1492
Angol tini-sorozat 18+ módra
-
#292 aztkell mondjam, hogyha megvan a kellő háttered, akkor ez a kisváros marha jó hely. Mondjuk ennyi hangsúlyt fektetni drogokra és hasonlókra máshol még nem láttam.
Egy családnál lakom, ahol a néni 1ik gyereke nagy füves, tőle szoktam énis kapni, de már érdeklődtem volna, hol találhatnék könnyen csajt, erre mondta, hogy ő nem igazán csajozni jár el amikor bulizik, inkább a drogok érdeklik:D -
#291 ohhh.
ezt tok jo hallani.
enis szivesen laknek ott:D
es talalkozni a szereplokkel vagy csak a helyszinen setalni.
nekunk meg csak baratok kozt van
kanyi helyszinekkel,meg tre szereplokkel:D
-
#290 nem, az sajna még várat magára, de az köztudott itt, hogy az ilyen "underground" helyek tényleg nagyon gusztustalanok, de nagyon jók:D -
#289 megyek nyáron akkor hozzád és meglátogatjuka szereplőket:P -
#288 [irigy] -
#287 nem semmi :)
aztán jársz-e hasonló bulikba ? xDDDDD -
#286 Hát, azért gyalog kicsit necces, de Londonnál mindenképp könnyebb:D
de a kérdésedre a válasz igen, ahol pl az első részben Freddy deszkázik, ott szoktam nap mint nap mászkálni, meg vásárolni is általában ott szoktam, ahol leülnek sörözni, ott amúgy valami hotdog árus van, nincsen kiülősdi.
A suli meg, ahol tanulnak, az az én sulim, a neve Filton College a valóságban, még az osztálytermeket is külön megismerem benne.:) -
#285 Skins The Lost Weeks az miről szól? érdemes meglesni? -
tom017 #284 Grat a képhez!
Szép csaj ez a Pandora.
Azt hallottam, hogy Bristol nem olyan nagy, gyalog is bejárható. Akkor biztos sok ismerős helyszín van a filmben, nem? -
#283 Én leragadtam a 3-ik résznél
elég gyerekesek de legalább viccesek
néha túlzásba viszik
az ikrek főleg nem egyszerűek -
ba32107 #282 Mennyivel más így smink nélkül :D De akármit mondtok, szerintem ő az egyik legszebb csaj a sorozatban. Igazából Effynek csak az arca nagyon szép, különben olyan mint egy kis pálcika :D -
ba32107 #281 A lényeggel egyetértek, de nem látom ilyen sötéten a helyzetet :) Én mindig nézni fogom. -
#280 nyilván rosszab mint az eddigi évadok. De nekem pl megfelel. Szórakoztat a sorozat. -
#279 am úgy bírom ezt a "ha nem tetszik ne nézd" szöveget, de amúgy nem is nézem tovább. Arról van csak szó, hogy az első 2 évadot épp azért szerettem, mert élethű volt, és valódi "tiniproblémák" és hasonlók voltak benne, olyan szituk, amiket felismerek a mindennapokból, ami különleges, mivel nem sok ilyet látni manapság. Ez a 3. pedig egy óriási csalódás.
Jött az 1. rész, ami nagyon jól kezdődött, marhára reménykedtem, hogy nem veszik el minden ami az első 2 évadban megvolt, és jó darabig reménykedtem, hogy így is lesz. Olyan baromságokkal baszták el azt a részt, mint pl. az igazgató egy fél perc hosszúságút belefingik a mikrofonba, meg amikor Cook megmutatja a tetkóját, (azaz a pucér seggét meg a farkát) bár már ez is bőven elég lenne, ő azért még elkezd ilyen kefélő mozdulatokat utánozni, meg rángatózni, nameg az ilyen sablonok, hogy a nyomorék tanár, akit kikészítenek a diákok, stb...
Én nem mondom, hogy tökéletesen valóságosnak kell lennie, hiszen az első 2 évadban is voltak azért életszerűtlen dolgok (pl akármikor kefélt valaki valakivel, mindig ott termett egy 3. személy) de ettől függetlenül volt zseniális.
A Skinst pont az különböztette meg az ilyen Dawson és a haverok, meg Tuti gimi, meg társaitól, hogy itt nem mindenki 185 centi magas, kidolgozott testű és iszonyat jóképű, a csajok meg 120as mellbőségű bombázók, hanem olyanok, mint az igazi, utcán mászkáló, suliba járó srácok.
