140239
Euro Truck Simulator
  • RoR zsozso
    Nem,tök üres a mod mappa,de ugyan úgy a volvo c-t látom... :(
  • gyemant04
    amúgymeg a haulin faq-t átlehetne rakni ide is...szinte ugyan az
  • gyemant04
    ezt talán nem nekünk kéne mondani...
  • robos
    Hmm erről jut eszembe, találkozott már vki a játékban olyan híddal amin át is lehet menni?
    Vajon ha kijön az a patch amibe benne lesz már Mo., Bp-tet úgy csinálják meg, h át kell majd menni legalább 1 hídon? Bár most kapcsolok, h már most is vannak olyan városok a játékba ahol elvileg kellene lenni hídnak, namind1, azért nagy poén lenne :)
  • 0ppika
    Emberek, kéne valami értelmes GY.I.K-et csinálni, szinte csak kérdésekből áll az egész topik ...
  • gabi89
    Ezért is írtam,hogy ha régi a windows....de mivel 2napos neki ez kiütve olyan sok szar nem lehet rajta meg nem is futhat.
  • Adam II
    Ha ez Euro Truck akkor miért van a háttében a Golden Gate? Vagy az nem az?
  • Kenworth
    Srácok!
    Ha be akarok rakni truckot vagy trailerr a játékba, meg kell patchelnem? Ha igen akkor kérek szépen egy jó patchet!
    Köszönöm

• gumikacsa
    A hivatalos gépigényt úgy ahogy van, el is lehet felejteni, az scs játékai az ajánlott konfigon még szaggatni szoktak. Nekem bőven meghaladja az ajánlottat, nem is szaggat a játék, amíg bele nem pakolok pár 100.000 poly feletti modellt... azoktól azért el kezd akadni.
    Na meg a szaggatás nem mindig a gép erejétől függ. Mennyi program megy egyszerre, mennyire van tele a winchester, meg ilyenek.
  • cs31
    Tegnp húztam újra a Windowst, nem hiszem hogy azzal lenne baj. Itt 9600 at ír minimum gépigénynek meg valami Pixel Shaderról ír. Azt nem tudom mi, de lehet hogy az a gond?
  • max100
    Minden lehetséges csak pénzed legyen.Arra figyelj hogy ne legyen lelakva mert 1 kamion ott van 600.000Ft-14.000.000Ft között.
  • DEWON MILES
    szeretnék 1 működő dafot és belső is hozzá...lehet ilyent?
  • Vlala #8953
    Vizont én is kérdeznék egyet-s mást a Kamazról. Tényleg nincs belső tér, vagy csak nálam akadt össze valamivel? Volvo belseje van az orosz csodának, ez csúcs... a másik probléma, hogy a külső méretekhez képest elég magasan ülök, effektíve egy magasságban vagyok a Magnum pilótájával. Ezen nem lehet valahogyan változtatni?
  • nono 26
    Videokártya frissités nem segitene rajta?
  • gabi89
    Hát én is meglepődtem ,de ez a hivatalos gépigény amit linkeltem.Na meg ez a játék nem egy Crysis nekem egy 8600GT OC-n (gyárilag húzva) mondom full maxon 1280x1024-ben a 90fps is ritka általában 130alatt is alig van :D
  • fulcrum falcon
    Sztem az ati9600 az a minimum mert nekem is az van és szaggat meg tán vhol azt olvastam hogy az a minimum, meg valljuk be nem mai gyerek az a kártya.
  • gabi89
    Hát ezen mennie kellene rendesen főleg,hogy 800x600-ban is akad gyanús.
    Gépigény:
    Minimum
    · Operating system Windows XP or Windows Vista
    · Processor 2.4 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
    · 512 MB RAM (1 GB on Windows Vista)
    · 128 MB video card: GeForce 4 (not MX!) or better, ATI Radeon 8500 or better
    · DirectX 9 compatible sound card
    · DirectX 9.0
    · 600 MB of free hard drive space

Ajánlott:
    · Processor 3.0 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
    · 1 GB RAM (2 GB on Windows Vista)
    · 256 MB video card: GeForce 6 or better, ATI Radeon 9800 or better

Proci és a vga is majdnem elég a maxhoz.Szóval alig kellene visszavenned ahhoz,hogy menjen maxhoz ehhez képest.
    Nem fut valami a háttérben? Esetleg vírus spyware is bekavarhat vagy ha már nagyon lassú az xp alapból akkor az is.
  • kalee
    :-) Ez a szerelvény tőlem van!Azóta már kicsit javítottam a vontató színén!!Meg a póton is!!
  • nono 26
    Lehet videokartya végett szagat
  • cs31
    Az a gondom, hogy szaggat egy kicsit a játék a gépen amire fölraktam. Intel 2800 ghz ( nem Celeron), 1Gb ram, Radeon 9600 vga. Szerintem ezen simán menni kéne. Ha a felbontást visszaállítom 800x600-ra akkor is. A többi németül van és nem tudom mit állítok. Volt már ilyen gondja valakinek és van rá gyógyszer?
  • DJKonya
    egy kicsit nem sötét a votatód a Waberer's kamionjaihoz képest?:D
  • max100
    Itt van 1 bug meg 2 kép a cégemről.
    http://kepfeltolto.hu/i/?224610
    http://kepfeltolto.hu/i/?224611
    http://kepfeltolto.hu/i/?224612
  • Schwarz
    Banner? "Itthon is megjelent, magyarul!"
  • nono 26
    köszi
  • gabi89
    8FPS ? te jó ég én akármit csináltam 90alá nem ment :D Pedig minden fullon 1280x1024-ben.
  • max100
    Aki gyáriban szeretné nyomni full magyarban annak dobok 1 linket hol lehet megrendelni és 2-3 nap alatt megvan.
    http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
  • keridenes
    azt hogy nem kompatibilis a 2 egymással.
  • nono 26
    jó estét!
    Az miért van hogy a Reloaded verziohoz felteszem a magyarositást és eltünik a menű feliratozás?
  • RS
    5000 körül.
  • Vlala #8935
    Nekem bement. Nem lehet, hogy más mod is benn van ugyanarra a vontatóra (Volvo Fh16.c) építve?

• gerypapa95
    CONTRECAST !sztem jó a géped..te tudsz ilyen kamionokat csinálni?mert ha igen..nekem csinálnál eggyetáxxi
  • szabii98
    menyibe kerül boltban
  • gerypapa95
    AZ AZ AXOR ENGEM IS ÉRDEKELNE..bár ha valaki tud valahonnan valami jóféle volov fm 12-est..kisfülkésbe..vagy az uj cf-es daffot..azt megköszönném..
  • RoR zsozso
    Nekem miért nem megy be a játékba a Kama3??
    Akárhogy beteszem a mod mappába,egyszerűen nem jelenik meg a játékban.. :(
  • First Aye
    Zöld fehér szóval szép!!!
  • ronaldo86
    figyeljetek 18wos haulinba behuztam a magyar mapot es a pótot hol lehet felvenni?
  • gyemant04
    ügyesvagy
  • RS
    Kösz! :)
  • aerolive
    mindjárt jön a fostenger.
  • Contrecast
    unatkoztam!