1492

Angol tini-sorozat 18+ módra
  • BlackShadow
    nálam a búza szálnál nagyon elvágta magát Tony.. a gyomrom nemigazán bírja az olyasmit :D
  • REALista
    OK már találtam.nem tom miért nincs fent a feliratok.hu vagy a hosszupuskán...
  • PatBate
    Sztem 1 sorozazban alapkövetelmény, hogy attól, hogy valaki főszereplő, még legyen is negatív, amikor negatív dolgokat cselekszik...ezt ebben az évadban nem lehet elmondani.
  • ba32107
    Amikor először néztem, én utáltam Tonyt a szemétségei miatt, de most épp újranézem az első két évadot és tökre megkedveltem.
  • PatBate
    Tonyról jut eszembe, hogy ő mennyivel jobb karakter volt, mint Effy:) pedig látszik, hogy kb ugyanolyannak akarják a kettőt megkreálni, csak az a különbség, hogy mikor Tony szarságokat csinált, és a barátnője kidobta, akkor nem úgy állították be Tonyt, mint akit még mindig sajnálni kell..:D Effyt meg még ilyenkor is úgy állítják be, mint a pozitív személyt.
  • BlackShadow
    ja faja lenne, bár kétlem .. kihangsúlyozták, h nem fognak visszatérni :) de igy legalább meglepi lenne :) nem szoktam szereplő spoilereket olvasni, h kik a guest starok stb.. meglássuk
  • kommersz
    mondjuk Tony:)
    mert ugyis nyar van es neki is szunet: )

meg mas minek jonne visssza:D
  • ba32107
    A lezáró részben fasza lenne, ha az egyik régi karakter tenne egy cameo-t.
  • BlackWolf
    van
  • REALista
    s3e9-hez van már magyar felirat?
  • ronihun
    Cookot se kell utálni , van baj a modorával vagyis bunko de amikor JJ tablettáitol igazat mondott elmondta hogy neki is kell h szeressék meg stb. Szerintem nem is véletlen hogy őt beállitották negativ karakternek vele valami fog majd történni ami miatt ujra megkedvelik vagy nemtom
  • tom017
    Pedig nem is azt írtam, hogy hiányoltam Cook-ot. :D

Effy-t nagyon megkedveltem a 3. évadban. Nem rosszindulatú, csak rosszul kezeli a problémáit. Gondolom azért nem akart összejönni Freddie-vel, mert úgy gondolta, hogy nem érdemli meg Freddie-t.
    Amit Katie-vel csinált, az nem volt szép, de akkor be volt tépve. Egyébként meg Katie egy rohadék.
  • PatBate
    neked sincs vmi rendben a fejedben:D
  • kommersz
    Ha megvan a tobbi resz megnezed "kicsinalta" pl hdtvlol vagy pdtv river
    es akkor ahhoz keresel feliratot.

A legnagyobb feliratos oldalakat gondolom ismered.
    pl feliratok.hu
    ilyenek remelem nem reklam.

• jeni95
    sziasztok:) megnéztem a 3.évad első epizódját az nagyon tetszett:P:D de sajnos a többit magyar felirattal nem nagyon találtam meg sehol sem:// valaki nem tudna, segíteni hol tudnám őket megnézni?:) (magyar felirattal):D előre is köszii;)
  • tom017
    Ez a rész nem jött be annyira. Hiányzott Effy
  • BlackWolf
    ki gondolt ra , hogy azok igaziak :D csak mivel csak az itthoni piacot meg viszonyokat ismerem es nemtudom mennyibe meg , hogy adjak ott a tudatmodositokat kicsit irigy lettem az ott megjeleno mennyisegekre de ne offoljunk mostmar
  • PatBate
    valszeg igazi drogok vannak ott...:D gondolkodjunk már:D
  • mucsácsó
    Nahja, meg mikor a Thomassal kilószámra árulták a füvet az is enyhénszólva kamu volt, nade nembaj, ettől poén az egész. ;)Kellenek ezek bele, a S1-S2-ben is ugyanúgy voltak ilyenek (még ha nem is ilyen mértékben) :)

