140239
Euro Truck Simulator
-
SgtKanyo #9102 @Thomas 2121:
Hmm... Noshát legelőször azt írta, h valóban ott hagyod a munkád? ha a jou job akkor 8000 Euro-t von le azért mert ott hagytad a munkád (ami ez esetben a trailer lesz). Nem lehet h elhagytad vhol a trailert? :\
Hát fingom nincs, az uccsó mondatot kicsit pontosabban kéne mer igy semmi értelme :D Viszont támadt 1 megoldás. Kezd ujbol a játékot....
@longhaul:
Valami mod lehet, de ha alapbol ezt adja ki akkor szedd le a játékot még1szer és szerezz vmi rendes crack-t :P -
#9101 És akkor mit kell csinálni ha így is úgy is beállítom , kiválasztom az országot, és betölt kb50% és utána kilép "AZ EURO TRUCK KELLEMETLEN HIBÁT OKOZOTT,
segíts? -
Thomas2121 #9100 köszi az eddigi helpet,de nem vagyok előbbre!!
Nem akartam én semmit csalni,semmi save fájlt megbabrálni!!
Csak úgy simán elkeztem játszani is kész!!
Igazából az baj,h nem tudok munkát elvállalni,amivel kereshetnék pénzt!!
Megpróbálom leirni,h mit kapok válasznak,nem tok angolul,az apróbb hibákért bocsi:)
Tehát a szöveg:Do you really want to abandon your current job? jou will be charged 8000euró for abonding the job!
és ha kiváalsztom,h ételt vinnék barcelonába ez jön vissza: select destination as will as argo to transport!!
Mi lehet a hiba, vagy mi a baja???
és megcsináltam,h egymagában az egységgel visszamentem a kiinduló helyre lisbonba és a térképen jelzett pontra és ott volt a rózsaszin izé ahova a vitt rakományt vinni kell!! de én nem tudok hol kocsit és rakományt magamhoz venni!!!
Rem értitek a nyügöm és még egy kicsi helpet kérnék!!
vagy valami magyarosítás van hozzá???
Kössszi!!! -
SgtKanyo #9099 Hallod a pénz-re sztem van megoldás. Biztos rosszat írtál át a savegame-be Először nyisd meg a savegame-t és keress arra rá, hogy "money_account" Ott lesz 1 bizonyos pénzösszeg amit átírsz arra amire akarsz. Én mindig csak 100 ronggyal növeltem a "bevételem" addig amig meg nem vettem magamnak az A kategóriás Scania-t meg az összes országot. Na ha mindezt átírtad akkor azt a save-t töltsd be amit átírtál (1értelmű mi?) Pl: ha az 1 nevű mappában írtad át a game nevű file-t akkor a saját mentésedet töltöd ha pedig az autosave-t akkor hadd ne meséljem mit töltesz be. Na most lehet oltani, hogy te mindezt tudod ;) -
Cekrény #9098 sziasztok, nagyonbejön ez a game nekem, tegnap bukkantam csak rá, oltári:) -
#9097 Itt van a válasz link -
Thomas2121 #9096 sziasztok!!!
Ma telepítettem fel a játékot és még sosem játszottam ilyennel,de egészen bejött,míg meg nem akadtam!!Portugáliát választottam,elvittem egy vonatót lisbonból ,barcelónába és ennyi, nem tudok több fuvart vállalni, nincsen elvihető kocsi.vmi olyat ír,h :8000euró, !!
