2268
-
#401 Csak jönne már -
#400 Köszi a háttereket,a multit amúgy én úgy tudom elképzelni h lenne ilyen katona vs mutáns meg sima death match is,és lehetne saját karit csinálni,a kinézetét is átalakítani illetve a képességeit is(és lenne sok féle nem csak annyi mint singleben),és mondjuk meg lenne határozva h mindenki 5t választhat. -
#399 Ez a 3 háttér csak azt nem írtam oda -
#398 Én ezt a 3-at találtam
1, 2, 3. -
adammmmmmm #397 A multi az jó lenne. Én úgy tudnám elképzelni hogy lenne egy katonai oldal. Ott lehetne fegyvert választani stb. Lenne egy mutáns oldal ott meg mutáns fajtákat. Szal lehetne TDM mód pontokért és olyan mód ahol másik bázisát kéne elpusztítani (katonai bázis, hive) Egyes játékosok kapnának különleges karaktereket (mint a pl. hunter vezér). És a pályán lenne egy véletlenül kiválasztott játékos Alexként. Neki az lenne a dolga hogy minél több ellenfelet öljön. Akinek sikerül megölni Alexet az autómatikusan győzött. Lehet hülyeséget írok de sztem fasza lenne -
#396 De az túl egyszerű:) -
#395 mutánsok vs katonák mod..nekem bejönne :D -
#394 Am ti találtatok valami igazán jó prototypeos hátteret?Én sokat találtam de nem volt olyan ami igazán tetszene. -
#393 Én egy esetleges DLCben reménykedek ami belerakná a multit,jó lenne mondjuk nem mindenki alexel menne hanem lehetne csinálni saját karit. -
#392 Lehet hogy ehhez is csinálnak egy olyan multit mint a san andreas-hoz (elég valószínűtlen) -
#391 Csak azt sajnálom h kihagyták a multit=/ -
#390 bentről nem tudom nézni, a twitteres feedje meg megszűnt...majd otthonról..vagy akár te is megnézheted: www.rlslog.net -
#389 Majd szólj ha látod. -
#388 rlslog-on nem láttátok még? mert addig nem is nagyon érdemes nézelődni ;) -
#387 Szerencsére én nem vizsgázok semmiből :D -
#386 Én hétfőn és szerdán fogok=/És ha pénteken kijön hétvégén még tanulnom kell. -
balika16 #385 Hát énse tok vele gamelni! Holnap meg Pénteken vizsgázom! Szorítsatok:) -
#384 Sajnos én sem látom sehol=/Pedig ha pénteken jön nekem akkor már szerdáig nem lesz időm játszani=/ -
#383 Nem is lesz, mivel európában június 5-én szállítják ki raktárra. és csak majd 9-tól lehet majd kapni, ergó, akkor márt fennt lehet, de hátha Reloaded bácsiék valamelyik rakárosnak a haverja :DDDDDD mi? -
#382 Ahogy látom még ma sincs fent a neten. talán majd holnap -
#381 Ja sztem én is :P -
#380 Én akkor veszem meg ha jó és fut is a gépemen(kb olyan a gépem mint a tiéd). -
#379 Nyugi. Sztem ahogy felrakják a netre lesz crack is. De ha mégsem akkor megveszem. Max 1 hetet várok a megjelenés után -
adammmmmmm #378 Már csak három nap + az idő mire feltörik. -
#377 E3 Launch Trailer
-
#376 Csak jönne már,valaki linkelné az összes E3as videót? -
#375 hehe...ez a hammer fist nagyon állat...amikor ugrik vele egy baromi nagyot, szakasztott olyan mint az ósuli comicokban a Thor ;) ő is előrelendítette a pörölyét, és azzal a lendülettel emelkedett magasba...már látom hogy mielőtt repkedni kezdenék, elsütök egy ilyet :D -
#374 Akkor oks. Végülis érthető is mert itt nem csak 4 lehetőség van mint a crysis-ban -
#373 Még jó hogy lassul különben nehéz lenne váltani harc közben. -
#372 Én láttam rosszul vagy tényleg lelassul a játék amikor előhívja azt az erőválasztó izét (a kört a képernyő közepén)? -
#371 Nekem egyik videót sem játsza le.
Am milyen védelem lesz rajta h ennyire izgultok a crack miatt? -
#370 Ja az elég szívás lenne :S Az ilyenre szokták azt mondani hogy: Közel s mégis oly távol -
#369 nyugi...jobb mintha fent lenne és még egy hónapot várnod kéne egy crackre -
#368 Egyik videó sem volt még. De azért érdekes hogy van olyan játék ami a megjelenése előtt 1 hónappal fent van a neten. Bezzeg ez még nincs fent amikor csak 3 nap van hátra -
adammmmmmm #367 Nem tom volt-e már de azért berakom:
Video 1
video 2
Video 3
-
#366 Heheh, először a m,egjelenés előtt jönnek gameplay jelentek. E3 van, tudjátok, a nagy játékexpó . június 4-ig tart
irány a gamespot -
balika16 #365 jah ha feltudják törni:) -
hitch #364 már csak 3-4 nap és elvileg kint lesz:D.7végén sztem már tolhatjuk. -
#363 JÖJJÖN MÁR KI :D
sry -.- -
#362 Ja sztem is jól megcsinálták. Mármint az oldalt, de a játékot is ;)