Csillag születik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én meg is nézem!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Vagy hadd nyerjek má a lottón és fõleg az ötösön 😛.
Mûsort most nem nézem, majd talán a kövi részét... mert gondolom nem egy felvonásos.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A Fábry unja, de nem is ért hozzá, a többi meg nem tud beszélni, a Padödö-s csaj helyett jobb lenne vki aki ért a zenéhez, még ha jazzénekes, vagy mi, akkor is, mondjuk Kodály vagy Szokolay Sándor 😄 😉 😛 A ruhabuzi is volt már minden, csak akasztott ember nem, aztán ott van a zöldbe öltözött táncosmuff, az meg hóthülye.
Az egész az emeltdíjas SMS-ekrõl szól, amiknek az ára már USA dollárban is ki van írva...
Láttam néhány dalosembert, amolyan ti maradtatok ki a Megasztárból mûsor...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Málészájú srác kapott 29-et. Hagyjuk már... Eddig ez a lány volt a legjobb!
Az a tehénhangú nõ többet kapott!? <#levele>#levele> (a zongorás számért) Azt hittem kidobom a tévét az emeletrõl, amikor megallottam a hangját
Egészben a csajok voltak a legjobbak <#nevetes1>#nevetes1>
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Ennyit az RTL-rõl.. <#mf1>#mf1> Eddig azt hittem, hogy ilyen csak a TV Zwei-nál fordulhat elõ. Tévedtem...
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?