140239
Euro Truck Simulator
-
#9198 Így megy köszi!! -
#9197 elvileg ezaz -
nono 26 #9196 Nekem ez megsincs!!!Honnan lehet leszedni? -
#9195 vegyél ki mindent és nézd meg, hogy úgy benne van-e -
#9194 -
#9193 Nektek ez a MAN működik??
Betettem a mod mappába de nem jelenik meg a boltban... :( -
dennis88 #9192 hello
azt szeretném kérdezni, hogy van egy Scania tandem és ha azt beteszem a játékba a kamion működik, de a tandem pótot nem bírom kiválasztani a szállítmánylistából, mert nincs ott
ez miért van?
köszzi -
#9191 Ez foltort model!hacker -
#9190 jó!! :) -
#9189 mimegy itt :CCC
gyémánt vmi nem scaniát is csinálhatnál :DD Amugy jóa :| -
#9188 hm..szép Scania:) -
A Scania privát. -
#9186 Ott a CD-n a DirectX könyvtár, benne setup, dxinst vagy hasonló exe. -
Robika9123 #9185 DirectX-et hogy kell telepíterni -
#9184 nálad video driver probléma van. -
szepidev #9183 Nekem telepítve van minden -
#9182 Telepítsétek a játékhoz mellékelt DirectX-et. -
#9181 omg
szerinted?Ltominak mondtam h ha már afrika akkor anglia is
amugy válaszgomb is létezik -
Robika9123 #9180 Sziasztok!
Megvan nekem is a játék de mikor belépek kamiont választani akkor is sötét a képernyő meg utánna is mikor elindítom a jáűtékot!
Nem tudom mi lehet a baj! Légyszive segítsetek!
Köszi Robi -
szepidev #9179 -
szepidev #9178 Szasztok ! Egy kis segítség kellene nekem valamiért nagyon rosszak a színek játék közben ,az egész monitor kékes,de nem szaggat éjszaka viszont elég jó akkor kicsitt vöröses ?! miért van ez ? köszönöm -
First Aye #9176 Elöttünk most áll egy electrolux os kamion kár h nem elöl jöttem be:( -
Blackdog #9175 Pontosan én sem tudom, de valami olyat takar, hogy az áru mennyisége. Ha kevés van belőle, sokat kapsz érte, fontos a szállítása. -
#9174 xd anyit nevetek ezzeken -
#9173 BALAKA: ezzel a kis angliával mire célzol???? -
#9172 A 'pm' privát üzenetet jelent, amit megtalálsz, ha visszamész a fórum főoldalára. Itt bal oldalon, a neved alatt találsz egy ilyet: privát üzenetek. Ha erre rákattintasz, akkor el tudod olvasni, amit magánban írtak neked! -
Milanista #9171 Hello! Már levezettem a játékban több mint 30 000 km-t de még csak egyszer találkoztam esővel mutatóba.. lehet ezen változtatni vhogy? -
#9170 Exodar:
Az .scs kiterjesztésű fájlok TCM-mel szerkeszthetők! Ha rámész a kurzorral, és nyomsz egy entert, akkor abban mappákat találsz. Kvázi ez egy tömörített fájl, aminek kiterjesztését nyugodtan átírhatod .zip-re és úgy is szerkesztheted. Egy dologra kell figyelni, hogy a tcm-ben a tömörítési arány '0'-ás legyen! -
Exodar #9169 Hy ki tud egy scs szerkető progit adni ? thx -
#9168 te még élsz? -
bajusza #9167 remek honlap, sok kiegészítővel. -
#9166 Esetleg 1 kis angliát?:D -
#9165 robos ezeket amik neked fenn vannak képeid ezeket te szereksztetted vagy ezek benne vannak a játékba és ha igen honan tudom letölteni ?? -
#9164 akkor innen is :D -
#9163 Nálam is fent van, ráadásul nálam előbb volt bibibí.... Ehehehhh :P -
#9160 Dreher pótom... -
#9159 Innen -
#9157 Honnan lehet magyarosítést letölteni? -
#9156 3dartpolon fent van notic kamionszállító trélere
töltsétek -
Mack Matyi #9154 Ezer bocs aero, de mi az a pm ? aki tudja, és erre jár, szivesen venném ha leírná. Köszönöm