2268
-
#601 thx a barátnőm...modelt áll éppen...:D -
ricsa008 #600 ez pl olyan unalmas már egyszer minden kijön csak türelem kell hozzá
én nemrég írtam egy Fake verza ról Fake volt azóta befogtam a pofám és várok -
balika16 #599 :D:D:D Lehet ma már tolod!:D DE csak előrendelhető vagy ma már tolhtja aki megveszi? -
#598 Játszani akarok!!! Prototype-al!!! -
#597 igen, már megvásárolható ;)
mikiking nem néz rá a topikra? csak mert kiganézhatná a sok baromságot ;) -
balika16 #596 Azt irják külföldön h elvileg már meglehet venni valahol:O Szal lehet ma lesz valami! -
#595 No no... moderáld magad :D
egyébként a dátum amit ír balika, teljesen hivatalos. És tény. -
balika16 #594 akkor most mivan már meglehet venni? -
#593 Fehércsoki: stílus
balika16: ja, én is láttam ;) -
balika16 #592
Fehercsoki inkább maradj csöndbe kérlek!(nem süllyedek le a szintedre mert legyőzöl a rutinoddal!) -
#591 Szánalom a te jó kurva anyád,inkább hagyd abba a szaros dátumok beírogatását. -
balika16 #590 Én nem mondtam semmit csak a tényeket, hogy mikorra irja az amazon! Ez a szánalom meg beleugat! Pfff.... -
#589 nyugodjatok végre le gyerekek kitört itt az ovi -
balika16 #588 Feher csoki f-x kuss! -
#587 Jó ki nem szarja le h mit írnak?Úgyis akkor jön amikor jön. -
balika16 #586 Amazonon ez van: PROTOTYPE by Activision/Blizzard (Jun 9, 2009) (Windows Vista / XP) -
#585 Hali nagyon remélem, hogy 9-én jön. Csak azért mert a prototypegame.com-on ami a hivatalos rámentem az előrendelésre és azt írták 12-én lesz release. Nagyon remélem, hogy ez nem így van. -
balika16 #584 Hát jah jólenne:) CLON-t is ellehet inditani! Lássátok Terminator! -
#583 remélem nem sokat kell várni már, nagy az unalom, ma-holnap minimum egy CloneDVD-s lessz/legyen -
balika16 #582 Hát várunk! Többet nem tehetünk:) -
#581 így van, valljuk be jobb az mint ez kapucnis... -
#580 Kinek kell ez a kapucnis köcsög ez a bomba mami mindent odaver. -
#579 hmm, nem lesz rossz, eddig nem igazán vártam, de mostmár tényleg jöhetne, kezdek unatkozni:D -
balika16 #578 mennek az infók!:
Post an nfo and exact file size of the main .exe after the game is installed. -
#577 -
#576 Itt a hír:
Katt -
balika16 #575 Lehetne már vmi hír! -
adammmmmmm #574 Én úgy látom a piratebay-on szépen letisztították a fakeket mivel már csak 1-et láttam az meg egyértelműen fake. -
#573 persze egy Clone jó lenne nagyon addig le tudnánk szedni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!PirateBay-on sok verzió van, de mind FAKE!! -
#572 jövö hét azt ennyi.... -
adammmmmmm #571 Hát ja ott 9. 10. és 5 van. Jól jönne már valami hír a törtről.(ha lenne clone akkor legalább csak crack kéne de most azt se tudni mi van) -
#570 itt 9.-re van írva -
#569 Jóval kisebb az mennyi kb? -
#568 A város nem kicsi.A hasonló gamekhoz képest viszont jóval kisebb. -
adammmmmmm #567 Itt is már 12 van. Ezt nem értem hogy lett eltolva de ez azt jelenti hogy csak keddtől lehet tört verzió:(
De az xbox is akkora lesz kidova szal nem ér hogy ők már játszhatnak. Nekünk mért nem lehetett volna kilopni egy pc változatott is. -
#566 Am DLC lesz?Lehet róla tudni valamit? -
#565 Graffal szerintem nincs semmi baj jó az,de egy kicsi város az nagyon elbaszná a játékélményt.(persze attól függ mennyire kicsi az a kicsi) -
adammmmmmm #564 Azt eddig is tudtuk hogy ez a játék nem a grafra gyúr. Viszont az hogy kicsi a város engem is meglepett. -
#563 Hát ennek nem örülök,máris kevésbé várom=/ -
adammmmmmm #562 Ezt a részt használták a bemutatókban is.