Odamegyek a jelre, megvan,h mit vinnék és melyik városba és semmit nem enged!! van 400euróm,ez a baj??? mit kell tenni?? hogyan kell játszani???? -
rinyavas #9095 Szia
Okkés igen én szúrtam el rossz crack filet másoltam be... :)
Tényleg fasza a játék igaz a modellek lehetnek igényesebbek. -
#9094 én arra goldolok. pl. a 18wos haulinnál hogy leállsz az útszélére, megnyomod egy gombot és megszűnik az alvás -
#9093 én sem vok kamion közelbe.régebben tatám volt kamion soffőr de már sajna nem. -
#9092 ... és ha nincs közeledben alvás kék karika, akkor milyen gombbal tudod elalvás gomb? -
#9091 Hy Nem adták ki javító patch-et? Ami a pénz feloldja, mert én beirtam 1 Milliót, nem így x.xxx.xxx hanem xxxxxxx a "//... save/savegame//game.sii // file ben és semmi, mindíg 100.000 eurot ir ki a képernyőre, Mert pl: az ország határ le van zárva amíg nincs pénzed. -
#9090 várni várhatod. -
landwir #9089 hy az 5.oldalon baly94 linkelt egy képet amin az Euro Truck Simulator Multiplayer látható erről mit lehet tudni. A kép alapján akkor várható a multi is? -
#9088 Használd a keresőt ;-) -
#9087 nézd már vissza a hozzászólásod ... -
#9086 Apám a Waberer'snél van ott meg volvot vezet....:D -
Daza500 #9085 De egy kamionos élete nemcsak játék és mese. -
#9084 Sziasztok ! Ma 2. napjajátszok Mondtok nekem okosságokat ?Oldalakat mod/truck ok hoz ? előreis Köszi! -
#9083 én faterom is kamionos :D renault midlum 220 dxi :D ...megvan egy privát válalkozásunk :D is... Opel movano 2.8 dti -
#9082 Szerintem arra érti hogy másnak a faterja kamionos:D -
#9081 ezt hogy érted? -
First Aye #9080 Látom csak én vagyok itt olyan akinek nincs közelébe kamion! -
SgtKanyo #9079 hmm... #9055 -
#9078 Régebben mozogsz.. bocsmá:D xD véglis father kamionos és a wabinak a büdös életbe nem volt MPII L-es Mercije.. :\ -
#9076 miért lennék részeg ha mond már te tudod mi az AS24 ?
-
Hungi2 #9075 landwir: a http://users.cwi.hu/ets/ oldalon lassan fent van az összes, ami a rotruckersen :) -
#9074 Ne már tényleg??Szerintem régebben mozgok a akmionok körében mint te!!Amúgy az "ennyi" szónak melyik részét nem értetted??? -
landwir #9072 hy all valaki segitene regisztrálni a rotruckers oldalra? mert nekem nem megy -
#9068 :D Elárulom neked, hogy Actrosból több féle fülke méret van csak kicsit neki kéne állnod és utána nézni .. :DDD -
#9067 Nem teljesen mindegy!!Csupán a tény volt a kérdés hogy vannak-e ilyen cuccai, és van 1844-es Actros-a és tartálykocsija is!!Részemről csak ez volt a kérdés!!!Ez az én igazamnak elég!! :-) Nézz utána inkább jó...
Részemről ennyi!! -
#9065 Ilyen Actrosa nincs nagyokos-.- tartálykocsi sem ilyen és azt amúgy is DAF vontatja.. low:\ -
#9064 Először is csak a vontató színére értettem hogy bele lehet-e még kötni, de nem gond!
Amúgy meg ha ennyire arcoskodsz javaslom előbb nézz utána a dolgoknak mert a Wabinak van ilyen gépe, sőt még tartálykocsija is van!!Azzal meg tökéletesen tisztában vagyok hogy a Gartner KG - val nem dolgoznak de mivel a játékban nem csak egy cégnek kell dolgozni így nyílvánvaló hogy más pótot is húznod kell a traktorral!!! -
alkeszs #9059 a pót alacsonyabban van mint a nyerges. Mért, és mit lehet tenni ellene
-
alkeszs #9058 Sziasztok!
Miért van az, hogy ha a sárga színű pót alá akarok állni a nyergessel, akkor nyikorog a pót?
Már próbáltam oldalról is, de akkor is bemozog az egész és úgy értékeli a végén, hogy nem lett leszállítva épségben a szállítmány.
Előre is kössz a segítséget![IMG]http://[/IMG] -
#9057 srácok..valaki tud a játékba mercedes benz axort..vagy valaki csinálna nekem eggyet?nagyon megköszönném..egyik haveromnak is kéne..és már ha van..vagy lesz..meglepném vele..köszi még1x !! hali -
alkeszs #9056 Sziasztok!
Miért van az, hogy ha a sárga színű pót alá akarok állni a nyergessel, akkor nyikorog a pót?
Már próbáltam oldalról is, de akkor is bemozog az egész és úgy értékeli a végén, hogy nem lett leszállítva épségben a szállítmány.
Előre is kössz a segítséget! -
SgtKanyo #9055 Halljátok letöltöttem 2 Wabis pótot. Szal van 1 Schwarzmüller-es amihez más skin-ek is vannak. Na nekem ott eddig mindenfajta skin volt csak épp Wabereres nem. Akkor van 1 másik amit innen töltöttem http://users.cwi.hu/ets/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=2&Itemid=2 ebből az elsőt, viszont nem írja, hogy mihez rendelte hozzá. Így már 126 év 3 hónap és pontosan 12 órája szenvedek Wabereres pót nélkül, szal lécci vki segítsen. -
#9054 hö? -
#9052 te részeg vagy? vagy mia zisten van