Prototype
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon elkeserítõ lenne ha csak 'kulcs'nak kéne használni mások alakját hogy átjussuk ellenõrzési pontokon...mondjuk ha lebombázhatnánk a fél várost, lehet hogy nem sok értelme maradna a játéknak (alapból nem akarunk kivégezni mindenkit úgysem, hiszen csak azokon akarjuk kiélni magunkat akik kísérleteztek velünk 😊 )
Racism is a weapon of mass destruction!
Remélem nem egybõl a zombik közé dobnak be minket mert még régen láttam pár videót ahol a katonaság csak üldözött és volt pár szörny de az emberek normálisak voltak. Mondjuk az régen volt és azóta láthatóan sokat változott a játék (a fõhõs kinézete és képeségei fõleg). Kiváncsi vok lesz-e benne olyan hogy felveszem egy tábornok alakját és kiadok egy bombázási parancsot. Vagy lehet-e majd intenzívebben használni ezt a másoknak a kinézetét felveszem dologt. Összegezve arra vok kiváncsi hogy csak írtani lehet-e vagy taktikázni is lehet-e.
Next PC upgrade: 2022
Gondolom a játék nyár fog mehjelenni. Egy idõben azt hittem hogy februárban jelenik meg (valameik oldalon írták) de a videók alapján nyáron. Jó lett volna pár hét múlva játszani vele.
na erre nem vennék mérget...nem minden igénytelen port ami kijön PCre 😉
Racism is a weapon of mass destruction!
jaja, kicsit interaktív lesz a környezet 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ja valszeg. De ehhez vagy überjó gép kell vagy alacsony grafon kell játszani hogy ne szaggasson mert egyszerre sok minden mozog rajta meg ilyenek 😞 De azért állat játék lesz 😄
A játékmenet kicsit télleg hasonlít rá de sztem ez jobb lesz 😉
Ja és itt egy másik videó
Ja és itt egy másik videó
Új a prototype-ról!!! Ezért volt a visszaszámlálásvideó
SIERRA: Prototype
Képre klikk = NAGY KÉP
<#pardon1>#pardon1>
Képre klikk = NAGY KÉP
<#pardon1>#pardon1>
Ezt a siklórepülést a 3. videóból mintha láttam volna már valahol...😊
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Nekem is Õ 😄
De sztem ez jobb lesz mert a spiderman-ban nem lehetett emberrel leszedni a helit <#idiota>#idiota>
De sztem ez jobb lesz mert a spiderman-ban nem lehetett emberrel leszedni a helit <#idiota>#idiota>
5(!) ÚJ videó
A Sierra oldalán meg csak szimplán azt írja, hogy "Release Date: 2009".
Amúgy mindegy, nekem elér 2011-ben is... xD
Amúgy mindegy, nekem elér 2011-ben is... xD
Qwerty4
2009 április 1. Az Amazon szerint
Állítólag december 30.-án fog kijönni.Elég érdekes idõzítés.<#smile>#smile>
Majd a legnagyobb kockák ezzel fognak szilveszterezni.<#hehe>#hehe><#gonosz1>#gonosz1>
Majd a legnagyobb kockák ezzel fognak szilveszterezni.<#hehe>#hehe><#gonosz1>#gonosz1>
Qwerty4
Nincs igazán semmi olyan info ami miatt érdemes lenne írogatni.
Feleslegesen meg minek írogassunk!
Feleslegesen meg minek írogassunk!
Ha a ''mostanában'' alatt az elmúlt fél évet érted akkor igaz.
Engem is érdekelne. Végre 1 játék amiben igazán rosszak (is) lehetünk
Engem is érdekelne. Végre 1 játék amiben igazán rosszak (is) lehetünk
Jah.Engem érdekel a game.De mostanában semmi hír róla.😞
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Miért járnánk ide, ha már jóideje semmi hír a játék felõl, akkor nincs mirõl beszélni.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
/me se