linkelje majd be! Köszi! ;) Angol sub nélkül azért énse vállalom be...
  • GP2100
    Erre én is kíváncsi vagyok, nem találok sehol. Egy amerikai filmet egész jól megértek felirat nélkül is, de ez a brit kiejtés...
  • kommersz
    valaki talalt angol feliratot?
  • PatBate
    nem értem a rendező bácsit. a zenékből, a jelenetek elrendezéséből arra következtetek, hogy ezt az effy gyereket pozitívnak akarják beállítani, viszont epizódról epizódra ellenszenvesebbé teszik.

DE a legnagyobb vicc, hogy az előzetes szerint a következő részben is az effy - freddy romantika megy:D:D:D áhh ez 1 vicc:D:D
  • PatBate
    elkezdtem nézni a 8. részt: az elejét komolyan gondolták?
  • Bulykin
    Skins 4.évad berendelve!!!
  • bauer15
    Igen erre gondoltam köszönöm
  • ba32107
    JJ-nek kéne összejönn valakivel
  • PatBate
    sztem egészen elképesztő módon, hihetetlen, felfoghatatlan, az egész világot meghökkentő módon, Effy és Freddy összejönnek..:D

bár inkább Effyt baszná el mondjuk egy tank..:D
  • BlackShadow
    megtörtént :)

#334: jön az új phd és kinyírja cook-ot és bedarálja csilinek :D
  • AntiHero
    baleset tuti nem lesz. nem...gyilkosság se:D
  • kommersz
    az biztos:D
    az annyira nevetseges volt annak idejen a hasonlo.
    kb akit elut egy szemelyautonal nagyobb dolog gyorsan, annak ki kene halnia mint a dinoknak:D
    nem pedig....