2268
-
#241 a wolverin akkor juthatott eszedbe mikor felütötte a katonát a levegőbe és miközben leesett kettészelte.Ugyanez a mozdulat van a wolverinben csak afejét csapja le. -
#240 Sztem végig kell nézni. az eleje az tényleg ismerős, közepe mega vége nekem új volt legalábbis.
L4d utóérzet?
nekem spidey is leesett (amikor az épület oldalán futkározott, na meg egyik jelenetben Wolverine is eszembe jutott. nem tudom miért :)))) -
#239 Ez a videó kb 1 hónapos -
adammmmmmm #238 Bevezető videó a népnek. Ami érdekes hogy nekem egy részénél a left 4 dead ugrot be. -
#237 Unofficial -
#236 Sztem csak a videó kari kicsit sok. a többi reálisnak tűnik -
#235 áhh, ennek kamuszaga van xD
szerintem alig lesz combosabb mint a WoS gépigénye..2.8as dual pentium lenne az alap...szerintem az én felhúzott 2.6osom is simán viszi majd xD -
#234 nem tudom.-de a 9800gt minimumnak azért durva,még recommandednek is. -
#233 * Operating System: Windows XP SP2, Windows Vista
* CPU Processor: Intel Pentium D (Dual Core) 2.8GHZ or AMD Athlon 64 3500+
* Memory: XP - 1 GB RAM, Vista – 2GB RAM
* Hard Disk Space: 18 GB + 1GB File
* Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card
* Video Card: 3D Hardware Accelerator Card Required – 100% DirectX 9.0c compatible 512 MB Video Memory
* Video Card (ATI): Radeon X1950 512 MB or ATI Radeon HD 3850 512MB or ATI Radeon HD 4850 1GB
* Video Card (Nvidia): Geforce 9800 GT
* Media Required: DVD-Dual Layer drive
* Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard with latest drivers
Létezik hogy ez a rendszerigénye? Forrás -
#232 Annyiban télleg igazad van, de kíváncsi is vagyok rá :P -
#231 ez nagyon helyes is, csak ugye még nem nagyon tudunk sokmindent dumálni a játékról, majd csak miután megjelent xD addigra végignyomom a rozsis játékot még párszor (vagy lehet hogy felrakom a SpideyWOS-t, csak hogy gyakorlojak egy kicsit xD) -
#230 Nem, csak úgy látszik mindent elkövetel, h pörögjön a topik :D -
#229 Egyébként rájöttem hogy van megoldva az élet a játékban. Olyan lesz mint a call of duty sorozatban. Az egyik videóban (amikor nagyon lőtték) észrevettem hogy bevörösödött a képernyő széle, és erek is látszottak, és miután elment egy biztonságos helyre azután fokozatosan eltűntek. Sztem ez a legjobb megoldás. -
#228 Olyan vicceset mondtam? -
#227 :DDDD -
#226 talán nem xD -
#225 Szerintetek itt is a középső egérgombbal kell majd kiválasztani a képességeket mint a crysisban? -
#224 mondjuk Pókival még jópofa üldözni valakit, csak már minden egyes Pókcuccban volt vagy hat ilyen...legrosszabb az USM volt (ott a zöld manót...ehh...)
