1492
Angol tini-sorozat 18+ módra
-
Conny29 #212 Ha végignézted a linket,láthatod hogy a youtubos link is csak a film egy részét mutatja be.Sajnos franciául sem tudok.Így elég nehéz lenne megkérdeznem mi ez a szám.
Egyébként meg már megtették helyettem ott,de senki sem tudta. -
ba32107 #211 Nekem is ismerős a szám, de nem tudom mi az. Írj youtube-on a videó feltöltőjének, vagy kommentbe. -
Conny29 #210 Bocsi csak annyi helyen kerestem már, és reméltem ha ide beírok megtudom a választ,de mintha megse látták volna mit kérdezek,válaszra sem méltattak.
Szerintem te sem tudod, mi ez a szám,hiszen, szerintem mindenki csak a TV sorozatbeli zenének tudja a címét (S01E05 - Tricky - Hell Is Around The Corner.),amit DVD-n kiadtak, arról senkinek sincs foggalma, még a külföldi oldalakon sem!
De ha neked igen, írd be és ha tényleg aza szám,meghajolok nagyságod előtt:-) -
#209 benne van, az eredeti a Cat Stevens - Wild World, ezt énekli Sid, azaz Mike Bailey -
#208 az 1.évad uccsó részében a végén a dal az nagyon üt, ahogy mindenki énekel az vmi hatalmas:D
Skins OST packba benne van gondolom, ha nincs akkor vki egy előadó+számcímmel megdobna? köcce^^ -
#207 wáá Tony...ajjj -
#206 én nem jöttem rá még most se :D -
#205 -
#204 meg talán ha elolvasnád a videó kommentjeit...
szám címe: *****
szerk: inkább kitörlöm, ilyen stílus mellett nem érdemled meg -
#203 -
#202 #200 -
ba32107 #201 -
#200 szerintem ha valaki tudná, beírta volna... -
Conny29 #199 Úgy látom a saját kis hülye beírkálásaitokon kívül nem érdekel senkit hogy mit kérdeztem.
köszi! -
#198 annyira nem lesz vicces, de nem lövöm le a poént:) -
#197 wáá, 4rész után már kedvenc:D van benne vmi ami odaültet a dvd elé, nagyon jóóó:D
a 4.részben amikor Chris belebújt a szekrénybe aztán eldőlt:D:D:D meg amikor elejtette a babát(kicsit morbid):D:D nagyon röhögtemXDXD
asszem ma hajnalig fent leszek és végignézem az 1.évadot:D -
ba32107 #196 Jöhet :D -
Conny29 #195 http://www.youtube.com/watch?gl=FR&hl=fr&v=edKV99s2g14
Senki nem tudja megmondani hogy mi ez a zene,amire táncolnak?
És ne gyertek S01E05 - Tricky - Hell Is Around The Corner.mp3 ezzel a számcímmel,mert a DVDRip változaton az a zene megy amit fentebb belinkeltem!
Aki Tud Segítsen!!!!!!
Skins - S01E05 végefele,mikor Sid és Michelle táncolnak.
-
#194 ah meg se merném nézni szinkronnal.. brit akcentust megváltoztatni kb halálbüntetés :D
btw .. lesz lassan egy sulis projektem s témának a szinkron vs feliratot választottam, ha nincs ellen kifogása a népnek majd ha eljő az idő közzéteszem a jó kis kérdőívet :P -
#193 nincs olyan sok káromkodás
ha meg csak ez miatt szedted le, nem a te sorozatod -
#192 az jó, mert én angolul töltöm:) -
#191 én már letöltöttem, 4 részt megnéztem.. kicsi unalmas számomra... angolul biztos jobban káromkodnak, a magyar szinkron kicsit cenzúrázott :D -
#190 Üdv! Sokan mondták h jó kis tinisorozat ez, most töltöm az 1.évadot, remélem tetszeni fog:D addig is +fav -
#189 Én most néztem meg a 3x05öt, szerintem jó rész volt. Freddie szerintem egy elég rendes, és jóakaratú srác, eléggé nagy tűréshatárral, ahogy ez ebből a részből is kiderült...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tetszett, hogy nem lettek elpoénkodva a dolgok, és tényleg nagyobb szerepet kapott a dráma. Freddiet a végére iszonyat sajnáltam, már inkább én voltam kiborulva őhelyette... -
#188 hmm ez a rész vhogy nekem nem jött be.. de legalább a dráma szekció nagyobb lökést kapott :) talán az egyetlen gondom a résszel az lehet h nem igazán csipázom ezt a freddy kölyköt
de a kis tesókája tetszetős ^^
szerk: ba.. uabban a percben 2 ellentétes komment \o/ fasza :D
szerk2: akkor má válaszolok arra :D szal #187
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát cook lépése egész logikus az ő gondolkodását nézve :) így akarja megvédeni a barátját egy koppanástól.. bár ebből látszik h ez a karakter nem normális :D
JJ-nél pedig sztem egyre inkább egy durva ketyós gyerek rajzolódik ki.. gyerekkori verések és kb árvaház v vmi hasonló -
ba32107 #187 Hát ez kurvajó rész volt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Freddie-t egész megkedveltem. A húgát jól felpofoznám. Cook viszont egy utolsó fasszopó köcsög volt most, nálam egy ilyennel mindkettőjük elásná magát örökre, az biztos.
JJ pedig igazán eldönthetné már, hogy ki mellé áll. Köv. rész fasza lesz :D -
#186 minimum cook tesó xd -
#185 kérésetek számomra parancs -
ba32107 #184 Egyetértek -
#183 rakasd be bannernak nekem tetszik ez a kép -
#182 basszus, tényleg:) -
tom017 #181 Dehogynem. Ő Freddie nővére. Karen-nek hívják. Második részben szerepelt, igaz nem sokat. A következő részben már többet fog szerepelni. -
a dobozon álló jobboldali csaj még nem szerepelt ugye?
vagy csak én vagyok figyelmetlen -
Phat Smoker #179 jó sorozat, jó zenékkel.
de a mostani részben a 'Yaz - Situation' klasszikusa egy lánybanda prezentálásában, elég vérszegényre sikeredett. -
scrap #178 de vajon hogyan oldják meg ezt az állandó nagy pupilla dolgot,ha film szerint szét vannak..
kajak tényleg úgy néznek ki mint ha nem kicsit odalennének(: -
play419 #177 Akkor szerintem itt is a zárkózottságot jelent.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert nem volt annyira képbe azon a partin csak dekkolt ott egyhelybe, míg érte nem jöttek
DVD-s mondatomnál lemaradt a ? de gondolom egyértelmű :) -
ba32107 #176 "JJ gets locked on" - Freddie mondta, JJ pedig reszketett meg ilyesmi, félt -
play419 #175 üdv!
Tudtok arról v.mit, hogy a DVD az első két évadról megjelent-e Magyarországon.
Locked on nem emlékszek, hogy a buliba milyen szövegkörnyezetbe volt, de a zárkózottságot jelentheti. -
ba32107 #174 Kibaszott jó ez a szám -
#173 király rész volt
Amit meg kerestek zenét az ez (ha még nem jöttetek rá az előző linkből:D):Lily Allen - The Fear