Prototype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Lehet hogy majd ennek is csinálnak egy multit. min amilyen a San Andreasnak van. az állat lenne :D
Prince23
Rétegjáték lesz szvsz

bertino
tegyük hozzá, hogy az általad felsorolt összes játéknak tetemes multja van.

hát a Prototype-nak ?
nem hinném.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince23
Bezzeg a mafia 2 meg starcraft ill. dio 3-ról ömleglének...
prototypenak jelenleg nincs nagy rajongói tábora, hiába a hype.

grebber
Pár kép meg videóról nincs mit nagyon beszélni majd ha kijön a game akkor lesz itt élet!

Next PC upgrade: 2022

elitehun
Csak nem sikerül életet lehelni ebbe a topikba XD
elitehun
Szerintetek majd a hullákat is be tudjuk ''kebelezni''? itt azokra gondolok amik már rég halottak
elitehun
Az azért feltûnt nektek hogy még az elsõ videókban sem lógtak egybe a hullák. Azért ez nem rossz :D
Prince23
Képek

na lehet dumálni akkor:))

elitehun
Autókkal nem vicces...én embereket fogok hajigálni<#eplus2>
gfreak
Lopakodás..bahh...Hulk smaaaash...ja, hogy ez nem az a játék? xD de azért menni fog ez a hozzáállás ;) szóval rombolni akarok meg autókat hajigálni, és persze kaszabolni pengékkel...Hulkszimbióta ;)

Racism is a weapon of mass destruction!

elitehun
Én kipróbálok benne mindent. mert azért valljuk be ez a játék nem lopakodásra van kihegyezve. Bár vicces lehet meggyanúsítani egy másik katonát hogy Õ a mutáns :D Meg asszem a készítõk emlegettek valami légicsapást is<#nyes>
Prince23
Mindenesetre nekem nagyon befog jönni a lopakodós, alakváltós részek, a többi nem izgat

elitehun
Ja. de akkor ez mért nem? Kezdjünk már el beszélgetni valamirõl a játékkal kapcsolatban ;)
Ötletek?
Prince23
Bezzeg a Diablo 3, meg Star Craft 2 most is pörög, lefogadom még így látatlanba is :D

TaRka0107
Az nem fordult meg benned h lehet h utálnak???!!:D:D

Ui: csak vicc volt!:D
Uui: De minek nézzenek be ide ha még nem jeletn meg a játék?! Majd ha megjelent akk pörögni fog ahogy Prince mondaná!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Prince23
Szeretnéd ha pörögne a topik, mi? :D

elitehun
Mért van az hogy miután írok egy jó ideig nincs hsz? :D
elitehun
Én csak abban reménykedem hogy PC-re jól megcsinálják az irányítást de ha mégse lesz az akkor jöhet a gamepad :D
Prince23
grebber
Új képek + Trailer Képekben nagyon ronda.Mozgásban sokkal szebb!

gfreak
kijött a képregény ;)

elitehun
elitehun
Ez az. Mivel mind a 2 activison nem meglepõ hogy vannak benne hasonló kombók
Prince23
A gõrdeszkázós jelenet az tipikus spiderman 4-bõl van lopva. Dehát Activison az is.

The Protector
Semmi xtra nem lessz a gameban.Egy xboxos hulk 2 ultimate destruction szintû agyatlan hent.De én szeretem az ilyet szóval bejövõs.Volt azért mit összeszedni az elõzõ játékaikból és lopkodni az új spidermanból is/vagy fordítva.A földön emberen gördeszkázó hátraszaltóból jól picsánrúgom kombó és társai.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

elitehun
Ez a játék nagyon nagy lesz
copass
jó kis hentelõs cucc!:)

Prince23
Jaja, az volt a top 4. ûtõs lesz

bertino
ebbe lehet majd zuzni rendesen <#eljen>

A legjobb az volt mikor átvert egy halom katonát akik így a saját társukat lõtték le:D
Prince23
Azta a k...t

top 4 az nagyon bejött

elitehun
Mármint a grafika szemet szúró
elitehun
Ja minden csak a házak nem de azért ez elég szemet szúró<#szomoru1>
Remélem majd megoldják valahogy
Már az elsõ prototype videóknál feltûnt hogy véletlenül sincs olyan hogy egybecsúsznak a dolgok. Ez már ilyen kezdetleges állapotban is jó elõjel<#taps>
bertino
gondolom azért ilyen, mert körülötted minden rombolható lesz és valószínûleg elég jol megviseli a gépet.

elitehun
Hát igen a grafikán még egy kicsit kellene csiszolni mert a részletek szó szerint elmosottak. Mintha Magdi anyus áttörölte volna õket egy hígítós ronggyal.<#idiota>
grebber

elitehun
Ez nagyon ott van<#eljen>
Kár hogy kamerás felvétel :(
Nem bírom ki júniusig de azért még kell rajta javítaniuk néhány dolgot
Prince23
elitehun
<#eljen><#eljen><#taps><#worship>
Tulajdonképpen már láttam ezt a hírt de jó újra látni :D
grebber

Júniusban érkezik a Prototype!

A tavalyi megjelenés lefújása után az idei év elsõ felére ígérte a Prototype boltokba kerülését az Activision Blizzard, ezt pedig a minap végre pontosították.

Persze ezt is csak közvetett módon tették meg, ugyanis a New Yorkban megrendezésre kerülõ Comic Con meghívójában árulták el, hogy júniusra tervezik a Prototype megjelenését. Rendesen kihasználják a srácok a féléves haladékot, bízzunk benne, hogy mindez a program elõnyére válik majd. A Prototype már eddig sem tudhat könnyû életutat maga mögött, hiszen a fejlesztõk egy részét elbocsátották, ami késéseket eredményezett, a határidõk tartása végett pedig nem egy érdekes fícsört kiszedtek a játékból - a Comic Conon végre lesz játszható verzió, akkor kiderül, hogy mire számíthatunk majd. A New York-i eseményt kihagyóknak pedig kellemes kitartást kívánunk a júniusi megjelenésig!

info: Gamekapocs

elitehun
Hányadik képrõl beszélsz mert én egyiknél se látok olyat hogy szétcsúszik a textúra?
gfreak
fuhh...itt a képek között van pár amin nagyon csúnya grafikai bugok találhatóak (az egyik legszembetûnõbb amikor valami ugrásfélébõl érkezik lefelé a sávó, és a térdeinél egy vonal mentén szétcsúszik a textúra)...remélem ezeket azért kijavítják ;)

elitehun
Kétlem de sztem nem nagyon fog hiányozni elvégre bármi mást el tudunk pusztítani
bertino

gfreak
azért remélem pár házat le lehet rombolni úgy mint a Hulkban xD és remélem nem folyamatosan töltögeti majd a várost, meg lesz olyan is hogy döntenünk kell valaki sorsáról (mint a GTAban, az nagyon bejött :)

elitehun
Ja és reméljük olyan jól optimalizált lesz mint a FC2. Mert ebben a játékban az a jó ha akadás nélkül megy mert ahogy az elõzetesben is írták elég interaktiv lesz a környezet (magyarán csak házakat nem lehet eltüntetni a föld színérõl)
gfreak
szerintem a mostani középkat azért elég lesz egy medium/high keverék játékhoz...ránézésre egy kicsit lesz erõforrásigényesebb mint a WoS...nálam az reccenés nélkül vitt mindent 1600ban...szóval reménykedhetünk ;)

elitehun
Szerintetek majd milyen vas kell a játékhoz?
elitehun
Sztem ez nem is baj ;)
Am a cikk jó lett csak sok a helyesírási hiba benne :D