2268
  • Prince23
    Miért ne lenne? június 5-én már szálítják EUba, szal hátha lesz, ha kikerül "rossz" kezekbe a gamam:D
  • elitehun
    Az nagyon jó lenne
    De valszeg nem lesz fent
  • Fehercsoki
    Jó lenne ha jövő hét elején fennt lenne.
  • elitehun
    Sztem fent lesz előtte kb 4-5 nappal
  • balika16
    leghamarabb jun 5.én!
  • Fehercsoki
    Csak jönne már...Szerintetek mikor lesz leghamarabb fennt neten?
  • gfreak
    Már nagyon várom hogy jól szájbavagdossak pár rosszarcút...mondjuk autóval vagy tankkal ;)
  • elitehun
    Sztem tuti jó lesz. te úgyis wolverine fan vagy :D
  • Prince23
    Ja, mindenhonnan összelopták ezt a játékot, csak jó legyen
  • elitehun
    Egyébként azok a karmok hasonlítanak wolverine karmaira :D és még embereket is félbe lehet vágni
  • elitehun
    Kössz Logan erre sem számítottam ma reggel
  • zso23
    Steam szerint:
    Rendszerkövetelmények
    OS: Windows® XP (with Service Pack 3) or Windows Vista®
    Processor: Intel® Core™2 Duo 1.86 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 4000+ or better
    Memory: Vista 2 GB RAM / XP 1 GB RAM
    Graphics: All NVIDIA® GeForce® 7800 GT 256 MB and better chipsets. All ATI Radeon™ X1800 256 MB and better chipsets
    DirectX®: Microsoft DirectX 9.0c
    Hard Drive: 8GB of free hard drive space
    Sound: DirectX® 9.0c compliant sound card
  • adammmmmmm
    Szerintem jó játék lesz. Sajna még van hátra 2 hét. Nem olyan sok idő de mindig akkor a legszarabb várni ha közel van a megjelenés.
  • Shep
    Hát ez továbbra sem tűnik számomra egy nagy durranásnak aztán persze lehet tévedek.
  • Prince23
    Na elite mit hoztam én neked:))

INGAME
  • elitehun
    Egyébként meg a játék weboldalán is írja hogy Games for Windows
  • elitehun
    Mutasd azt a két videót
  • adammmmmmm
    Mért van az hogy mindenhol csak xbox360 meg ps3-as megjelenést látok. Egy gt-s videóban is és a gamekapocson is.
  • elitehun
    A processzor az miben befolyásolja a játékot?
  • elitehun
    Ja de csak általában oda szokták írni a forrást
  • grebber
    Nemtökmindegy? Annyit linkelgetek már fizetniük kéne hogy reklámozom őket Amúgy Gamepod!
  • wedge31
    Nök Lapja...
  • elitehun
    forrás?
  • xido
    Díjaznám,ha az alakváltást kihasználva lehetne intelligensen és minimális gyilkolással is végigvinni,az lenne a szép kihívás,hentelni könnyű,még ha élvezetes is:)
  • grebber
    Az Activision tegnap jelentette be a minimum rendszerkövetelményeket a Radical fejlesztésű Prototype projekthez, amely júniusban fog megjelenni többek között PC-re is.

Operating System: Windows® XP (Service Pack 2) and DirectX® 9.0c vagy (Windows Vista® Service Pack 3)

Video Card: 256 MB 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX® 9.0c with Shader Model 3 support*

Processor: Pentium(R) Intel Core® 2 Duo 2.6 GHz vagy AMD Athlon 64 X2 3800+ or better
    RAM: 1 GB of RAM Windows ® XP / 2 GB Windows ® Vista systems
    Hard Drive Space: 8 GB (Plus 500MB for swap file.)
    Sound Card: DirectX 9.0

Támogatott videókártyák:

All NVIDIA® GeForce™ 7800 256 MB vagy jobb
    All ATI® Radeon™ X1800 256 MB vagy jobb
  • gfreak
    A cikkel annyi a gond összesen, hogy nyüzsögnek benne a helyesírási hibák, és fogalmazásból is lehetne mit tanulni (nincs eleje-vége a mondatnak, stb).

Az oldallal csak annyi a baj, hogy jobban kéne figyelniük a cikkekre amik megjelennek, a korrektoruk (ha van) is annyira felelős a hibákért mint az aki elköveti azokat.

Különben jó kis oldal, nekem is tetszene, ha egy kicsit "felnőnének", és figyelnének ezekre az apróságokra is...sokat emelne a színvonalon.

• elitehun
    Azt a szöveget én is láttam.
  • adammmmmmm
    Alex Mercer is having a bad day, but he's about to have a lot of fun.:D
    De ha tényleg olyan jó a játék mint amilyennek látszik és tényleg 15-20 óra CSAK a főszál akkor baromira megéri a pénzt. Sajna nekem csak júni végén lesz rá pénzem:P
    (mondják is egy interjúban hogyha sikeres lesz akkor lesz folytatás)
  • balika16
    Jó elnne már tolni! Remélem hamar jön a warez h kipróbáljam mielőtt megveszem! Sztetek miko lesz warez?
  • elitehun
    Az oldallal nekem sincsen bajom csak megjegyeztem hogy van benne helyesírási hiba. pl rögtön az első sorban: ''...nyított világ, szabad...''
    De beszéljünk inkább a játékról
  • Prince23
    Nekem az oldal tetszik, sok hírt jelenítenek meg. egyébként a prototype cikknél nem értem mi a gondotok.
  • elitehun
    Videó megint :D
  • gfreak
    Igen, és ez azért elég sokat elárul magáról az oldalról is
  • elitehun
    De a z a gáz hogy még az adminok se vették észre vagy nem javították ki. mert gondolom valaki elolvassa a cikket mielőtt kirekják
  • gfreak
    remélem a cikkírót már beíratták nyelvtanórára ;) borzalmas lett ;)
  • balika16
    juni 5 nincs messze!
  • Prince23
    GP előzetes
  • elitehun
    Ezen az oldalon jól írja. igaz ez a cikk áprilisban jelent meg
  • Kindred Blades
    Naggggyon helyes, addig pont befejezem a 13. Mass Effect végigjátszásom is :)
    Hm, az oldalak, ahol néztem, még mindig 12-t írnak, mondjuk pont ezért nem szoktam olyan sokat adni rájuk, de nagyjából be lehet vele lőni a megjelenést :)
    Hangulatosak a videók, remélem, beváltja a reményeimet, igazából a játéktól is ezt várom el - hogy hangulatos legyen.
  • elitehun
    És még anyi hogy az interjúban mondja hogy az EU-ban 5.-én jelenik meg