Ez a 3. évad pedig tökéletesen kompenzál: bár itt sem olyan marha szépek, de legalább a sztori és a történések 0 életszerűséget hordoznak magukban.
Egyébként kötöttem magamban egy egyezséget, hogyha Freddy még ezek után is Effy után megy, akkor tényleg egy részt sem nézek többet, mert az azt jelenti majd, hogy a rendező valami Vad Angyal szerü szappanoperán nőtt fel..:D -
#278 actually, igen. de ezt nem kell tudna senkinek, remélem közöttünk marad, túlsokan ezt a topikot úgysem látogatják azok közül, akik a többi topikban vannak ahova írni szoktam:)
Ha megőrzitek e kis titkom, hálás leszek -
#277 Én meg akkor lassan 18 évesen fiatal vagyok hozzá úgy látszik, de nekem nagyon tetszik a S3.. :) Én nagyon megkedveltem a szereplőket, és mindig várom is a pénteket, hogy tudjam nézni az új részeket...ha annyira jónak nem is jó, mint a S1-S2 volt, de akkoris ott topog a közelükben színvonal ügyileg. Hiába a sok túlzás, nem az a lényeg, hogy realista megközelítésből bemutassa az angol fiatalok mindennapjait (fele ilyen jó nem lenne akkor valszeg), hanem az a lényeg, hogy jól szórakozz, miközben nézed. Ha nem tetszik, akkor ne nézdd. Lehet szarozni meg minden persze, nem tetszhet mindenkinek.. :) Azt gondolom nagy potenciál van ebben a gárdában, jól játszanak, és a drámai részek is nagyon el vannak találva. Amondó vagyok, hogy aki szkeptikusan tekint rá az új évadra, az várja ki végét az egésznek... ;)
Amúgy Effy meg az Emily nagyon jócsaj :P Hiába is hatalmas nagy kurva az egyik, másik meg kis leszbi.. :D -
#276 de lelkes valaki azon a képen -
#275 alreg?:D -
itt a kis useless:D -
ba32107 #273 Én nagyjából egyetértek veled. Tényleg sok a túlzás, de nekem azért valahol még mindig tetszik. Bár ez a legutóbbi rész szerintem is szar volt...amúgy mit írtál Naomiról meg a telefonról? Azt nem értettem.
Tényleg találkoztál Pandorával? Hallod, nyomd már be ide a képet légyszi! :) -
ba32107 #272 Hát ha azt jelenti az elbaszott divatérzék, hogy nem tetszenek a rongyok, egymáshoz egyáltalán nem színek, ruhák, koszos pólók, olyan rövid nadrágok, hogy a cipőig sem ér le, a ribancos kinézet, stb.... akkor igen, el van baszva a divatérzékem. -
#271 szerintem simán hozzá az első két évad hangulatát ez is :D én imádom :D -
#270 az első 2 évadot szerettem, de ez a 3. egész egyszerűen kritikán aluli.
1. Cook, akinél nagyobb parasztot a világ nem látott.
2. JJ, aki mindenkinek benyal, és egy óriási nyomott.
3. Freddy, a világ legjobb, legnaívabb, legérzékenyebb fiúcskája.
4. Effy, alighanem a világ legnagyobb ribanca.
5. Pandora, aki meg teljesen zakkant és gyerekes.
Ezek a szerepek, és el van nagyolva az összes. Cook, aki ordítozik, nekimenne mindenkinek egy kis bunyóért, összességében egy igazi 3agyselytű gyökér állat, de minden csaj döglik érte, beleértve az elég attraktív Effyt.
Freddy, aki annak ellenére még mindig Effy után rohan, amikor meg szarik a fejére és Cookkal lóg, ráadásul miután csókolóznak, még meg is alázza azzal, hogy az ablakából vigyorog rá...ráadásul Cook még Freddy hugát is megbassza...de ők legjobb barátok maradnak...
