2268
-
adammmmmmm #361 Most nézem az hivatalos oldalt sztem jól néz ki. -
#360 Jah én is -
#359 Hehe...ezzel nem vagy egyedul bástya xD a bejelentés óta kattogok hogy ezdemekkoralesz xD -
#358 A trükk az hogy próbálok nem gondolni rá ;) -
balika16 #357 Először ugyis Boxra lesz kinnt! ha már van Box akkor nagy az esély a PC-re! -
adammmmmmm #356 Akkor ez az 5-10 nap(lehet nem törik fel hamar) neked maga lehet a pokol. -
#355 Nyugi. Én már majdnem 2 éve várom. Képzelheted hogy milyen nehéz volt kivárni ha megnézed mi van az aláírásomban :S -
#354 Hát elvileg 8 giga de szerintem is kamu(bár ne lenne:P)Jövő hétvégéig meg nemtok várni:S -
#353 Sztem nem az. 7860MB-nál biztos hogy több kell legyen! -
fbd195 #352 Sry hogy warezolok, de ami pacsteamon fennt van prototype, az igazi prototype? 7860MB-os , és ahogy probálom letölteni, azt irta hogy fullon van a szerver, valószínü mindenki tölti le.. szerintetek? :D (sry mégegyszer a warez miatt) -
#351 Egyébként sztem jövőhétvégére fent lesz a neten (legkésőbb) -
#350 Hasonlóan gondolkodunk ;) -
#349 Mind2,letöltöm és megnézem,ha jó akkor megveszem. -
#348 Egyébként a készítők nem mondták hogy lesz gyűjtői változat. És akkor most megveszed vagy letöltöd? -
#347 Ne terjeszd itt a rossz dolgokat hangosanXD -
#346 De talán már hamar rossz kezekbe kerül egy példány és remélem h felrakják. -
#345 Jól tudod, akkor szállítják le a boltokba.... -
#344 Úgy tudom euban júni 5 de lehet h tévedek. -
adammmmmmm #343 LOL
5 nap? Nem kilencedikén fog megjelenni? -
#342 Sry a 2 postért lesz gyűjtői változat?Nem nagyon találtam a neten. -
#341 Na már csak 5 nap. -
#340 Talán a proci szívás lessz.Elég jó de nem 2 magos és az lehet h gáz lessz neki:(.De a ramnak elégnek kell lennie. -
#339 De a gép többi részét is figyelembe kell venni -
ricsa008 #338 ok
ez jó hír -
#337 Biztos h elfut 7600-ason.Tud a kari minden ami kell csak gyenge.Futni fog!!csak az a kérdés h hogyan. -
#336 Sztem biztos hogy nem, mert ez a minimum gépigénye (gondolom) -
ricsa008 #335 nem fut 7600 ossal? nemá -
#334 amugy néztem 7800GT-t irnak de nem máűr hogy 7600al nem fut :c -
#333 ahah good:D very good :D -
#332 június 5 - 12 között -
#331 Mikor jön a game? -
#330 Na ez már tetszik,hmm csak 8 giga lesz az nemis sok. -
#329 Igen a 310-es hsz-ben. -
#328 Gépigényről van megbízható info?Mert láttam én már durva minimum követleményt is. -
#327 Akkor várhatsz egy-két évet rá az hótziher, ha nem most fogod megvenni, mert bivaly erős árpolitikát diktál az Activision neki. és a hype ugye... a hype. Év játéka, infamous alázó, nyári sikervárományos, a lehető legtöbb címet képzelj el róla... és ezt a kereskedők is kihasználják majd. -
csoli31 #326 Szevasztok!
Engemet is felcsigáztak a videók. A Steam-en már előrendelhető kemény 60 Euróért! Eddig ez a legdrágább játék amivel találkoztam. Már az EA-s játékok se ilyen drágák!! Én biztos hogy nem veszem most meg (1 játék se ér 60 Eurót). Inkább várok majd vele ha lehet lesz kapni kb. 5 ezerért (Ft). Le se töltöm, mert az nem én lennék!! -
xido #325 Ahogy néztem a videót,párszor tuti meg fogom reflexből nyomni a hálóvető gombot -
#324 :DDD ingame videok alapjan en tuti nem fogok csalodni...csak azert akarom hogy ez mielobb kijojjon, mert akarok egy uj Spidey-t is :DDD -
#323 Az a baj pont ilyenkor a legnehezebb várni,csak nehogy csalódás legyen. -
#322 elég volt a nyavalygásból! mindjárt kint a játék! bírjatok már magatokkal :DDD