1492
Angol tini-sorozat 18+ módra
-
#332 vagy valakit elüt egy vonat -
#331 Hehe, pont most találtam meg amúgy ezt a zenét.. :D Marhanagy szám, bár nem az én stílusom, de azért egy ilyen buliban ottlennék :)
Amúgy jha, valószínűleg így lesz durván a részek összetétele, ahogy Antihero felsoroltad.. Gondolom az évad végén vmi marhadurva cliffhanger lesz...vagy talán happy end? :D Én szerintem a végére Effy meg Freddie össze fognak jönni.
Btw, előbb olvastam egy ilyen interjút "Freddie"-vel, és ott mondja a srác, hogy le vannak szerződve további évad(ok)ra, és hogy úgy a 4-5. rész után nagyon sok pozitív visszajelzést kaptak, úgyhogy elég valószínű hogy maradnak ők. :) Szerencsére. ;) -
#330 Na akkor kb ez lesz még sztem:
Effy: Látjuk ahogy örlődik tovább... (sztem már uncsi)
Katie & Emily: Gondolom jobban megismerjüka családják + a leszbiségről is lesz szó.
Everyone: Valszeg lesz egy nagy buli és ott majd vagy összevesznek vagy mindenki szeret majd mindenkit:D
Aztán ne legyen igazam -
#329 ez kell? -
#328 a 7.részben lévvő zene kar nevét tudja valaki?
The Lips ezalatt nem sok mindent találtam
-
#327 12-Mar-2009 Skins 03x08 Effy
19-Mar-2009 Skins 03x09 Katie & Emily
26-Mar-2009 Skins 03x10 Everyone
Pontosan, még 3 rész, és kifújt idénre a Skins.. :( -
ba32107 #326 Bakker :D Kicsit félreértettem.........azt hittem hirtelen hogy már jövő héten sem lesz rész :D Akkor ok. -
#325 lesz, csak az évadnak vége és sokat kell majd várni az újra:D -
#324 Gondolom 10 reszes az evad,es akarhogy szamolom az 3 het. -
ba32107 #323 Nem lesz több rész?? Baz........én ilyen hírekről mindig lemaradok :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erdekes resz volt.Tetszett is meg nem is , JJrol eleg sok minden kiderult.Cook egyre kocsogebb.Szegeny Thomas:( .Ez az igazmondo tabletta eleg tre volt.Meg hogy Katie hogy termett ,Freddie agyaba az rejtely.De azert faszan osszevolt rakva. Gay Jay:D:D A zene ami a buliban megy valami istenkiraly.
Az a szar hogy ebben a honapban vege az evadnak.Varhatunk csomo idot:(. -
#321 jaja, Sorozatkvíz topikba nyugodtan kirakhatod, sőt, kérem h rakd ki^^ -
#320 kössz mindenkinek aki kitöltötte :) egyelőre a feliratos filmek vezetnek \o/ de még kell pár kitöltés :P
#319: lehet bepróbálom.. csak nem akarom h leharapják a fejem :D -
#319 szerintem kirakhatnád a többi sorozatos topikba is....bár lehet az már spam...de jó rövid és érthető kérdőív szal sztem nem idegesítene senkit -
ba32107 #318 Kitöltöttem -
#317 "angol fiatalok"
http://www.youtube.com/watch?v=2jyojEMxouM&feature=related
annyit nem is torzít a sori, nemde?:) -
#316 Mocskos nagy rész volt!
Tisztára mintha a régi skinst kaptuk volna vissza.
-
#315 kész -
#314 hosszupuskan van felirat. -
Gmux #313 köteles vagyok 18 és 24 év között lenni?:D -
#312 én se járok :D -
#311 gondolkodtam is h kell e egy 0.. de arra jutottam h sztem nincs olyan ember aki 1 évben véletlen 1x ne kerüljön oda .. tévedtem :D akkor 1 :p -
#310 8. Milyen gyakran jársz moziba egy évben? *
1-3
4-6
7-9
10-12
12+
Nem járok:) -
#309 kösz \o/ -
#308 kesz:) -
#307 nos mint azt már régebben említettem, beadandóhoz suliba készítettünk egy kérdőívet
ennek témája: Szinkron kontra felirat
aki érez magában annyi erőt, h kitölti ezt a rövid kérdőívet azt nagyon megköszönném :) és tényleg rövid, nem marketing fogás :P
reklámozni nem szeretnék így máshova nem rakom be, csak ide, ahol megkérdeztem anno :D de ha nagyon akarjátok továbbküldhetitek ismerősöknek :P -
Gmux #306 kösz szépen:) -
#305 na ez a rész -
#304 Na, ez a rész olyan jó volt, mint amennyire a 2. és a 6. szar. Azaz NAGYON!:D:)
(am a Big Ben nevü céggel kerültem Bristolba) -
#303 akármikor :O -
Gmux #302 akár 2vel is... az se zavar ha egyszerre... :) -
#301 naná:) -
ba32107 #300 Mondjuk nekem az nem tetszik egy kicsit, hogy mindenki kúr mindenkivel :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most őszintén........ti lefeküdnétek egy leszbi csajjal, tudva hogy csak szánalomból csinálja? :D -
#299 drámai részre alapozva, az évad eddigi legjobb epizódját láthattuk! :)
JJ kb a legjobb karakterré lépett elő ezután.. skins ftw! -
Gmux #298 milyen csere diák program? múltkor nézelődtem neten meg ilyesmik de angliába egyikkel se lehetett menni.... -
#297 úh ez jó rész volt :D JJ nem volt szimpatikus egészen ezidáig :) -
#296 hopp..koránkeltem még átnézni zh elött a dolgokat de nembírtam ki, h nenézzem meg az új részt....sztem az új széria majdnemhogy legjobb része....tényleg sikerült elérniük, hogy elvonatkoztassunk a régi szereplőktől...mondjuk a mindenki kavar mindenkivel szálat ide is betették dehát kell vmi konfliktus.. -
#295 végre egy rész ami közelíti az előző csapattól szokottat -
#294 cserediák dolog szerűség -
#293 Hogy kerültél ki?