na mind1, az üldözősdit leszámítva lesz itt pár jóféle küldetés ;)
most pedig nekieseka Wolverine:Origins-nek, bár a filmet kéne először megnézni ;) -
#223 Ja sztem is többet fogunk ütni mint loholni. de engem az üldözés se zavar. a trükk az annyi hogy fel kell kapaszkodni egy magas ház tetejére és onnan suhanunk (vagy siklunk) -
adammmmmmm #222 Szerintem marha hangulatos az üldözés a pókemberben is és ebben is(ebben csak lesz). Ha az ember bele tudja magát élni akkor hangulatos. Bár ebben szerintem a búnyón meg az átalakuláson lesz a hangsúly nem peig az üldözésen. -
#221 kah, mondjuk itt repkedhetünk ;) de nem is azért nem tetszik merthogy nehéz vagy bonyolult lenne...csak ezt már annyiszor kellett csinálni annyi más játékban is...remélem azért feldobják valamivel az üldözéseket is ;) -
#220 De a pókemberben kicsit bonyolultabb volt mert ott lengeni kellett! -
#219 hmm...ezek az üldözéses dolgok a pókemberekben sem jöttek be...remélem itt jobb lesz :D -
#218 Komolyan mondom ha megjelenik még 1 új videó azt nem nézem meg mert nem bírom ki XD -
#217 Új Trailer -
#216 Új infó -
#215 Pedig ez fordítva van, WoS volt a Prototype "előszele" -
#214 Nem biztos de ha warez előbb lesz akkor sztem előbb letöltöm hogy csillapíthassam a vágyam a játék iránt DE utánna biztos hogy megveszem! -
#213 A Prototype csak a Spider-Man előszele?
Érdekes hírek keringenek a világhálón, a következő Spider-Man, és a hamarosan debütáló Protoype kapcsán.
Az Activision ugyebár ráhajt az olyan franchise-okra, amelyek remélhetőleg jól tejelnek. Ilyen jól működő cím például a Spider-Man. Az évente érkező filmek mellé, kötelezően elkészül a játék átirat is.
Az, hogy ezeket az átiratokat ki csinálja, nem mindegy. Az Activisionnek sem, de nekünk sem. Nekünk már csak azért sem, mert egy jobb nevű fejlesztőcsapat garancia lehet egy nívós játékra. A legfrissebb pletykák szerint a következő Spider-Man játékot a Prototype-ot hegesztő Radical Entertainement készítheti.
A hírt az Activision nem erősítette meg, de nem is cáfolta. Egy kicsit közelebbről megvizsgálva az esetet, akár igaz is lehet. Adott egy stúdió, aki érintetlenül megúszta a nagy tisztogatási műveleteket - a Radical. Adott egy másik, aki eddig a Spider-Man játékokat készítette, de most van dolga ezer - a Treyarch. Ez utóbbi most éppen a Call of Duty, és a James Bond játékokon dolgozik, azaz egyik évben egy CoD, másik évben egy James Bond játék a terv.
Ezek mellé elég nehezen vállalhatnák be a srácok Pókember következő kalandjának megjátékosítását. Aztán ha megnézzük a Prototype főszereplőjét, mit látunk? A főhős egy szuperképessségekkel megáldott lény, aki szaladgál a falakon, ugrabugrál egy nyitott világban, amely igazából New York. Ehhez már csak hozzá kell adni egy kis hálóhintázást, és kész lehet a következő Spider-Man. Ez persze csak elmélet, majd meglátjuk mit hoz a jövő.
info: Gamestar -
#212 nem pont ezt a részét fogják reklámozni. -
#211 Ebben a játékban meg lehet halni egyáltalán? Mert videóban én még nem láttam -
#210 Spiderman 4-től biztos jobb lesz... vagy olyan lesz -
#209 A rendszerigényről még semmit nem tudni? Vagy csak én nem találtam? -
#208 Jó trailer.Köszi h megosztottad. -
adammmmmmm #207 WTF?! -
#206 ;) soha nem tudtam rovásul ;)
szerintem húzzátok csak szét szépen, meg le kéne még tisztázni az úr körvonalait, mert bizony szöszös nagyon...annyira talán még a városképes felirathoz sem ragaszkodnék ;) egy pengés faszaságot dobnék be, valami durvát...hiszen már csak pár hónap ;) -
#205 Ja egy kicsit nyomott lett
Egyébként Csaba van a logba írva -
#204 hat, Alexet nagyon osszenyomtatok...
amugy mi van a logodba rovasirva? -
#203 EZ jó lenne új bannernak? (csak mert Alex ruhája új) -
#202 Sztem a bannert lehetne frissíteni hogy a régi Alexet kicseréljük erre az Alexre. Majd szólok a bannerműhelybe hogy csinálják meg ha nincs ellenvetés.