Amúgy az utcsó részre marha kíváncsi leszek...gondolom (és remélem is), hogy vmi megacliffhanger lesz a végén :) Durva, hogy hogy elment ez a pár hónap is...pedig csak most kezdődött..
  • BlackWolf
    Mutathatnek videokat anno mit muveltunk/tek emberek az iskolankban es akkor mar nem lenne annyira szurrealis a dolog :D Jo vannak benne eros tulzasok amire aztmondja az ember , hogy na nem de ezektol eltekintve nagyjabbol hiheto es realis az egesz es , hogy ez szomoru e vagy tenyleg ilyen a mai fiatalsag innentol mindenkinek a sajat ertekrendjere van bizva.. (Az mondjuk , hogy honnan van penzuk ennyi drogra meg 10-15g fu miert kb 3-4 ezer forint az kerdeses szamomra is na dehat ez van :D)
  • PatBate
    jó, hát az 1értelműen a csúcs volt...:D
  • mucsácsó
    Hát akkor egy véleményen vagyunk. Jó, néha már tényleg kicsit túlzásba vitték a dolgokat, ilyen volt pl. a 3x06 (Naomis rész) vége, amikor szétzúzták a fél iskolát a diákok.. De egyébként szerintem is kellenek is ezek a "szürreális" dolgok, hogy feldobják az esetlegesen unalmasabb perceket. Csak nem kell túlzásba vinni.
  • Gnome
    te nézted az eddigi részeket?:P...az első évadtól fogva benne van a szürrealitás az egész sorozatban....amikor elrabolták pl a koporsót a második évad végén....vagy amikor Effy által akartak bosszút álni a báttyán..az az egész rész telivolt szürreális elemekkel...nem csak erre az évadra hanem az eddigi összesre jellemző és remélem meg is tartják mert iszonyat tehetségesek az íróik és láttuk pl, hogy az erdős résznél is kísérletezgettek parásabb megoldással az elején...sztem fix, h a sikereket látva majdhogynem szabad kezet kaptak az írók amit sztem meg is érdemeltek...

jah és az apukás rész sztem iszonyat nagyvolt és úgylátom a többségnek itt is tetszett^^...ettől függetlenül sztem találhatsz benne egyébb elemeket amik neked bejönnek de nemértek veled egyet abban, h ez hülyeség és elrontaná akárhogyis a sorozatot.
  • PatBate
    szerintem ez az apa dolog pedig épp az volt az egész epizódban, ami megint szűrreálissá tette az egészet, ami az egész évadra sajna jellemző...minden epizódot elrontanak vmi ilyen fölösleges hülyeséggel
  • mucsácsó
    http://www.imageserve.info/img_store/2009/03/21/6/6d0d1fe0bd5ac4038a06071dc7fb5038.jpg

Akkor így... :D
  • mucsácsó
    [IMG]http://www.imageserve.info/img_store/2009/03/21/6/6d0d1fe0bd5ac4038a06071dc7fb5038.jpg [/IMG]

Itt meg a másik legjobb dolog ;D
  • mucsácsó
    Áhhh eszméletlen egy nagy arc az apjuk.. :D Meg a kisöcséjük is milyen szövegeket nyomott már :D "Whoahhh, you're naked, BITCH!" - kb. 5x pörgettem vissza mert úgy szakadtam.. :D
  • ba32107
    Azaz kb 6x megnéztem, sírtam a röhögéstől :D:D
  • BlackWolf
    ezaz :D
  • ronihun
    én meg sajnáltam hogy nem volt cook :D imádom
  • Gnome

:P
  • BlackWolf
    amikor lejonnek a csajok es beajulnak a sracok es akkor odafordul az ikrek apja felejuk az a fejtartas meg ahogy bevagja azt a mosolyt kegyetlen :D
  • BlackShadow
    hát igen ez a forma kurva nagy volt :D mikor mondta, h, ha holnapra nem szűzen hozzák vissza a csajokat dádá lesz ^^
  • ba32107
    Ja télleg :D
    Amúgy rájöttem honnan volt ismerős, hasonlít Willem Dafoe-ra.
  • passatgt
    ott volt a végén:)

John Bishop
  • ba32107
    Lehet, hogy én vagyok a béna, de se wikin, se imdb-n se a hivatalos honlapon nem találtam meg az ikrek apját játszó színész nevét. Tudja valaki?
  • ba32107
    Szerintem ez az egyik legjobb rész volt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jó volt, hogy a (nekem) kevésbé szimpatikus szereplők (Effy, Cook) most nem szerepeltek. Viszont JJ-t én is sajnálom, mindenki csak kihasználja, röhög rajta, stb....

Viszont hatalmasakat lehetett röhögni, az ikrek apján, a bál plakátján Douggal, meg az ikrek öccsén :D:D
  • mucsácsó
    Szerintem is jó volt, úgy a végére eléggé beindultak a dolgok. Következő résztől gondolom hátast dobunk majd... várom is meg nem is :(
  • BlackShadow
    nah.. végre :)
    jó vót ez a rész
    nem olyan kimagasló, de attól még pörögtek az események rendesen.. jövőhéten vége :'(
  • ba32107
    Ide is openről töltik át. És mindig van egy kis késés, szal openen érdemes nézni, ott lesz leghamarabb