2268
-
#481 Ja igen és lehet windows hiba is, nekem régen 98 alatt volt hasonló problémám. -
#480 Csak azért ide írtam, mert a Prototype-nál jelentkezett... :S
Amúgy úgy néz ki még sokan mások is elrontották. :( -
#479 Szerintem ez nem ide való. Lehet beszart az író, lehet a vinyóval van valami és elfogy a buffer, szar a kábel, millió oka lehet. -
#478 Na... Pedig már biztos voltam, h végre játszhatok, erre puff neki. Egyszer csak ezt hallom: "Oh no..."-és kidobja a DVD-t. Monitoromra az xbox volt rákötve (előkszítettem). xD
Gyors visszakötöm, erre a következőt olvasom:
100% - CloneCD
4:49 mp-ig írta, majd az üzenet:
"Sikertelen írás. HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22L!" (Szerintem az íróm típusa...)
2x próbáltam meg kiírni, mind a kétszer 4:49-nél állt meg
DVD Lemez:
Verbatim 8xDVD+R DL
író:
LG
Már rengeteg játékot kiírtam, most látom ezt először. O.o
Valaki segítsen PLS! -
#477 kedves egészségedre... -
#476 Még mindig sehol semmi. -
#475 ezabeszéd:D -
#474 Jah.De mindíg csak a pc-sek szopnak.Konzolosok már tolhatják:(.Nembaj nem halok bele főleg h a tegnapi bulin egy tök jó csajt fűztem be és szivattam le -
#473 Természetesen! -
#472 De attól még reloaded bácsi lefizethet egy bolti eladót :DDD és fenn lehet a gamma... ilyen a világ.
De ennek 50% esélye van:(
szal inkább csak június 9-től jön hivatalosan ki. -
#471 az lényegtelen.Az árusítás(állítólag)hétfőn kezdődik meg. -
#470 Mi ez a hétfőzés?Itt mondta valaki h már megkapták a boltok. -
#469 Én leszarom.Majd úgyis kijön vmikor. -
#468 deizgatottak vagytok:D -
balika16 #467 Ha a PS3 a raktárban...akkor a PC is?????
-
balika16 #466 Hát majd hétfőn kitudjuk próbálni:) -
#465 nice one. de tök ojan amijenek a trailerekbe voltak :D -
#464 ezért is mondtam hogy inkább majd úgy nézem meg hogy már indul a gépről...és én irányítok ;) -
#463 Igen de csak említés szinten itt pedig teljesen megmutatja hogy kezdődik. -
#462 majd megnézem a gépemen inkább ;)
több spoilert már nem visel el a szervezetem xD
különben azt sajnos már ellőtték interjúkban hogy hogyan kezdődik -
#461 Ezeket nézzétek meg,új gameplay videók az xboxosok csinálták van sok,csak akkor nézzétek meg ha innen akarjátok megtudni hogy kezdődik a játék. -
#460 Ööö persze, ha csak Reloaded bácsiknak jó bolti, kereskedő ismerősei vannak, ez csak akkor lehetséges PC terén :))
Mellesleg acti must have játéka lehet ez évben. -
#459 Köszi ez jó hír -
#458 Ma szállították le a kiskereskedők részére a játékot!
Estére bármi lehetséges. -
#457 Hát az kurvanagy szívás ha csak hétfőn jön ki. -
#456 Hm, akkor a pc-s később jön. Pont mint itt. -
#455 Már egy ideje igen! -
#454 A Bionic Commando kijött már konzolra? Vagy lehet, hogy ő még a 2/3D-s verzióra gondolt?! -
#453 Xbox 360-as verzió!
"Egy elég kemény hack & slash-ről van szó, amiben szakadnak a testrészek, ketté tudsz vágni emberkéket tankokat és egyéb lényeket...
igazából nem egy nagy agytröszt (de ezt már gondolhattuk az előzetesekből is), igazából ilyen kikapcsolódásnak jó!
Nem egy assassins creed 2, de egy dl lemezt simán megér!"
"Nagyon vártam ezt a játékot. 30 perc játék után azt mondom hogy megérte a várakozást. Akinek tetszett video alapján, nem fog csalódni.
Következő 30 perc után azt mondom hogy még jobb. Nálam 9/10 eddig. És még a God of War-ra is emlékeztet kicsit."
"Elég zagyva játék.
Látványos, de nem igazán van szerepe az embernek benne.
1-2 gomb megnyomásával hosszú kombinációkat hajt végre, és ha te pont nem azt akartad akkor is végig viszi a támadást.
Hááát. fene tudja, talán..."
"Én azt mondom srácok, hogy ez most a kategóriájában király game, én nagyon élvezem, a grafika is nagyon ott van... főleg ilyen szarok után, mint a Bionic Commando, Terminátor, megíjedtem, hogy nem jön mostanában jó játék, de szerencsére ez nagyon jó lett (szerintem)"
-
#452 milyen tápod volt? :( -
hitch #451 na basszus:S -
#450 Ne is mondjad. Pont mosst mondta fel a szolgálatot a tápom ismeretlen okokból :S Hétfőig tuti nem szerzek újjat. -
balika16 #449 Hétfőnél előbb nem lesz! -
#448 Elméletileg hétfőn esedékes ha csak nem tolták el a dátumot. -
#447 nem tudjátok hogy mikor is dobják ki a gamét? nagyon várom már -
hitch #446 de jó is lenne:D Reménykedjünk h hétvégén már orba szájba tolhatjuk.asszem hétvégén megint le kell mondanom a csajommal a talit:P:P -
#445 Nemfontos talán holnap már kipróbálhatom:) -
#444 Akkor ne a régebbieket nézd
Ha akarod belinkelem az össze új gameplayt ami nekem megvan -
#443 Hát azért a régebbiek nem. -
#442 a gameplay videók a kész játékról készülnek....