Egy ideig még reménykedtem, hogy jobb lesz a sorozat, de ez az elnökválasztós rész, amiben egy iskola élteti Cookot (de hogy miért is?) plusz a végén "kitör a forradalom", kocsikat gyújtanak fel, meg szétverik a sulit...
kezdve ettől, az igazgatóig, aki meg a mikrofonba fingik, Naomiig, akinek érdekes módon a főszereplők vannak egymás után a telefonjába, vagy Cook, aki meg négy liter Tequila után is halál józan...az egésznek KÖZE nincs a valósághoz...
ez a hatodik rész egész egyszerűen a legrosszabb volt, amit valaha láttam, BÁRMILYEN sorozatban. Ezt talán egy 10 éves gyerek még jópofának tartja, de én már sajna talán túl öreg vagyok ehhez, pedig csak 17 leszek.
Bocsi a hosszú kommentért, nemnagyon járok már SG-re mert tudom, hogy itt ezt nem szeretik, de ez kikívánkozott...remélem, nem vettem el senkinek a kedvét, aki még ezt az évadot is szereti.
Ja, am 1 pozitívum: ma találkoztam a csajszival aki Pandorát játssza, szerencsére Bristoli a csaj, le is fotóztam vele magam;) -
#269 lehet a te divat érzéked van elbaszva? itt pont ez a lényeg hogy ilyen cuccokban vannak jelemzi a szereplőket de hát nagyon nem értesz hozzá :D -
#268 Elozo evadbol Sid poloi tetszettek nekem.
Mondjuk o volt a kedvenc meg Chris : )
Igazabol hianyoznak. -
#267 sztem cook is normálisan öltözik fiuk között. A lányok meg jók ahoyg vannak:D -
ba32107 #266 Alapból el van baszva az összes szereplő divatérzéke....még aki némileg normális ruhákban jár, az JJ :D -
#265 jaja, ezt én is érszrevettem Freddie-n, meg azt is h mindig piszkos a ruhájaXD kicsit tróger -
#264 na ez a resz is jovolt
kezdem megszokni a szereploket.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cook igazi fasszopo meg mindig.Naomi & Emilly szal kellemes : ). Egy dolog nem jott be , a valasztasok utani dolgokat kicsit eltuloztak.Kovetkezo resz promoja nalam bebaszta a kertkaput.Pedig JJ nem volt szimpi.
Amit erdekesnek talaltam.Freedie mindig osszevan torve.Legtobb jelentben amikor mutatjak kezen,kurvasok karcolas.Dehat gordeszkasfiatal:D
-
#263 már van felirat ;) -
#262 Holnap már biztosan. Illetve már ma (szerdán) :D Mivel kedden este álltak neki még javítani. Szóval kint kell lennie már a mai nap folyamán.
Egyébként szerintem sem vészes egyáltalán angol subbal, tökre érthető kategória, viszont anélkül már necces lenne.. :D Viszont az urbandictionary.com használata olykor-olykor előnyös ;) -
#261 Magyar felirat mikor lesz a 6. részhez? -
#260 sajnos nagyon alap az angol tudásom még :(
elkezdtem nézni angol felirattal és már az első jelenetben is csak minden 2. mondatot értettem... :S -
#259 ha kicsit is beszélsz angolul akkor feküdj neki egy angol felirattal :) tanulásnak sem rossz -
#258 akkor viszont elég hülye a címe ^^
akkor már mondjuk azt h szleg-esen "arcok"-at jelent v mittom én... így h bőrök "kicsit" fura :S
de h még mindíg nincs felirat, ez egészen hihetetlen :S :S :( -
#257 kb h belebújsz a karakterek bőrébe.. mert mindegyik rész egy karakteren körül forog (kivéve mikor nem :P).. gondolom én :d -
#256 most csak azon gondolkodok h mér lenne egy ilyen sorozatnak ez a címe :P :D :D :D ez már vmi extra szleng? :D nagyon nem vágom :D
még a "cigipapir"-t úgy ahogy elfogadnám mert percenkét füveznek benne (ami mondjuk már sztem azért kicsit túlzás is, de ez legyen a sorozat legnagyobb baja persze...)
de ez "bőrök" -et vmi perverz horror sorozatnak tudnám elképzelni xDDD -
#255 engem ott "fogott" meg ez a jelentese,amikor remelem nem baj ha nem spoilerben irom.1x01ben ulnek a kocsibam es Sid keresi a papirt tekerni,es skinsnek mondja.
de felesleges ezen "veszekedni"
tobb jelentesu es kesz.
mert az alap meg a szleng:D -
#254 nyilván, de a reklámokban meg egyértelműen a bőr jön le:
-
#253 nem azert masoltam be:D
hanem tobbi kifejezes miatt:)