2268
-
#281 Ja és az első vid egy interjú a második meg a boss-okról meg az erős ellenfelekről egy videó -
#280 2 új videó!!!
1. videó
2. videó -
#279 Végül is az a pár nap mind1. Most kapcsolok hogy 12-én van a ballagás :) -
Kindred Blades #278 Lehet, én úgy egy hete néztem wiki-n, eurogamer-en meg a GT-n, ott még ezt írták. Legalábbis PC-re.
De ezeknél sose tudni, elképzelhető, hogy közben változott vagy hogy téves az oda kirakott információ. :) -
#277 Tudtommal június 5 az EU-s megjelenés -
Kindred Blades #276 EU: június 12 -
balika16 #275 Mikor jön ki? -
#274 Ja Igazad van. csak nem olvastam végig :) -
adammmmmmm #273 Ha regisztrálsz akkor hamarabb lehet meg a gördeszka képesség még a játék elején. -
#272 ahah kurva:D -
#271 Ja és asszem ha regisztrálunk akkor tudjuk azt csinálni amit a videóban. de nem tudom mennyiben más a sima ''gördeszkázáshoz'' képest. -
#270 Egy új videó a ''gördeszkázásról'' -
LordLoss #269 rohat jó játék lesz
viszont video karit muszály lesz venni pedig az enyémet 30k-éer vettem 2007 karácsonyán
megint 30k-nyi kiadás plusz új monitort is kéne venni az is legalább 40k több pénz kéne:( -
#268 Végül is nem nagy baj hogy még nem jött ki. legalább még dolgoznak rajta :D -
#267 igen, érkeznie kéne lassacskán :D -
#266 Ja egyet értek ;)
Egyébként lassan rárakhatnák a játékot aranylemezre, mert már alig 1 hónap van hátra -
#265 jól teszed, most már nincs széttorzítva szerencsétlen mutánsszimbiótahulkunk :D -
#264 akkor szólok hogy rakják be -
#263 Akkor itt van újra.
Új bannernek mehet? -
#262 Nem szándékozom 60k fölött vga-t venni, szal csak maradjon amilyen (általánosságba is).
oda tuti shader 5-ös 6-ös vga kéne. -
#261 És akkor itt rinyálna mindenki, hogy nem futna a gépén csak 0,5 FPS-el.
Amúgy szépen megcsinált animáció az tuti! -
#260 Bárcsak már ilyen szinten lenne a számítógépes játékok grafikája. -
#259 elég velős trailer.
-
#258 sajna erről szól a PC-s játékipar. -
#257 Forbidden
You don't have permission to access /1203523919/prototype.jpg on this server. -
#256 Sikerült megoldani az új bannert (szóltam bannerműhelybe hogy csinálják meg) Ha nektek is tetszik akkor szólok hogy rakják be -
#255 de ez betegség. sokbakerül egy yó cucc :| -
#254 Ja nem ártana. én is most vettem a sajátomat de nem bántam meg ;) -
#253 értem ezalatt hogy 5évente szoktam max gépet venni és kb ojan gémekkel yáccom hogy starcraft1, soldat, trackmania :D ageof2. szoval.. na. ezért most vennem kell videokártyát? sit :| -
#252 nebasszatok:C mármint sry. nem direkt káromkodtam DE :CC fck! nehogymár vennem kejjen vasat csakezé :C SIT! -
#251 szerintem a 7600GTvel bajok lesznek sajnos -
#250 A proci tutkó jó lesz de a 7600GT-ben nem vok biztos -
#249 ahah hát remélem azért a sima dualcore 2.8 is meg a 7600GT is viszi majd:D bizom benne nagyon. :D de vicces hogyha most 20gigás lenne a Cm arra ráse tudnám tenni :D -
#248 Visszatérve a legújabb intróra. az nagyon baba amikor az egyik keze karom a másik meg penge -
#247 Nagyon jó lesz. Főleg ha fejlődni is lehet meg személyre szabhatjuk a karakter fegyverzetét is -
#246 Velős interjú magyarul
sztem az ogi.hu-t mindenképpen tegyétek be böngészőtek címsorába. mentődjön le:DD gamepod-dal együtt persze:D -
#245 "jóktól szabad lopni" Régi igazság és a játék alapján be is jöhet :D
Ha nem rontják el a játékmenetet vagy a harcrendszert akkor egy jó játékot kapunk (szerintem) -
#244 Meg a karmok növesztése esetében... Wolvi játékból is
egyébként egyetértek. Legjobban pofátlanul a Spidey WoS-ról koppíntották az egész projektek így vidik alapján. Csak a karakter másképpen nézz ki, suhancként. és el van rendezve. de nem baj ez, "jóktól szabad lopni", csak jó legyen, jó köntösben. -
#243 Most láttam ennek a játéknak pár trailerjét. Nem gyengén összelopkodták vagy 3-4 játék elemit és egybegyúrták őket. Spidey-Mercenaries-DarkSector stb. -
#242 Ja bocs. Csak éppen töltöttem le és ezért épp csak az elejét néztem meg