4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
Ne viccelj már, mire haragudjak?:)...csak annyi, hogy persze hogy esetlen meg minden, de hogy lehet egy 6 évest összehasonlítani, egy fullprofi csapattal?? Ezt nem értettem... -
joe1980 #853 Abba igazat adok neked,hogy hatéves.De a Flying Steps ezt simán esetleg még látványban is megcsinálná.Mert amit e kedves gyermek csinált az minden volt csak nem breakdance.De mondom ez a véleményem,remélem nem haragszol. -
Daza500 #852 Épp azért még várnia kéne 15 évet. -
Jah, csak míg azok felnőttek, addig ez egy 6 éves csóka.... -
joe1980 #850 Most néztem egy break videót amin egy kisgyerek "mutatja" mennyire tud breakelni.De ha ez a gyerek látná mit tud a Flying Steps,akkor tuti sírva bújna az anyukája hátamögé.Vmien Bendegúznak hivják. -
marxell #849 Ilyen szégyen műsort Európa nem baszott komolyan :S :D
Ebből az RTL-nek olyan bukása lesz, hogy már kicsit sajnálom is őket..
Akiket beválogattak, hogy ilyen olyan viccesek voltak.. aztán kb. 1-2 tudtam röhögni.
Más kérdés, hogy a zsűri teljesen igazságtalan, a produkciók 1/10-d nem láttuk, kitudja kiket dobtak ki.
Jah és elég gáz, hogy még mindig a 'Te csillag vagy' c. sláger a főcímdal, opening meg miegymás, mikor elég szar szám. Na meg a dizájn is ugyanaz maradt..
Stólbuci meg az egyik műsorvezető :D :D :D
Na a lényeg, hogy ez a műsor egy szánalom :S -
xxxpaulxxx #848 szar mind2 -
Ettől függetlenül igazuk volt, szerintem is jobb volt egyedül a srác. -
Sulopest #846 A legnagyobb lopás a testvérpáros szétrobbantása volt. Az angol verzióban ezt már ellőtték 2 éve:
http://www.youtube.com/watch?v=RnCpjSGNOk0 -
Daza500 #845 Vagy k*rva. -
xxxpaulxxx #844 mit vársz egy cigánytól...
Amúgy röhely... csillagszületik= cigány vagy buzi:D -
bűvész csávónak tényleg tök igaza volt, a zsűrik magára a kérdésfeltevésére nem is tudtak mit mondani, csak élcelődtek rajta. Tényleg nem pálya, hogy átmegy megasztárba... -
Daza500 #842 Az lehet, de tényleg olyan emberek jutnak néha tovább, akik 20 fillért se érnek. -
Ja és hogy felháborodott még pff... -
állatos bűvész megmondta a frankót...
igaz az ő produkciója egy fos volt -
Daza500 #839 Álszent ott az egész brigád... -
xxxpaulxxx #838 Szerintem külsőre iszonyatosan aránytalan volt... csöcsök, úszógumik, iszonyú széles csípő és hosszú, vékony lábak...
szóval nem emiatt juttatták tovább...
#834:Ne túlozzunk... mondjuk azt sem értem hogy szegényt miért állították ki... most ezzel akarta kimutatni az rtlklub hogy húúúúúdenagyszívevanottmindenkinek?
Elmehetnek a picsába -

Teljesen egyetértek. Külsőségek...... -
Daza500 #836 És Friderikuszt a 100 fogú picsa helyére. -
amennyi énekest tovább juttattak inkább megasztár ez mint tehetségkutató.. nem kell énekes kész.. ennyi.. így is tele van már az ország mindenféle hirtelen előbukkant énekessel, akiket utána már énekelni nem hallunk, hanem vacsora csatában és hasonló műsorokban láthatunk viszont.. énekesek haza! csillag születik kitalálója MONNYON LE! -
Daza500 #834 Annak a szerencsétlen tolókocsis csávónak jobb hangja volt... -
Dean Winchester #833 igaza volt.
ma is az a szőke picsába mit láttak? oké a hosszú combját xD de azon kívül tényleg semmi hangja sem volt , mellesleg már továbbjuttattak nem egy énekest (mai adásból is 2-3 továbbment :(
-
Hát a mai produkciókat elnézve ha lesz jövőre is akkor grebberes pólóba elindulok én is kitalálok valami full szarságot amivel ország világ előtt égetem magam és még fel is leszek háborodva beszólva a zsűrinek amiért kiestem mert ez a trendi
-
techno buzikon csak szánakoztam.. ennyit róluk
beatboxos srácról meg először komolyan azt hittem, hogy csaj :O -
tüctücös epilepsziás gyerekeken szakadtam, amikor kapták az oltást ?:as?:A
a sárgacuccos beatboxos srác meg ... pfejj. Az Its Rite Beatboxversenyen is egy az egyben ezt az előadást adta elő, ott leszólták :| -
Daza500 #829 Szerinted az a csaj a tánctudása miatt jutott tovább ?
-
Ezen az RTL-en valaki nagy Naruto fan lehet, mert már több valóságshow-s műsorukban használták a Naruto OST-ket. A celeb vagyok ments ki-ben szinte csak az volt, most meg itt a műsor végén is egy betétdal:) -
xxxpaulxxx #827 attól még dugnivaló:D
Amúgy összegezve a mai napot:
Mennyi olyan semmilyen mutatvány került be, amiben semmi kreativitás... a következő körben előadják ugyan ezt és jéééé... ki is esnek:D
A rúdtáncos csajt páros lábbal rúgtam volna ki... jóbőr de ezzel akar csillag lenni? Bármelyik rúdtáncos megcsnálja...
Amúgy az énekeseket meg táncosokat elvből nem engedtem volna be ebbe a műsorba... -
strokes (remélem jól emlékszek a névre) a beverli hilsi szaru zenéjét keményen nyomták :D -
ezt a sonját mikor lövik már le? már megint bebizonyitotta hogy szinésznek is szar... -
Na ez jó volt, pedig aszittem eleinte, hogy szar lesz, flakonos produkció. :D -
Daza500 #823 Ezt inkább a Mambo klubban kéne naponta előadnia, másris meggazdagodna.
-
rúdtáncos nő kapná.. -
cargame #821 Es ha ez nyeri tegyuk fel, akkor kiall a nepstadionba es 50000 ember elott lead egy ilyen mutatvanyt :P -
Na ezt a csajt is blokkolnám. -
én is akarok ilyen bixbákszolást vagy mit, hol lehet ezt megtanulni?:D -
CS -tem közbe, azt hallom a társaktól, hogy: "húúú",.."milyen pöpec kis ribik"..."blokkolnám"..."dugnám mind az ötöt"
-
ez kész :D
a bűvész csávó megmondta a tuti xD minta csak innen sgröl küldte volna valaki :D
5 csaj nem volt semmi zsűrinek folyt a nyála rendesen

-
úúúúúúú ez geciség volt, inkább mondták volna, hogy nem, de ebből később veszekedés is lehet.... -
de ő bandzsa, nem?